Frankrijk, Marseille
...antioxidant E300, zuurgraadregulator E330, conserveermiddelen E202, E270. De ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: schelpdieren, vissen en schaaldieren. Energie: 372 kJ / 89 kcal Vetten: 5 g Eiwitten: 11 g Zout: 1,7 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Saint Jean De Luz
De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
Gespecialiseerd in de verwerking van zeeproducten, verspreidt MERISUD zijn bereidingen onder twee merken: Les Richesses de la Mer, in de verse afdeling, en Armand Blot, in de delicatessenafdeling. Ongeveer vijftig referenties dragen het merk van de mediterrane keuken. Pastis, Cognac, tomaat, saffraan, venkel, witte wijn, olijfolie ... Met minimaal 50% vis zijn de koralen van zee-egels, de zarzuela...
Frankrijk, Pertuis
Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bied...
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
...Het bedrijf FERRIGNO biedt zijn Franse en buitenlandse klanten, die op zoek zijn naar kwaliteit, authenticiteit en originaliteit, een uitgebreid assortiment zeeproducten aan, verkocht onder het merk "Lou Ferrignade". De conserven: sardines en tonijn uit de Middellandse Zee, makrelen en ansjovis, sardientjes,... De bereide gerechten: vissensoep, krabbenbisque, bouillabaisse, tonijnstoofpot met...
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen...
Frankrijk, St Christol Les Ales
Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aa...
Frankrijk, AUBAGNE
Het bedrijf Kruz Seafood is gespecialiseerd in de handel in diepgevroren zeevruchten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en betrouwbare leveranciers, die meer als partners worden beschouwd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Europese markt.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Frankrijk, LA RIVIERE DRUGEON
...diepvries slakken of gekoelde slakken. We bieden ook speciaal gemaakte producten aan: schelpdieren, mosselen en kikkers bereid met respect voor de producten en de kwaliteit. Meer dan 45 miljoen slakken worden verwerkt in onze werkplaatsen, uitgerust met geautomatiseerde en efficiënte productieprocessen die voldoen aan de productie-eisen van slakken, bacteriologische controles van grondstoffen, ingrediënten en eindproducten, hygiëne en traceerbaarheid van slakkenpartijen. Een efficiënte productie-installatie, de strengheid in de selectie en de verwerking van slakken.
Frankrijk, Le Vivier Sur Mer
Mytilea biedt AOC-bouchot-mosselen uit de Baai van de Mont St Michel aan, vacuüm verpakt, levend, klaar om te koken met een houdbaarheidsdatum van 10 dagen. De reputatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten heeft ons in contact gebracht met de meest veeleisende 'gourmet'-klanten.
Frankrijk, Chevilly Larue
Frankrijk, La Boissiere Ecole
Frankrijk, Concarneau
Frankrijk, Lau Balagnas
Frankrijk, Bastia
Frankrijk, Festes-Et-Saint-André
Frankrijk, Collioure
Frankrijk, Courbevoie
Frankrijk, Saint Quay Portrieux
Frankrijk, Carentan
Frankrijk, Wimille
Frankrijk, Wimille
Frankrijk, Quiberon
Frankrijk, Montreuil
Frankrijk, Villette
Frankrijk, La Motte Servolex

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play