Italië, Giuliano
... creëert met de zoetheid van de bodem. De bovenkant kan worden versierd met een snufje cacaopoeder of gegarneerd met verse bessen voor een vleugje zuurheid die de rijkdom van de chocolade in balans brengt. Ideaal als dessert na de maaltijd of als verfijnde snack, deze tartellette belooft een memorabele smaakervaring.
Portfolio (129)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, Cinto Caomaggiore
... tijdens het transport. Onze kussenpads voor snoepgoedverpakking zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Ideaal voor voedselveiligheid, de papieren kussenpad verbetert en optimaliseert de opslag van het product. Bovendien is de papieren kussenpad een geweldig reclamemiddel, omdat het in verschillende vormen en kleuren kan worden gesneden en bedrukt met gepersonaliseerde graphics.
Portfolio (9)
Italië, Castel D'azzano
... meteen de beste vrienden van de kleintjes zullen worden, en waar zelfs de volwassenen niet aan kunnen weerstaan! Superieure melkchocolade (cacao: minimaal 31%) Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma's. Kan noten bevatten. Glutenvrij.
Portfolio (1)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... vullingen van taarten en soezen verder kan versterken. We raden je aan om onze hazelnootpasta ook te gebruiken om een speciale touch aan je koffie of chocolade te geven! De hazelnoot is een uitstekende bondgenoot voor onze gezondheid en is rijk aan "goede vetten", waaronder omega-6 en omega-3. Bovendien is het een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals calcium, koper, mangaan, ijzer, vitamine E en B. Af en toe jezelf verwennen met deze heerlijke hazelnootpasta in een zoete bereiding kan alleen maar goed zijn voor je humeur!
Portfolio (10)
Italië, Sesto Fiorentino
... aangename drank die meerdere keren per dag kan worden genuttigd voor een energieboost. Te consumeren thuis of op kantoor in een kopje of om te bereiden en mee te nemen tijdens dagelijkse taken, Amerikaanse koffie is een uitstekende vervanging voor de espresso of moka koffie waar wij Italianen aan gewend zijn. De verpakking met het versheidsbehoudventiel behoudt het product ondanks consumptie in de loop van de tijd. AROMATISCH PROFIEL Aromatische koffie met een delicate smaak, met nasmaak van cacao, vanille, chocolade, bloemige tonen en gedroogd fruit.
Portfolio (9)
Italië, Corato
...Eiwitrijke reep, ideaal als direct beschikbare voedingsbron of bij een organische toename van de voedingsstoffen na intensieve fysieke activiteit. Chocolade kan de "gelukshormonen" stimuleren, wat een positieve invloed heeft op serotonine en endorfines. Het verhoogt de gemoedstoestand en genereert een gevoel van psychofysiek welzijn.
Bijpassende producten
PROLIVE energie eiwitrepen
PROLIVE energie eiwitrepen
Portfolio (1)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Aprilia
... rijke ervaring in de productie van confetti en andere zoetwaren kan consolideren en verbeteren. Op een dag, we zijn in september 1995, creëert MAESTRO SOR FELICE na verschillende proeven een praline gemaakt van een met hout gebrand koffieboon Santos, bedekt met heerlijke pure chocolade. Al snel zal deze praline bekend worden onder de naam: "Cioccafè". Het product oogst onmiddellijk een sensationeel...
Italië, Corsico
... AROMATIC heeft geïnvesteerd in geavanceerde technologieën omdat het zijn technische en formuleringcapaciteit zijn sterke punt maakt. Het laboratorium kan klanten ter plaatse testen en proeven van onze aroma's aanbieden. DKS Aromatic beschikt over een database van meer dan 5000 aroma's die zijn geformuleerd in veertig jaar van gevestigde ervaring in de...
...1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato wordt opgericht met ambachtelijke verwerking, onder leiding van Gennaro Bottone. Sinds 1979 verwent het de smaakpapillen met een reeks producten die ambachtelijke eerlijkheid combineren met fantasie en de kunst van creatie. Het is dan ook geen toeval dat het bedrijf van Bottone "Dolce Idea" heet. Dit bevestigt dat chocolade wordt gezien als een klei die kan...
Italië, Siderno
... elke behoefte en voorkeur. De pallets bestaan uit 20 dozen per laag en een pallet in hoogte bestaat uit 15/18 lagen (maximale hoogte 1,80 m; gewicht kg 405/486; aantal stuks 3000/3600). *Het uitstromen van de zogenaamde "hart" aan de buitenkant van de gelato kan niet als reden voor een klacht worden beschouwd, maar is een typisch element van de ambachtelijke productie. *De producten worden allemaal...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play