Nederland, Den Haag
...Tanks geschikt voor het rijpen van het bier dat verkregen is na de na-fermentatiefase. De restsuikers aan het einde van het fermentatieproces maken natuurlijke carbonisatie mogelijk en het drukniveau wordt gehandhaafd door middel van een gecontroleerde levering van kooldioxide. Deze veilige, duurzame, hoogwaardige bierrijptanks zijn volledig gemaakt van AISI 304-316 roestvrij staal. Alle tanks zijn gecertificeerd in overeenstemming met de PED-richtlijn en zijn uitgerust met speciale holle ruimtes voor de circulatie van glycol om een effectieve koeling en energiebesparing te waarborgen.
Portfolio (146)
Frankrijk, Juillac
...Afkomstig uit de cuvée Alba Octavia van 2022, is deze wijn 10 maanden in eikenhouten vaten gerijpt. Zonder filtratie, zonder klaring en met een zeer lichte sulfietbehandeling, is het een rondere wijn met complexere aroma's dankzij de restsuikers. Vrije wijn, goed luchten voor het proeven. 1,5l – 14% (transportkosten: gelijk aan 2 flessen)...
Portfolio (15)
Frankrijk, Auxerre
...{"Nez":"Verleidelijke neus, expressie van de rijpe vruchten van de Chenin, rijpe peer en kweepeer","Appellation":"Montlouis","Conditionnement":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl","Le mot du vigneron":"De rijkdom van de druiven van deze late oogst gaf een wijn met een potentieel van meer dan 18% vol. De extreme hoeveelheid restsuikers balanceert natuurlijk met de zoute zuurheid van de...
Portfolio (190)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... een heerlijke exotische reis naar de Elzas! Inhoud: 75cl Type: Halfdroge witte wijn Druivenrassen: 100% Gewurztraminer Restsuikers: 17g/L AOC: Elzas Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2026 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon De druiven worden handmatig geoogst in opeenvolgende selecties. Vinificatie De alcoholische fermentatie vindt plaats in vaten en de rijping duurt 18 maanden in vaten. Restsuikers: 210 g/liter Alcoholpercentage: 12,5 Proeftemperatuur tussen 10 en 12°C Neus: Geel Neus: Noten van kweepeer Mond: Gekonfijte vruchten, kweeperen met een...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint Cannat
... traditionele methode genoemd, waarvan de specificiteit een tweede fermentatie in de fles is. Alcohol: 12% Restsuikers: 10-12 g/L PROEVERIJ Lichte, gele kleur met glanzende reflecties. Frisse neus en "oraal" met noten van amandel. Gulle sensatie in de mond, gevolgd door een mooie afdronk. De frisheid en de aroma's van fruit vermengen zich elegant. Deze Bourgogne mousseux is ideaal als aperitief en zal perfect passen bij uw vis- en schaaldiergerechten. Ideale serveertemperatuur: 6-8°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Auriolles
... restsuikers, gecombineerd met een kwaliteitsvolle hop die uitsluitend aromatische hopsoorten gebruikt, wat zorgt voor een verfijning en een subtiele bitterheid die de dorst lessen bevordert. Aangezien ons bedrijf zich in volle ontwikkeling bevindt, zijn we op zoek naar nieuwe markten en rekenen we op de samenwerking met nieuwe partners om deze evolutie te realiseren.
België, La Bruyère
... produceren, dat wil zeggen wijnen die de kenmerken van onze Belgische terroir zo trouw mogelijk weerspiegelen. Onze wijnen zijn van nature licht in alcohol (tussen 11° en 12°) met volledige fermentaties die zorgen voor een bijna totale afwezigheid van restsuikers (minder dan 4 gram per liter). Dit resulteert in een stijl van wijn die fijn, elegant en zeer verteerbaar is, vol nuance en finesse, waar de aroma's en fruitigheid zich uitdrukken en zich ontwikkelen in een harmonie die vol charme is.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play