...Broccoli staat bekend om zijn rijke voedingsstoffen en lage calorieën. Het is een bron van bètacaroteen, vitamine C, B6, foliumzuur en luteïne. Daarnaast bevat het veel mineralen, zoals kalium, magnesium en calcium. Het is de moeite waard om deze waardevolle groente aan je dieet toe te voegen, vooral als je problemen met je zicht hebt of veel sport, omdat het ook een geweldige bron van eiwitten is. Broccoli bevat veel vitamine K, waardoor het een goede invloed heeft op botten en gewrichtskraakbeen. Broccoli bevat sulforafaan, waarvan wordt aangenomen dat het een kankerbestrijdende stof is.
Portfolio (15)
Polen, Brzozów
...vitamines en mineralen. &nbsp; <strong> samenstelling: </strong> gekookte kikkererwten 43%, pompoen 14%, geroosterde wortel 14%, water, sesampasta, citroensap, verse knoflook, zeezout, gemalen peper, curry, peper.
Portfolio (781)
Polen, Warszawa, Poland
...De stremselcaseïne wordt gemaakt van magere melk die met stremsel is gestremd. Na de stremming wordt het gescheiden van de wei-eiwitten, lactose en mineralen om het eindproduct te zuiveren. Later wordt het geconcentreerd en gedroogd. Het eindproduct is verkrijgbaar in de vorm van een fijne poeder met kleine korrels in crèmekleur, met een neutrale geur en smaak. Foodcom S.A. levert natuurlijke en verse stremselcaseïne van 30 tot 90 mesh.
Portfolio (278)
Polen, Tomaszow Lubelski
... boekweit is minder waardevol dan ongebrande, maar heeft een meer uitgesproken smaak. Boekweit is een waardevolle bron van ingrediënten en voedingsstoffen. Eiwitten, polyfenolen, polysacchariden en mineralen zijn van bijzonder belang. Boekweit kenmerkt zich door een hoog gehalte aan mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamines. Het kan een afzonderlijk gerecht zijn, een aanvulling op vlees of groenten, het kan de basis zijn voor de lunch of het diner. Geroosterde boekweitgrutten en geroosterde boekweitkorrels betekenen hetzelfde. Beide granen worden thermisch behandeld.
Portfolio (105)
Polen, Paczewo
...Biergist is een bijproduct van de brouwerijen, die de micro-organisme en schimmelgist Saccharomyces cerevisiae gebruiken. Biergist wordt verkregen door het verwijderen van gist na het brouwproces en de daaropvolgende inactivatie. Biergist wordt gebruikt als smaakmaker in de voedingsindustrie en als voeder voor varkens, herkauwers, gevogelte en vissen. Biergist is voornamelijk een bron van eiwitten, vitamines en mineralen.
Portfolio (59)
Polen, Oborniki
Polen, Węgorzewo
...Zuivelproducten nemen een belangrijke plaats in veel recepten in de keuken in. Ze zijn een waardevolle bron van eiwitten, mineralen, vitamines A, D, B2, B12 en, wanneer ze in de juiste hoeveelheden worden geconsumeerd, bevorderen ze de algehele vitaliteit van het lichaam. Producten die zijn verkregen uit melk van hoge kwaliteit hebben een eenvoudige samenstelling met levende bacterieculturen. Ze reguleren de spijsverteringsprocessen en beïnvloeden de gezondheid positief.
Portfolio (24)