Nederland, Urk
VCU Robotics levert klant-specifieke automatiseringsoplossingen om uw productieproces naar een hoger niveau te brengen. Met deze oplossingen is personeelstekort niet langer een probleem en wordt uw productieproces efficiënter, betrouwbaarder en inzichtelijk. Onze specialisatie ligt voornamelijk in het leveren van hygienische pick-and-place machines voor in de voedselverwerkingsindustrie, echter ge...
Portfolio (3)
Frankrijk, Marseille
...antioxidant E300, zuurgraadregulator E330, conserveermiddelen E202, E270. De ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: schelpdieren, vissen en schaaldieren. Energie: 372 kJ / 89 kcal Vetten: 5 g Eiwitten: 11 g Zout: 1,7 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Italië, Imperia
Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de val...
Portfolio (44)
Nederland, Bv Nijkerk
Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het fa...
Portfolio (111)
Italië, Salerno
In de naoorlog heeft Pasquale Battista in Cetara een kleine conserveringswerkplaats opgericht, voornamelijk voor ansjovis, die hij met passie en trots tot in de jaren '90 heeft geleid. De band tussen de verwerking van ansjovis en Cetara heeft historische wortels en vandaag de dag, net als vroeger, gaat de traditie verder dankzij de kinderen van de heer Battista. In de loop der tijd is de smaak van...
Portfolio (8)
Nederland, Rotterdam
Ajere foods is specialized in the manufacturing of dehydrated (dried) fish and fish products. We produce dried Catfish, Stockfish (Cod), Haddock, Blueling, Pangasius, Alaska Pollocks Shrimps etc., in different forms such as Whole, Steaks and Fillets. On special demand our company dehydrate spices, vegetables and other crops of customers choice..
Italië, Cicciano
Verwerking van visproducten onder het eigen merk "Ittimar" en voor derden, produceert ambachtelijke visconserven en promoot Made in Italy. Er worden verschillende productlijnen geproduceerd, van Tonijn tot Zeebaars, Amberjack, enz.
Portfolio (5)
Italië, Paterno'
...Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven artisjokken aubergines chili pepers champignons champignon pleurotes nameko gedroogde S. Marzano en cherrytomaten.
Portfolio (9)
Nederland, Urk
Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland, Volendam
Nederland, Amsterdam
Spanje, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. is een familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van een breed scala aan semi-geconserveerde visproducten zoals ansjovis, gezouten vis, gemarineerde sardines, spiesen gecombineerd met augurken, enz.
Nederland, Spaarndam West
Nederland, Bunschoten Spakenburg
Nederland, Broek Op Langedijk
Noorwegen, Sandhornøy
...Wijting, Atlantische Zalm, Atlantische Zalmsteaks, Atlantische Zalmfilets, Schelpdieren - Levende Sneeuwkrab, Levende Rode Koningskrab. Diepvries Visproducten: Diepgevroren Forel, Diepgevroren Wijting, Diepgevroren Zalm, Diepgevroren Kabeljauw HG, Diepgevroren Haring, Diepgevroren Capelin, Diepgevroren Schelvis, Diepgevroren Makreel.
Portfolio (3)
Portugal, Póvoa De Varzim
De conserven van A POVEIRA zijn aanwezig in de meest veeleisende landen ter wereld, waarbij hun merken erkend worden om hun kwaliteit, excellentie en traditionele productie. Ervaring, hoge kwaliteitsniveaus en constante innovatie zijn de kenmerken van A POVEIRA, die streeft naar het bieden van het beste product in de conservenindustrie aan de consument. Onze conserven zijn wereldwijd bekend om hun goede kwaliteit en heerlijke smaak. Ze worden geproduceerd met verse vis, gevangen aan de Portugese kust en vervaardigd volgens de traditionele voorgekookte methode.
Portugal, Olhao
Producent van visconserven en patés in Olhão. Productie volgens traditionele methoden, waarbij altijd de kwaliteit en versheid van de grondstoffen gewaarborgd wordt. We produceren patés van sardines, makreel, tonijn, zeevruchten en conserven van sardines, makreel, tonijn, kabeljauw en zalm.
Portugal, Malveira-Mafra
Het merk MESTRE GOURMET ® - is opgericht met het oog op veeleisende consumenten. We bieden een gevarieerd assortiment ambachtelijke producten, zoals olijfoliën, conserven, jam, zoetigheden, thee, infusies, honing, noten en wijnen. We staan open voor de wederverkoop van onze ambachtelijke producten aan gourmetwinkels, zowel nationaal als internationaal.
Spanje, Vilanova De Arousa
... hoogwaardige, exclusieve producten gericht op de premium niche van conserven. Naast het merk Paco Lafuente wordt ook Rosa Lafuente opgericht, een onderscheidend merk dat moderner is en zich richt op een jonger publiek. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd op de oorspronkelijke locatie in Vilanova de Arousa (Pontevedra) en is het voor 100% in handen van de familie Lafuente. Het management is in...
Frankrijk, Saint Jean De Luz
De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Spanje, Petrer
EXCLUSIVAS QUIROS. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedings- en drankproducten voor de horeca en kleine detailhandel. Producten zoals; diepvriesvis, conserven, vleeswaren, kazen, oliën, gezouten producten, dranken, enzovoort... Gevestigd in het binnenland van de provincie Alicante (Midden-Vinalopó). Het dekt de gemeenten Petrel, Sax, Salinas, Villena, Elda, Castalla, Monovar, Pinoso. Een jong bedrijf, maar met vele jaren ervaring in de sector, met voortdurende training en bijscholing.
Spanje, Pinoso
IVAN DELTELL GONZALEZ is een GROOTHANDEL IN VOEDSEL, opgericht in 2014 en gelegen in de gemeente Pinoso (Alicante), grenzend aan de provincies Murcia en Albacete. Het is een jong bedrijf, maar met een lange ervaring in de distributie voor het HORECA-kanaal. Onze producten worden ondersteund door de merken die we verhandelen en door de trouwe klanten van deze merken. De activiteit die we uitvoeren is de verkoop en distributie van voedingsproducten zoals: Oliën, Dranken, Zouten, Zuivelproducten, Diverse conserven, Diverse diepvriesproducten, enzovoort...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play