Frankrijk, Longwy
...Heerlijk, troostend en volledig natuurlijk, onze cacaos zijn een waar genot voor de zintuigen. Ontdek alle smaken en laat je meevoeren door je kopje warme chocolade. Zacht en krachtig, deze rauwe cacao is ideaal om mee te koken, of voor een zachte ontwaking. Subtiel, diep, het is perfect om de echte smaak van fijn geroosterde cacao opnieuw te ontdekken en te waarderen! Zonder toegevoegde suiker. Verpakking van 60 gr. Referentie: CAC002 Op voorraad: 33...
Portfolio (82)
Frankrijk, Olivet
...-extracten*], gedroogde gerstemoutsiroop*, vanille* 0,2%), honing cornflakes* (maïs*, ruwe suikerriet*, honing* 2,7%, zout, maïssiroop*, tarwe-siroop* [tarwe*, water]), cacao cornflakes* 3% (maïs*, ruwe suikerriet*, cacaopoeder* 5,6%, maïssiroop*, zout). * Ingrediënten uit de biologische landbouw.
Portfolio (114)
Frankrijk, Sotteville-Lès-Rouen
...Cacao bolkaars ~ 100% natuurlijke sojawas kaars, niet kankerverwekkend en geparfumeerd met een chocolade-hazelnoot geur. De kaars is op ambachtelijke wijze ontworpen en met de hand gemaakt in de werkplaats van de winkel. Verzending gebeurt via een Colissimo-tracking ~ Aarzel niet om contact met me op te nemen voor alle gepersonaliseerde verzoeken!
Portfolio (85)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Chocolade Mugcake is een poeder voor het bakken van gezonde muffins in de magnetron met cacao- en vanillesmaak. Suikervrij, glutenvrij. Een bron van eiwitten en voedingsvezels. Het bevat prebiotica. Heerlijke en smaakvolle cake met uitgebalanceerde ingrediënten in 5 minuten. Makkelijk en snel te bereiden. Geen oven, geen blender, geen extra keukengerei. Een gezond dessert. Geschikt voor voeding...
Portfolio (9)
Turkije, Istanbul
...Reinigt zonder het glazuur te beschadigen en beschermt en versterkt uw tanden. Voorkomt tandbederf en biedt natuurlijke bescherming met theobromine uit cacao, de belangrijkste grondstof van chocolade. Biedt de hele dag frisheid met de natuurlijke pepermuntolie en menthol in de formule. Versterkt het tandglazuur met de combinatie van calciumlactaat en xylitol. Bestrijdt bederf en plaque met...
Portfolio (200)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Wat zijn de Crousticks Chocolat Noir? Een koekje met rijstmeel, maïs en 5% suiker, dat is alles. Een goede pure chocolade met minimaal 48% cacao zonder lecithine erin, die de zoetekauwen zal verrassen! Niet meer dan dat! Ingrediënten: PURE CHOCOLADE 50% Rijstmeel, maïsmeel, volkoren rijstmeel, rietsuiker Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Frankrijk, Carpentras
...De zoetheid van pure Sao Tome chocolade onthult stukjes cranberry's met heerlijke fruitige tonen, versterkt door knapperige cornflakes. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
Oostenrijk, Waldegg-Oed
...Jubilee Hot Chocolate Blik Jubilee Vloeibare Chocolade is een vloeibare cacao in een blik voor speciale cacaomachines of cacaodispenser. 1 blik is 1 kg 1 doos bevat 16 x 1 kg...
Portfolio (15)
Frankrijk, Nice
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Ingrediënten Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde! Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkantje...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken: Giet in kokend water 4 tot 6 minuten. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g: Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Vetten Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren 1,67 g 0,58 g Koolhydraten - Koolhydraten Suikers - Suikers 67,82 g 1,21 g Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout 0 g Ean13:3701511702328 Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Portfolio (133)
...Dit smaakadditief met natuurlijk aroma dient in het 2-componentensysteem (bestaande uit softijsbasis en smaakadditief) als smaakgevende component voor de bereiding van de softijsmix. Ingrediënten Suiker, spuitmagere melkpoeder, spuitzoetwei-poeder, cacao 48% (cacaopoeder, zuurteregulator kaliumcarbonaat), verdikkingsmiddelen (guarkernmeel, natriumalginaat, carrageen), natuurlijk aroma, zout...
Portfolio (13)
Verenigd Koninkrijk, Edgware
... Chocolate T1x36x8 8000500180709Kinder Bueno Bites T1x20 40084176Kinder Country T1x40 8000500199985Kinder Country T4x24 8000500267035Kinder Delice T1x20 Cacao 5413548280189Kinder Schokobons T125x16 8000500023624Kinder Happy Hippo T5x10 Cacao 8000500269169Kinder Cards T2x5 8000500267103Delice T10 x14 40084015Duplo T1x40 4008400300429Duplo T5x24 8000500192801Rocher T8 8000500023976Raffa...
Turkije, Istanbul
...Choco Biscuit (20g) Gemaakt van de beste soorten cacao en melk Bevat natuurlijke hazelnootpasta...
Portfolio (5)
Italië, Castel D'azzano
... meteen de beste vrienden van de kleintjes zullen worden, en waar zelfs de volwassenen niet aan kunnen weerstaan! Superieure melkchocolade (cacao: minimaal 31%) Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma's. Kan noten bevatten. Glutenvrij.
Portfolio (1)
Duitsland, Wangen
...In deze Labooko zit 100% oorsprongs chocolade uit Ecuador. Krachtige, ongebreidelde cacaomassa zonder verdere ingrediënten, gemaakt van de beroemde Arriba-cacao, die uitsluitend in Ecuador groeit. In deze Labooko zit 100% oorsprongs chocolade uit Ecuador. Krachtige, ongebreidelde cacaomassa zonder verdere ingrediënten, gemaakt van de beroemde Arriba-cacao, die uitsluitend in Ecuador groeit...
Portfolio (10)
Italië, Padova
...De CAFFE' BARBARO-pods stellen je in staat om in slechts enkele seconden een heerlijke chocolade met sinaasappelsmaak te bereiden. Ze bevatten een oplosbaar mengsel van melk, magere cacao en sinaasparoma voor een heerlijke drank.
Portfolio (10)
Italië, Torino
... Gourmet Chocolademuseum, ook wel Choco-Story genoemd, waar bezoekers de geheimen van chocolade kunnen ontdekken en meer te weten kunnen komen over de meer dan vierduizend jaar geschiedenis van cacao, van de oude Olmeken tot nu. Het museum, dat zich over drie verdiepingen en ongeveer 850 m² uitstrekt, herbergt meer dan duizend originele artefacten. Naast het historische perspectief kunnen bezoekers de modernste technieken van chocoladeproductie ontdekken en genieten van een breed scala aan chocolade van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (6)
Spanje, Canet De Mar
... zacht en luchtig deeg, dat de exclusieve kenmerken van het gebruikte basismateriaal behoudt en een unieke kwaliteit heeft. Nola Cream Smaken: Pistache - Pure chocolade, sinaasappel & gember - cacao en hazelnoten Panettone Smaken: Chocolade & peer - Witte chocolade & citroen - Pistache - Appel, gember & kaneel - Rozijnen & sinaasappel - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portfolio (9)
Duitsland, Koblenz
...De Ecuador-Caribe chocolade van VIVANI valt op door zijn karakteristieke aroma. De edelkakao-soort "Arriba" uit Ecuador, die het grootste deel van het cacao-aandeel uitmaakt, maakt deze creaties van de Editione Grande tot een bijzondere smaaksensatie voor kenners en liefhebbers. De verfijning met de superfruit cranberry maakt de subtiel zure compositie verfrissend af. Inhoud: 100g...
Portfolio (94)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Turkije, Ankara
...Naturpy Glutenvrije Knapperige Bollen Inhoud; Chocolade graanbollen; Maïsmeel, rijstmeel, witte kristalsuiker, cacao, chocolade (suiker, cacaoboter, wei-eiwitpoeder, cacaomassa, volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator (zonnebloemlecithine), aroma (vanille), gedemineraliseerd wei-eiwitpoeder, plantaardige olie, zout, vanille, suikerhoudende graanbollen; rijstmeel, maïsmeel, witte...
Portfolio (10)
Italië, Sesto Fiorentino
... aangename drank die meerdere keren per dag kan worden genuttigd voor een energieboost. Te consumeren thuis of op kantoor in een kopje of om te bereiden en mee te nemen tijdens dagelijkse taken, Amerikaanse koffie is een uitstekende vervanging voor de espresso of moka koffie waar wij Italianen aan gewend zijn. De verpakking met het versheidsbehoudventiel behoudt het product ondanks consumptie in de loop van de tijd. AROMATISCH PROFIEL Aromatische koffie met een delicate smaak, met nasmaak van cacao, vanille, chocolade, bloemige tonen en gedroogd fruit.
Portfolio (9)
Duitsland, Kevelaer Ot Kervenheim
Frankrijk, Capdenac Gare
... aan de energiehuishouding. • Bron van kalium. Dit sporenelement ondersteunt de werking van het spier- en zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk. Verschillende smaken voor de dranken, chocolade [100% erwteneiwitten], vanille dessert, cacao hazelnoot toetjes en romige, champignonsoepen. Wanneer wordt het aangeraden? De eiwitrijke bereidingen van VÉGÉNUTRIL kunnen worden...
Portfolio (151)
Duitsland, Neuenrade
... verse producten zoals bijvoorbeeld verse gemengde salades, sandwiches, Mettwürstchen, etc. Heet dranken: Koffie, melk koffie, café latte, cappuccino, Wiener Melange, latte macchiato, espresso, amaretto koffie, vanille koffie, cacao, melk chocolade, wilde vrucht thee, citroen thee, tomatensoep, kippensoep...
Portfolio (7)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
...Il Cocozhi DXN is geformuleerd met de beste cacao met Ganoderma-extract. Het is een kant-en-klare poedervormige drank die u verwent met de smaak van chocolade. Naast de geweldige cacao-aroma kunt u ook profiteren van Ganoderma. Simpelweg de inhoud in een kopje heet water gieten, roeren en u kunt meteen genieten van een verkwikkende drank die geschikt is voor het hele gezin!
...Zachte oplossing van cacao-, chocolade- en vetblokken. Doorvoercapaciteit: tot 3.000 kg/u.
Portfolio (7)
...USER FOOD company producten werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Istanbul, Turkije. Wij zijn producent van fruitgeurende instantpoeders, instantkoffie, 3-in-1 en 2-in-1 koffie, instant droge gist, warme chocolade, melk cacao, geparfumeerde pudding, slagroom, cakebloemmixen, kant-en-klare poedermengsels voor Turkse desserts, deegbakpoeder, suikerachtige vanille, cacaopoeder, koolzuur, kant-en-klare poedermengsels voor soep, zetmeel, maïsmeel, gebakgelei en -room, en bouillon (gehaktballen, kippenmortel, vismortel, enz.). Bezoek onze website op www.usergida.com.tr...
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play