Spanje, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico is een typisch Spaanse worst, vergelijkbaar met magere coppa, met een fijne en licht gekruide textuur. De pure lomo iberico van Bellota “Cinco Jotas” wordt geproduceerd met de iliopsoas spier van het Iberische varken, dat semi-extensief wordt gehouden op de weiden van het Iberisch Schiereiland. Tijdens de “Montanera” (dit is de specifieke vetfase die uitsluitend betrekking heeft op...
Portfolio (10)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Spanje, Cassà de la Selva, Girona
... aanvullende producten. Installaties voor de productie van geïnjecteerde verwerkte producten, voor de productie van fijne pasta's, voor het marineren van verse vleeswaren, voor de productie van verse en gepekelde gehakte producten en installaties voor het koken van vleesproducten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play