Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De Glace Cider van de Flaguerie is het resultaat van de concentratie van appelmost door cryogenie. De zojuist geconcentreerde most fermenteert terwijl het een hoog gehalte aan restsuiker behoudt. Met een amberkleur heeft de Glace Cider van de Flaguerie een geconcentreerde smaak van gebakken appels, ondersteund door de tannine en de natuurlijke zuurheid van het fruit. Het wordt gekoeld geserveerd (8 tot 10 graden) als aperitief, bij foie gras, een blauwe kaas of als dessert. bruto gewicht: 970g Gewicht van de doos van 6: 6kg...
Portfolio (57)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Gemaakt van 100% Verdejo-druiven, met gecontroleerde fermentatie en een stop bij 9º alcohol, en 57 gram restsuiker. Aantrekkelijke ivoorkleur. Zeer zoete en zachte wijn op de tong. Verzending naar het vasteland. Gratis verzending bij bestellingen boven de 60€.
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Let op, heerlijke originaliteit! De bijzonderheid van deze smakelijke witte wijn, afkomstig van de zeer aromatische "Muscat à petits grains", ligt in het feit dat deze druivensoort doorgaans wordt gevinifieerd om zoete wijnen te verkrijgen, wat hier niet het geval is: 0 gram restsuiker! Toch overspoelt een ongelooflijk gevoel van smaak ons gehemelte en betoveren exotische aroma's van mango...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
... 12°C","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée","Cépage":"Chenin","Bouche":"Zoet fruitig waar de zoute aciditeit heel lichtjes tot uiting komt, gedomineerd door de zachte suiker","Temps de garde":"Apogee – kan nog 5 jaar bewaard worden","Œil":"Helder geel, veredeld door jaren van rijping in de kelder","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Inheemse gisten. Fermentatie en rijping: fermentatie bij gereguleerde temperatuur en 8 maanden rijping in tank. Restsuiker 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Traditioneel"}...
Portfolio (190)
Italië, San Pietro Di Feletto
...Een spumante met een fijne en aanhoudende mousse, waarin bloemige en fruitige noten opvallen, vergezeld van een aangename zuurheid. De restsuiker van 6 gr/lt benadrukt de frisheid en mineraliteit van deze Prosecco Superiore, die altijd is gemaakt van pure glera-druiven geselecteerd uit onze jongste wijngaarden in San Pietro di Feletto.
Portfolio (2)
Denemarken, Horsens
... wijn niet bevriest of koud wordt tijdens het transport. Als wijn koud wordt, kan de restsuiker neerslaan. Onze partners hebben gekoelde vrachtwagens die een constante temperatuur handhaven en zo de goede kwaliteit van de wijnen behouden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play