...Sardines zonder huid en graten, 125g, in de merken Le Pecheur of Arcobaleno. In olie of zonnebloemolie, beide ook in bio. De aanbieder biedt geen gedetailleerde productbeschrijving aan. GROOTTE: 125g MERK: Arcobaleno RECEPTUUR: in bio-zonnebloemolie VERPAKKING: 50...
Portfolio (49)
...Wie van jullie is er naar Sicilië geweest zonder een stop te maken in een van zijn pittoreske restaurants of trattoria's? Iedereen heeft vast gehoord van deze beroemde gevulde sardines. Probeer ook onze praktische en moderne versie: uitnodigende spiesen om zowel staand als aan tafel te delen.
Portfolio (45)
Frankrijk, Malataverne
...Met de hand verpakte sardines in blik uit de Provence. Product zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, GMO's of geïoniseerde producten. Ingrediënten: sardines (sardina pilchardus walbaum) 70%, extra vierge olijfolie, citroen, zout.
Portfolio (188)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
... vloot van 52 vissersboten. Wij verkopen en exporteren zeevruchten die we met onze boten vangen, zoals forel, zalm, inktvis, octopus, ansjovis, sardines, garnalen, en andere soorten vis. Deze producten worden in onze koelhuizen aangeboden, geglaceerd of ongeglaceerd, schoon of vuil, met of zonder kop of staart, als geheel, op een bord of in blokvorm, gemarineerd of in zoutwater, als conserven of in porties, of als een gemengde cocktail. De verkoop en groothandel, evenals de diepvriesverkoop en de verkoop via de IQF-machine, worden ook uitgevoerd.
Spanje, Sevilla
...- Kaascrèmes, - En tot slot uit de zee hebben we ansjovis, cabrache-taart, krab en ansjovis, sardines, allemaal afkomstig uit de Cantabrische Zee, waar de beste ansjovis ter wereld wordt gevangen. En onze te benadrukken producten zijn de afgeleiden van de gans zoals ganzenconfit, ganzenmaag, ganzenlever, micuit.
Italië, Sciacca
... sardines in zout en in olie te produceren onder het merk "DON CARLOS", dat zich op de markt heeft gevestigd als een product van "hoge kwaliteit". De ansjovis en sardines afkomstig van de lokale vangst stellen het bedrijf in staat om de net gevangen vis op dezelfde dag te verwerken met eeuwenoude en ambachtelijke technieken, zonder toevoeging van conserveermiddelen, waardoor een uitstekend product MADE IN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play