Bulgarije, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Pistache-ijs Gewicht: 500 gram Smaak: Gekenmerkt door zijn intense en rijke pistache-aroma. De romige textuur samen met de pistachepasta en kruimels verrijkt de smaak. Met tonen van zoet en zout, presenteert het een uitgebalanceerde smaak. Gebruikstips: Hunkar Maraslim 500 gr Pistache-ijs is de perfecte keuze voor pistache-liefhebbers. Het kan ook geserveerd worden met...
Portfolio (24)
...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Pistache-aroma wordt vaak gebruikt om desserts, gebak en ijs op smaak te brengen. Met zijn zowel genereuze als subtiele en heerlijke tonen brengt het warmte en comfort.
Portfolio (50)
Frankrijk, Arengosse
... natuurlijke aroma van pistache voegt een heerlijk nootachtige toets toe aan elke korrel suiker. - Natuurlijke Kleurstof E141: Een natuurlijke groene kleurstof die visueel de kenmerkende smaak van pistache benadrukt. Gebruikstips: Onze Sucre Aromatisé à la Pistache is een weelderige aanvulling op uw desserts, gebak, ijs en nog veel meer. De fijne textuur en betoverende geur maken van elke proeverij een smakelijk moment. Referentie:SUCRE00044B...
Portfolio (200)
België, Mechelen
...Marash IJs Pistache - IJs SKU: 111114 we: 250 gr st: Opslaan bij -18°C/-0,4 F tot de vervaldatum...
Portfolio (85)
Duitsland, Husum
...Notenpasta's zijn een massa van zeer fijn gemalen geroosterde noten. Onze hoogwaardige notenpasta's worden vaak gebruikt bij de productie van pralinévullingen, mousses of knapperige lagen in taarten en, in het bijzonder, bij de productie van ijs.
Portfolio (16)
Italië, Bronte
...Uitstekend voor het maken van crèmes, ijs, slushes, semifreddo en nog veel meer ...
Bijpassende producten
Halffabrikaat voor pistache-ijs
Halffabrikaat voor pistache-ijs
Andere Producten
Siciliaanse pistache
Siciliaanse pistache
Portfolio (2)
Frankrijk, Levallois-Perret
...IJs Mochi DUO - Vanille/Pistache...
Portfolio (10)
Turkije, Kahramanmaras
...ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten. Met 500+ medewerkers ISO 9001 – 14001 – 22000 's Werelds grootste ijs 280 cm 3722 Kg Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr IJs, Vanille-ijs, IJs-machines, Banaan-ijs, Chocolade-ijs, Aardbeien-ijs, Gewoon-ijs, Citroen-ijs, IJs-producent, Mango-ijs, Turks-ijs, Hazelnoot-ijs, Pistache-ijs, Walnoot-ijs, IJs-trucs...
Portfolio (9)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Een van de bestsellers van de zomer! Niets is eenvoudiger dan een goede pistache-ijs te maken met uitzonderlijke ingrediënten, een flinke dosis, een verrukkelijk recept en je bent klaar! Laat ons pistache-ijs je verbijsteren met zijn bruine kleur, zijn genereuze en intense smaak, en een knapperig accent. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten...
Portfolio (85)
Frankrijk, Talant
... voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepjes, reisgebak, ijs en flan, onder andere gebak. Chef-tips: Het Biologische Natuurlijke Amandelaroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg koud of op kamertemperatuur toe. Als de bereiding moet koken, verhoog dan de dosering op basis van de...
Portfolio (192)
Italië, Giarre
...Productie en verkoop van ambachtelijke Siciliaanse granita in de volgende smaken: Ananas, Rode Sinaasappel uit Sicilië, Koffie, Chocolade en Kaneel, Aardbei en Bosbessen uit Maletto, Groene Citroen uit Syracuse, Siciliaanse Mandarijn, Amandel en Geroosterde Amandel uit Avola, Pistache uit Bronte, Zwarte Moerbeien van de Etna, Bergamot, Perzik uit Bivona, Cantaloupe Meloen, Witte Vijgen, Vijgen...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
België, Seneffe
...mango, sinaasappel, passievrucht, framboos, aardbei, Tiramisu, vanille en vanille met zaadjes. Niet-standaard varianten zijn op aanvraag beschikbaar. Bijvoorbeeld: Amarena-kers, karamel, cranberry's, hazelnoot (zonder noten), citroen-gember, lychee, meloen, mocha, pistache (zonder noten), Red Velvet Cheesecake, rum (zonder alcohol), saffraan, Tiramisu, Yuzu en meer.
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Turkije, Nizip, Gaziantep
...MAWARDI KERNELS PISTACHIOS WORDEN OVER HET ALGEMEEN GEBRUIKT IN DE IJS-, DESSERT- EN PUREE-INDUSTRIE.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
... walnoten en kaneel, van zwarte moerbeien. Typische Siciliaanse voedingsconserven, paté, pastasaus of voor antipasti, paddenstoelen in olie, zwarte olijven, groene olijven, asperges, kappertjes, gedroogde tomaat, artisjokken. Siciliaanse granita en ijs: Granita in alle smaken, citroen, amandel, pistache, moerbeien, chocolade, sinaasappels, granaatappel, vijgen, hazelnoot, aardbei, enz.
Portfolio (55)
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
...Fabrikant van biologische basismixen voor ambachtelijke ijsproductie. Aanbieder van biologische smaakstoffen zoals hazelnoot-, pistache-, walnoot- en amandelpasta. Biologische fruitpurees, seminars en ijs-techniek. De biologische ijscomponenten van het merk 32°Fahrenheit bieden de ambachtelijke ijsmaker een eenvoudige manier om het fijnste natuurijs in biologische kwaliteit te maken. De 32°Fahrenheit biologische basen en -pasta's zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een volle, stabiele ijsstructuur - natuurlijk zonder emulgatoren, zonder smaakversterkers en zonder kleurstoffen.
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, Siderno
...Doosgewicht: 1350 g. Doos: 10 stuks Houdbaarheid: 1 jaar na productie Product vrij van glutenbronnen Doosafmetingen: cm.35 X cm.14 X cm.7 (hoogte) Smaken: -Limoen -Pistache -Amarena -Klassiek (Chocolade en Hazelnoot) -Wit (Fiordilatte) -Licorice -Walnoten en Vijgen -Amaretto -Kokos -Aardbei -Hazelnoot -Cunese (Chocolade en Rum) -Zwarte Chocolade en Sinaasappel Wij kunnen speciale smaken creëren voor...
Turkije, Konya
...Wij maken ijs van 100% geitenmelk. Onze ijsjes bevatten geen aroma's, kleurstoffen, conserveermiddelen of gluten. Ons stevia-ijs heeft 30% minder calorieën, is suikervrij en bevat probiotica en prebiotica. Onze andere smaken zijn aardbei, puur, pistache en honing-kruiden. Daarnaast maken we ijs dat is gedroogd met behulp van vriesdroogtechnologie. Ook maken we melkconserven zonder geraffineerde suiker, met 100% geitenmelk en dadel-extract.
Duitsland, Hannover
... kraken (99% open schalen) • veel vitamines voor verhoogde hersenkracht en verbeterde productiviteit - vitamine E, B6, B9, enz. • de perfecte noot voor een gezonde filmavond - Groen, gezond en lekker! • eindelijk genieten zonder je zorgen te maken - afvallen met snacks, dat is mogelijk met de pistache! (Studie UCLA) • Eiwitten voor de spieren, zodat ze de hele dag energiek zijn - hoog eiwitgehalte • Geschikt voor veganisten/vegetariërs en zonder conserveermiddelen • origineel uit Turkije Levertermijn binnen ongeveer 3 werkdagen Prijzen op aanvraag...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play