...witte en rode wijnen voor dagelijks gebruik, uitstekende wijnen voor speciale gelegenheden of feestwijnen zoals sprankelende wijnen of sangria. In de afgelopen jaren waren we de best verkochte producent van witte wijnen in Zweden.
HERDADE DOS TEMPLÁRIOS is een wijnboerderij van 30 ha gelegen in Valdonas, Tomar. De onderneming QUINTA DO CAVALINHO - VINHOS, LDA, eigenaar van HERDADE DOS TEMPLÁRIOS, begon haar activiteiten in 1989. De Herdade teelt een grote verscheidenheid aan druivenrassen, waarvan we de volgende kunnen benadrukken: de rode druivenrassen: Touriga Nacional, Aragonês, Castelão, Alicante Bouschet, Syrah...
Portugal, Mafra
...A QUINTA DE SANT'ANA ligt 35 km ten noorden van Lissabon. We produceren wijnen van hoge kwaliteit, voortkomend uit de rijping van druiven die profiteren van een Atlantisch microklimaat in de regio Mafra. Het oudste deel van onze quinta is een kapel die dateert uit 1633. We produceren rode en witte wijnen voor de nationale en internationale markt.
De oorsprongen van ADEGA COOP. FUNDÃO gaan meer dan een halve eeuw terug. De ontvangstcapaciteit bedraagt ongeveer vier miljoen kilogram druiven per jaar, waarvan 70 procent rode druiven en 30 procent witte druiven.
... witte en rode druivensoorten voor de regio. Verder naar het zuiden, in Alentejo, beschikt Herdade Penedo Gordo over ongeveer 60 hectare wijngaard met nationale en buitenlandse druivensoorten die zijn aangepast aan de regio, evenals 30 hectare olijfgaard. Op dit terrein is een ecologisch geïntegreerd beschermingssysteem geïmplementeerd dat de bestaande biodiversiteit op de locatie bevordert. Quinta das Arcas is ook betrokken bij de productie van koeienkaas, waarbij alleen ambachtelijke methoden en eigen geproduceerde melk worden gebruikt.
A QUINTA DO CERRADO, met ongeveer 30 hectare, maakt deel uit van de Rota dos Vinhos do Dão. De wijngaarden zijn aangeplant met de belangrijkste druivensoorten van de regio Dão. Witte Druiven: Encruzado en Malvasia Fina. Rode Druiven: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Jaen, Trincadeira Preta en Alfrocheiro. In de vier granieten lagares worden de selectie wijnen gemaakt, met de beste druiven, volgens...
Portugal, Vila Nova De Gaia
... de vinificatie zijn voltooid, worden de wijnen vervoerd naar de historische kelders in Vila Nova de Gaia, waar ze hun lange verouderingsproces ondergaan. Bij Casa RAMOS PINTO worden de kennis en tradities religieus bewaard. Bezoek de Kelders van Ramos Pinto. De integratie van Casa RAMOS PINTO in de Roederer Groep in 1990 bracht eindelijk een project aan het licht dat begon met de wijnbouwonderzoeken van 1976 en lanceerde de rode en witte tafelwijnen van Ramos Pinto. Een lange avontuur, dat vandaag de dag enkele van de meest gerenommeerde wijnen uit de Douro-regio biedt aan liefhebbers.
... met witte druivenrassen, verdeeld over Antão Vaz, Roupeiro, Arinto en Verdelho, en 60% van de wijngaarden met rode druivenrassen, verdeeld over Trincadeira, Aragonês, Alfrocheiro, Petit Syrah, Alicante Bouschet en Cabernet Sauvignon.
Portugal, Vila Real
...Het winterseizoen waarin de worsten in open haarden worden gerookt, gemaakt volgens de traditionele methode. De Douro, de zo beroemde Portwijnregio, biedt ook de beste rode, witte en rosé wijnen uit andere regio's, Minho de beroemde groene wijn, uniek in de wereld. Jam wordt bereid door de handen van de inwoners van geïsoleerde dorpen in het uitgestrekte Alentejo en Trás-os-Montes e Alto Douro...
Portugal, Tabuaço
Wij werken met producten uit de regio Bairrada. Olijfolie, Wijn en Mousserende Wijn. Bairrada is een gebied in het centrum van Portugal met een hoge kwaliteit en een nog ondergewaardeerde waarde van producten. Wij bieden een verscheidenheid aan producten, van instapproducten tot meer verfijnde kwaliteitsproducten. Rode Wijn, Witte Wijn, Likeurwijn, Mousserende Wijn, Frizzante Wijn.
Het bedrijf bestaat uit de productie van likeuren op basis van (eigen geproduceerde) rode vruchten, onder andere, die zijn gemaakt in bagaceira van groene wijn, waarbij de vruchten meer dan een half jaar in de likeur worden gemarineerd. Van productie tot botteling duurt het 12 maanden. De bereiding van de likeuren is ambachtelijk en beperkt tot de productie van de vruchten. De smaken variëren van framboos, braam, appel, clementine, kiwi, bosbes, passievrucht, koffie, afrodisiacum, eucalyptus, kastanje en citroen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play