ufs.country_names.RU, Bryansk
...Pure wollen deken "Souffle" 4-00 lijn "Fijne wol" samenstelling: 100% merinowol, garen nr. 10 Breedte: 140 cm Deklengte met franjes: 200 cm...
Portfolio (46)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...De honing-pistache soufflé lijkt op de meest delicate pralinécrème, die zo populair is in Italië en Frankrijk. De delicate en omhullende zachtheid van de honing met stukjes noten creëert een zeer verfijnd en op zichzelf staand dessert. Ook ideaal als begeleiding bij desserts en kazen. Pistachenoten worden ook wel 'slanknotens' genoemd omdat ze veel minder calorieën bevatten dan andere noten en rijk zijn aan vezels.
Portfolio (47)
ufs.country_names.RU, Penza
...Hochgeautomatiseerde machines zijn ontworpen voor het doseren van deeg van verschillende vormen en maten, met of zonder vulling van verschillende banketproducten op een bakplaat door middel van extrusie: -kortebrooddeeg (hard of zacht); -gemberbrooddeeg; -deeg voor havermoutkoekjes; -biscuitdeeg; -eiwitmassa (soufflé snoepgoed, pastille, marshmallow) Het twee-hopper mechanisme van de Сура СД en...
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne rolmachine met verwarmde bakken voor het vormen van tweekomponentenproducten en producten gevuld met een vulling van marshmallows, koekjes, luchtige marmelade, soufflé en andere halfdichte massa's. Het varieert van delicate meringues, soufflés en marshmallows tot dichte massa's zoals qurabiya-deeg. Je kunt het gebruiken om met gehakt te werken voor gastronomische productie! IntelleMix vervult de functies van stipdepositie, gestippelde lijndepositie, evenals een continu extrusieproces (marshmallow-sticks, koekjessticks, fondant, enz.).
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Essertsiroop met verlaagde calorieën KRED (KREDA). Een selectie van de meest populaire smaken voor uw desserts. Dessertsiroop stelt u in staat om uw gebruikelijke gerechten zonder veel moeite te diversifiëren en zal u nieuwe smaakervaringen bieden! Aangename zoetheid, oogstrelende kleur en verleidelijke aroma - KREDA dessertsiroop maakt uw gerechten mooi en ongewoon. Het wordt naar smaak toegevoegd aan verschillende gerechten. Geschikt als smaakadditief in koffie, ijs, cocktails, dranken, pannenkoeken, koekjes, gelatine, soufflé, kwark, zuivelproducten, ovenschotels, puddingen, enz.
Portfolio (18)
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Voor gedeeltelijke of volledige vervanging van boter in het recept van verschillende halffabricaten (crèmes, vullingen en lagen van taarten, rollen en gebak, soufflé voor taarten, gebak en snoep "Vogelmelk"), zijn margarines voor crèmes van het MTK "Ecocrem" merk ideaal. Eens was botercrème de norm. Echter, om economische redenen en vanwege de eenvoudigere verwerking van margarine, is de...
Portfolio (16)
Populaire landen voor deze zoekterm