Spanje, La Llagosta-Barcelona
...•U kunt doseren: bonbon, likeurbonbon en pralinebonbon. •De chocolade kan vaste deeltjes tot 3 mm dik bevatten. •Model vervaardigd volgens productiebehoeften en aangepast aan de mallen van de klant. •Het doseergebied, zowel de tank als de doseerdoppen, is verwarmd om het doseren van warme chocolade op een instelbare temperatuur te vergemakkelijken, wat zorgt voor een ideale productconditie...
Portfolio (83)
Spanje, Alcala De Henares
...Donkere chocoladetegel met stukjes gedroogde sinaasappel. Een ambachtelijk product, waarbij alle ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd, zodat het eindresultaat echt kan verrassen.
Portfolio (7)
...verjaardagen, evenementen, enz. Minimale bestelling: een Europese pallet. Belastingen niet inbegrepen. Raadpleeg de aanbieding in de contactgegevens. Gelieve tussenpersonen en nieuwsgierigen te vermijden. Gelieve te onthouden geen tegenbiedingen met belachelijke prijzen te doen. Aanbieding alleen voor professionele groothandel voor nationale distributie, horeca of Horeca-kanaal. De aanbieding kan...
Portfolio (9)
Spanje, Altea, Alicante
... COMBINATIE: Dit type bier met geroosterde tonen past uitstekend bij iets intensere smaken zoals barbecue, oude kazen, noten, paddenstoelen… INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerste GESCHIEDENIS: We beschouwen deze Mediterranean Märzen als een van de Must-Haves. Ideaal als introductie tot ambachtelijk bier. De hoofdrolspeler van dit bier zijn de geroosterde tonen, terwijl het de essentie behoudt van een fris en zeer drinkbaar bier. Bovendien is onze Märzen zonder gluten, zodat iedereen van deze geweldige drank kan genieten!
Portfolio (9)
Spanje, Valencia
...De cacao uit Togo heeft vaak een volle smaak, vergelijkbaar met de Ghanese bonen. Je kunt ook hints van kruiden, hout, kokosnoot en amandel vinden. Deze tonen onderscheiden het van bonen uit andere aangrenzende regio's. Wat betreft een Togolese chocoladebar, deze zal een zoete smaak hebben. 70% van de Togolese repen kan zo zoet smaken als een 60% reep die veel zoeter is, afkomstig uit andere oorsprongen. Togolese chocolade is een zeldzame delicatesse, maar een die een belangrijke impact kan hebben op de gemeenschap die het produceert.
Portfolio (8)
Spanje, Canet De Mar
... zacht en luchtig deeg, dat de exclusieve kenmerken van het gebruikte basismateriaal behoudt en een unieke kwaliteit heeft. Nola Cream Smaken: Pistache - Pure chocolade, sinaasappel & gember - cacao en hazelnoten Panettone Smaken: Chocolade & peer - Witte chocolade & citroen - Pistache - Appel, gember & kaneel - Rozijnen & sinaasappel - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portfolio (9)
Spanje, San José De La Rinconada Sevilla
... zich uitgesloten voelt op familiefeesten en sociale evenementen, daarom hebben we het concept van "inclusieve patisserie" gecreëerd, een patisserie die door absoluut iedereen kan worden genoten, zonder uitzondering. Ben je een professional in de horeca? Bij Brandao hebben we een productlijn ontwikkeld voor het HORECA-kanaal, waarmee je klanten met voedselintoleranties of allergieën kunt garanderen...
Spanje, Rivas Vaciamadrid
...Koffie, Cappuccino's, Emulsie Melk, enz... voor de Horeca. We produceren een van de beste chocolades voor in de mok ter wereld. Dit product kan worden gedistribueerd via een machine die het product ter plekke maakt, zonder het constant te verwarmen, wat leidt tot een significante kwaliteitsverlies. De machine is van zeer kleine afmetingen en stelt u ook in staat om zeer gewilde producten te verkopen: Koffie, Horeca Koffiebonen, Italiaanse koffie naar smaak, cappuccino's, emulsie melk, horeca melk, hazelnoot chocolade, enz... in de Horeca, Cafés, Bakkerijen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play