Spanje, Sevilla
...Manuel Claros, het wereldwijde referentiemerk voor ansjovis in azijn, vervaardigt dit product op ambachtelijke wijze. Er wordt uitsluitend gewerkt met Hoogwaardige Grondstoffen. Het handmatige productieproces met verse vis die rechtstreeks uit de Cantabrische Zee wordt gehaald en zorgvuldig is geselecteerd, resulteert in een recept dat al 3 generaties lang wordt ontwikkeld en samenkomt in dit hoogwaardige product.
Portfolio (3)
Spanje, Santoña-Cantabria
... conserveermiddelen of kleurstoffen. Dit product wordt opgeslagen voordat het op de markt komt. Het zal beter rijpen in de tijd als het op een koele plaats in de voorraadkast wordt bewaard en af en toe wordt omgedraaid. Groene mossel in azijn De groene mossel is een soort tweekleppige schelp uit Nieuw-Zeeland die zich kenmerkt door zijn gekleurde rand, grote formaat, vlezige textuur en voedingswaarden. Het is een veelzijdig voedsel in de keuken voor gebruik in verschillende bereidingen.
Portfolio (14)
Spanje, Santoña (cantabria)
... +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden zich te onthouden. Wij behandelen onze producten met liefde en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: 1 blik RO-500 ansjovis uit de Cantabrische Zee, 1 pot Bonito del Norte 220 gr, 1 pot cabracho-pudding 110 gr, 1 blik ventresca van lichte tonijn in olijfolie 111 gr en 1 blik mosselen in azijn uit de Galicische Rías 112 gr. Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr...
Portfolio (10)
Spanje, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. is een familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van een breed scala aan semi-geconserveerde visproducten zoals ansjovis, gezouten vis, gemarineerde sardines, spiesen gecombineerd met augurken, enz.
Wij zijn een ambachtelijke industrie die zich richt op de productie van visconserven, ansjovis en ansjovis in azijn. Ons product wordt gevangen in mediterrane wateren van de hoogste kwaliteit. We hebben 3 fabrieken, één in Spanje en twee in Roemenië, daarom kunnen we naast de kwaliteit ook een zeer goede prijs bieden.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Spanje, Murcia
... verbonden met de conservenindustrie, de aseptische industrie en de diepvriessector. VEGETAALDEN FRUIT ANDEREN SAUCES - Artisjokharten - Mandarijnen - Kappertjes - Mayonaise - Artisjokfond - Perziken - Groene olijven & - Ketchup - Ratatouille - Zwarte peren. - Mosterd - Champignons - Abrikozen - Uien - Speciale sauzen - Rode paprika's - Fruitsalade - Olijfolie - Biet - Rode kersen - Azijn - Selderij - Meloenballen - Zout - Wortel - Vijgen - Specerijen - Tomaat - Sappen - Snoepjes - Maïs - Jam - Vis...
Spanje, Porriño
... in water te weken, waarna hij wordt gevuld met de beste kwaliteit Spaanse ham en gekookte eieren, gekookt en vacuüm verpakt. Er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruikt. In Galicië wordt het traditioneel geserveerd als een voorgerecht, vergezeld van een koude groentemix. Een andere populaire aanbeveling is om het te eten met vers brood; ofwel op toast of als een...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play