Italië, Bronte
...Halfproduct, 100% hazelnoot, buitenlandse oorsprong. De Pure Hazelnootpasta is een 100% geconcentreerde pasta van geselecteerde hazelnoten, perfect voor het bereiden van ijs, crèmes, zoetigheden en bakproducten. Gemaakt zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers of kunstmatige additieven, garandeert deze pasta een authentieke en natuurlijke smaak. Ideaal voor patisserieën, ijssalons en...
Portfolio (21)
Frankrijk, Brignais
...Geroosterde hazelnoten en hele amandelen in poeder, stukjes pure chocolade, cacaopoeder, ongeraffineerde blonde rietsuiker en verder niets! Zonder olie Te maken met melk of een plantaardige drank Eenvoudig en snel 1 kg bereiding levert 1,4 kg (1/3 meer) hazelnootpasta op Gebruikshandleiding Voor 210 g eindproduct: In een pan, 60 ml (=6 cl) melk of plantaardige drank gieten en 150 g...
Portfolio (26)
Italië, Barletta
Italië, Cortazzone
...Pure hazelnootpasta, uitsluitend verkregen door het fijn malen van geroosterde hazelnoten van de Tonda Gentile Trilobata variëteit (herkomst: ITALIË - Piemonte). Pot van 185 g.
Portfolio (7)
Italië, Vairano Scalo
...DE 100% PURE HAZELNOOTPASTA, ZONDER ADDITIEVEN OF STABILISATOREN, WORDT VERKREGEN UIT VERSCHILLENDE ROOSTGRADEN. DE HAZELNOOTPASTA IS EEN HALFBARICHT, KENMERKEND VOOR EEN ROOSTING DIE HET EEN INTENSIEVE SMAAK GEEFT EN LANG HOMOGEEN EN CRÈMEACHTIG BLIJFT. HET WORDT ALS HOOFDBESTANDDEEL GEWENST DOOR DE FABRIKANTEN VAN WAFELS, SPREADS, CHOCOLADE, HAZELNOOTDRANKEN, EN OOK IN DE IJS- EN BAKKERIJINDUSTRIE. DIT PRODUCT WORDT GEBRUIKT VOOR DE BEREIDING VAN SNOEP EN IJS EN GEEFT KOFFIE EN CHOCOLADE EEN BIJZONDERE SMAAK.
Portfolio (6)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma), room (melkroom), stabilisator: carrageen), hazelnootpasta. Bevat melk, pinda's, hazelnoten, soja. Kan sporen van eieren, sesam en andere noten bevatten. Set: steden...
Portfolio (179)
Duitsland, Stuttgart
... verschillende texturen en ingrediënten met zachte Milka Alpenmelkchocolade. Pralines: Milka Pralines bieden een breed scala aan boodschappen en formaten om emotionele en dagelijkse verbindingen met vrienden en geliefden te maken en "zeg het met Milka." Ingrediënten: Suiker, Cacaoboter, Magere Melkpoeder, Cacaomassa, Wei-eiwitpoeder (Melk), Melkvet, Emulgator (Sojalecithine), Hazelnootpasta, Natuurlijke Aromastoffen, Cacaosolid 30% minimaal, Melksolid 18% minimaal...
Frankrijk, Etaples
...Onze Pindakaas is het resultaat van een combinatie van 55% Excellence Pure Chocolade en een heerlijke praliné van Amandelen en Hazelnoten. Van het ontbijt tot de snack in de middag, onze pindakaas zal je niet meer verlaten! Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, suiker, 55% Pure Chocolade...
Portfolio (13)
Italië, Bronte
... (vanilline). Bedekking: suiker, plantaardige vetten (palm, palmolie), pure hazelnootpasta 10% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), magere melkpoeder, lactose, hazelnootstukjes 5%, E322, aroma's (vanille en melk).
Portfolio (56)
Italië, Alba
Wij zijn producenten van bakkerijproducten gevestigd in het noorden van Italië. Onze capaciteit dekt het volledige assortiment: Torinese Grissini beschikbaar in verschillende smaken, Koekjes met maïsmeel of met hazelnootpasta, Traditionele Bruschetta met EVOO en Pittige smaak, Gezonde lijn Grissini (Gistvrij, Zoutvrij, Volkoren), Ambachtelijke Chocolade Pralines beschikbaar in verschillende smaken (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Pure Chocolade, enz.)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play