Spanje, Cijuelas (granada)
...PINCHOS DE ACEITUNAS  Pincho van Ansjovis met Boquerón  Pincho van dubbele Boquerón  Pincho van Makreel  Pincho van Ham en Kaas  Pincho van Mossel  Pincho van Zalm en Kaas  Pincho van Sardines met Paprika  Pincho van Boquerón en Paprika Ons productieproces stelt ons in staat om elke pincho naar de wensen van de klant te vervaardigen.
Portfolio (9)
...Ervaar de unieke mix van smaken in onze Schapen- en geiten gerijpte kaas met paprika. Deze kaas combineert de rijke smaak van schapen- en geitenmelk met de pittige kick van paprika, wat een onderscheidend en memorabel smaakprofiel creëert. De kaas is tot in de perfectie gerijpt, met een stevige textuur en een heerlijke aroma. Perfect voor kaasliefhebbers die iets anders zoeken, deze kaas is een bewijs van traditionele kaasbereidingstechnieken.
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play