...Papo Seco Colheita Branco 2019 Wit – Gecertificeerde Oorsprongsbenaming (DOC) DOURO Viosinho (30%), Gouveio (30%), Arinto (20%), Rabigato (20%). Cima-Corgo Subregio (50%), Baixo-Corgo Subregio (50%) Hoogte: 480 – 570 meter Opbrengst per Hectare: gemiddeld 4,5 ton Opleidingssysteem: Dubbele cordon, enkele en dubbele Guyot Plantdichtheid: 4.000 – 6.000 wijnstokken / hectare Type Aanplant: Terrasvormige hellingen en rijen langs de helling...
Portfolio (86)
Portugal, Mértola
Wijnen: onze landbouwproductie wordt ontwikkeld op 1000 hectare grond, volgens de principes van gecertificeerde biologische landbouw, een bedrijfsmodel dat is gebaseerd op het efficiënt gebruik van middelen door het gebruik van hernieuwbare energie en de actieve bescherming van de natuur. Op ongeveer 25 hectare van de Herdade dos Lagos groeien de druivensoorten Syrah (de internationale ster...
Portugal, Vila Do Conde
... Nacional, Touriga Franca en Tinta Roriz. Wat betreft zijn merken, naast de Papo Seco, waarvan de productie is gebaseerd op gecertificeerde methoden met de nieuwste technologie om de stabiliteit van de wijnkwaliteit te waarborgen, heeft het bedrijf ook groene wijn, waarbij de druivensoort Loureiro wordt gekozen om de nobele druif van de regio van de Vinho Verde te benadrukken.
Portugal, Santa Maria De Geraz Do Lima
...Het is een Quinta gelegen in het Lima-dal met middeleeuwse kerkelijke oorsprong, producent van gecertificeerde biologische wijnen met internationale erkenning als "Best of Wine Tourism", uitgerust met ruimtes en organisatie voor grote evenementen (feesten, verjaardagen, bruiloften, congressen, productlanceringen, enz.).
... hectare wijngaarden in leisteengrond, op ongeveer 320 meter hoogte. Wij produceren intense en volle wijnen, zoals de wijnen uit de Douro. Bovendien is de hele QUINTA DO ROMEU (met ongeveer 5.000 hectare en die ook de Azeite Romeu DOP en Kurk produceert) volledig biologisch gecertificeerd, wat betekent dat we geen chemische producten in onze teelten gebruiken. De kurkbomen beslaan een groot deel van de Quinta do Romeu. De kurk van elke kurkbomen wordt om de 10 jaar door het personeel van de Quinta geoogst, meestal in de maanden juni en juli. Onze kurk is bestemd voor de productie van wijnkurken.
Portugal, Pussos
A QUINTA DO AVÔ is een producent van biologische wijnen. De Portugese biologische wijn is geen nieuwigheid meer, maar de vertegenwoordiging ervan ten opzichte van traditionele wijnen is nog steeds zeer beperkt. De gecertificeerde biologische wijnen zullen tot 2022 groeien tot een marktaandeel van ongeveer 8%. Portugal is het wereldleidende land in de verkoop van deze biologische wijnen. De...
... technologie, zowel voor productie als botteling, geüpdatet en is sinds juni 2003 een gecertificeerde eenheid (ISO 9001-2000). Ze produceert de merken Pedras Negras (witte, rode en rosé tafelwijn, versterkte wijn en oude bagaceira), Vale dos Barris (regionale wijn van het schiereiland Setúbal, wit, rood en rosé), Adega de Palmela (DO wit, rood en rode Reserva), Adega de Palmela (DO versterkte wijn Muscatel) en Palma (oude wijnbrandewijn). In verpakkingen variërend van 0,06 tot 20L.
Portugal, Vila Real
...Het winterseizoen waarin de worsten in open haarden worden gerookt, gemaakt volgens de traditionele methode. De Douro, de zo beroemde Portwijnregio, biedt ook de beste rode, witte en rosé wijnen uit andere regio's, Minho de beroemde groene wijn, uniek in de wereld. Jam wordt bereid door de handen van de inwoners van geïsoleerde dorpen in het uitgestrekte Alentejo en Trás-os-Montes e Alto Douro...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play