Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (63)
...De Toscaanse crudo, met een ongewoon ronde vorm en een helderrode kleur, kenmerkt zich door een werkelijk uniek rijpingsproces en de omgevingsfactoren waarin het wordt verwerkt, die bijdragen aan de onmiskenbare delicate, hartige en geurige smaak van het vlees.
Portfolio (8)
Cipressi in Chianti is gevestigd in Radda in Chianti, een middeleeuws dorp dat beroemd is om de productie van Chianti Classico-wijn, in de provincie Siena, waar het zijn ethische en professionele fundament vindt in het respect voor de traditie van Toscaanse ambachtelijke voedingsproducten. De activiteit begint in een klein pand tegen de oude middeleeuwse muren van Radda aan de Viale Venti Settembr...
Portfolio (2)
De productie van de prosciutto en culatello Rosa dell'Angelo is al vanaf het begin bijzonder. Het vlees heeft verschillende kwaliteiten, door het type van de buitenhouderij en de oude handmatige verwerking, met alleen zout en een lange rijping. Onze zwarte varkens van oude rassen die bijna volledig zijn verdwenen, kunnen vrij rondlopen in de bossen. Vrij onder de zon, de wind en de regen. Vrij om ...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
...Prosciutto crudo is een typisch Italiaanse vleeswaren die wordt verkregen door het droog zouten van het achterbeen van het varken, in het bijzonder van dieren die een gewicht van ongeveer 130 kg hebben bereikt. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gemasseerd, wordt bijgesneden om de gewenste vorm te geven en vervolgens gekruid volgens ons oude recept. De droogperiode van de prosciutto...
Portfolio (19)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Italië, Bagnolo San Vito
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° KEUZE PRODUCT GEWICHT PRIJS Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg tot 5,00 Kg € 4,10 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg tot 5,50 Kg € 4,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg tot 6,00 Kg € 4,70 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg tot 6,50 Kg € 5,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg en meer € 5,70 per Kg VERKOOPVOORWAARDEN Verpakkingen: dozen van 4 stuks tot 200 prosciutto's, daarboven kartonnen dozen Goederen klaar: 4/5 werkdagen na ontvangst van betaling Betalingen: vooraf (voor vertrek van de bestelling)...
Portfolio (2)
Duitsland, Waltenhofen
... en hittebestendiger. Folies die deze toevoeging bevatten, zijn ideaal voor extreme thermoformtoepassingen en bieden betrouwbare productbescherming. Ze worden voornamelijk gebruikt voor de verpakking van gerookte of luchtdroogde hammen zoals Zwarte Woudham, Prosciutto Crudo, Parmaham, Jamon Iberico of Serrano-ham, maar ook voor klassieke toepassingen zoals de verpakking van spareribs of botten...
Portfolio (20)
Italië, Reggio Emilia (re)
...Wij zijn een bedrijf dat actief is in de productie en commercialisering van voedingsproducten, zowel in Italië als in de belangrijkste Europese landen, met een specifieke focus op Prosciutto Crudo. Dankzij de ervaring van onze managers heeft het bedrijf een flexibele en competente organisatie ontwikkeld, die alleen de beste grondstoffen selecteert voor de productie. PROSCUITTO STAGOI NATIONAAL & INTERNATIONAAL...
Italië, Langhirano
...Al meer dan 40 jaar produceert Monica & Grossi prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo en prosciutti cotti. Daarnaast verhandelt het Prosciutto crudo di San Daniele, speck, gerookte prosciutto, culatta en culatello met zwoerd. Er worden nationale vleessoorten van de hoogste kwaliteit geselecteerd, die met grote ervaring worden verwerkt door meester-prosciuttai en gerijpt in de goed...
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play