Frankrijk, Rouen
...K2 Garden biedt natuurlijke cacaobonen van de hoogste kwaliteit aan, te leveren vanuit Tanzania. De populariteit en vraag naar cacao zijn te danken aan de 100% natuurlijke samenstelling, rijk aan antioxidanten, vitamines en tonische eigenschappen. Rijke aroma met natuurlijke chocoladetonen, in balans met een zachte, natuurlijke fruitzuur. Rijke chocolade, zoete en heldere smaak. Onze hoogwaardige cacao wordt gebruikt in de productie van de beste kwaliteit snoepproducten en halffabricaten.
Portfolio (14)
Frankrijk, Montelimar
...Gourmet! Dat is een understatement. Ontdek onze Chocolade Nougat met Sinaasappelschil. Alle smaken van cacao en sinaasappel, verzacht door honing en amandelen. Referentie: 227201 GEWICHT (in KG): 2.5 Verpakking: 1 BTW: 20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Martigues
TIMGAD STORE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van voedingsmiddelen. Wij importeren verse fruit, verse groenten en Algerijnse dadels waarvoor wij het label van oorsprong en kwaliteit hebben. Onze dadels zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en komen uit Algerije, een land dat bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn dadels. Wij verkopen ook: - f...
Portfolio (22)
Frankrijk, Bellême
...Donkere chocolade proeverij vierkantjes 70% cacao. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen. Netto gewicht (G): 100...
Portfolio (29)
Frankrijk, Compiègne (60200)
...Wij bieden een selectie van premium voedingskleurstoffen kits en gourmet chocolade.
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...chocoladeleverancier Guatemala, chocoladegroothandel Guatemala, premium chocolade distributie Guatemala...
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
Als een gerenommeerde voedingsgroothandel excelleert Eco Business in de distributie van voedingsproducten van bekende nationale merken. Wij zijn uw voorkeurspartner voor betrouwbare, hoogwaardige en duurzame bevoorrading. Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in onze zorgvuldige selectie van merken, waaronder Ferrero, JDE en vele anderen. Of u nu een kleine lokale onderneming bent of...
Portfolio (56)
Frankrijk, Clichy
...Cacao is een stof die wordt verkregen uit de gedroogde en volledig gefermenteerde zaden van de cacaoboom, een tropische boom die afkomstig is uit Midden- en Zuid-Amerika, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Cacao is de belangrijkste grondstof voor de productie van chocolade, cacaopoeder en cacaoboter.
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... tropisch loof. Deze chocolade heeft een constante cacaosmaak, ondersteund door zeer levendige fruitige nuances. Deze Grand Cru chocolade komt uit de Vietcacao-keten, die oorspronkelijk is opgericht ter ondersteuning van jonge gehandicapten door hen te integreren in de cacaoketen. Lang verwaarloosd, maakt de cacaoteelt een heropleving en groeiende belangstelling mee in Vietnam. Vandaag de dag is...
Portfolio (85)
Frankrijk, Brignais
...kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*) *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten. Voedingswaarden per 100 ml eindproduct** Energie: 276 kJ / 66 kcal Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g) Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g) Voedingsvezels: 0,7 g Eiwitten: 3,6 Biologisch: Ja Formaat: 300g, 1kg, 5kg 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Épaignes
...Donkere chocolade met gezouten boterkaramel uit Isigny* 602...
Portfolio (184)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocolade-assortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Frankrijk, Le Sen
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft het een echte noot van pure chocolade met houtachtige nuances in de opening. Opmerkelijk in combinatie met patchouli in oosterse akkoorden. Aroma's Dit "gourmande" product ondersteunt en rondt de noten van cacao, vanille, koffie of praline af. Met een authentieke noot kan het worden gebruikt om de smaak van bakproducten, ijs, snoep, zuivelproducten of alcoholische dranken zoals "Brandy" te aromatiseren of te verbeteren. Cosmetica Dit product wordt weinig gebruikt in cosmetische producten.
Portfolio (93)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...Maison Wagram CBD Donkere Chocolade Breid uw productlijn uit met hoogwaardige CBD-geïnfuseerde chocolade. Ontworpen met romige cacaoboter en zoete vanille, zal de CBD-toets voldoen aan de wensen van uw klanten. De producten van Maison Wagram zijn het resultaat van Franse ambachtelijke productie.
Portfolio (222)
Frankrijk, Mandeure
...Papier en karton geschikt voor direct contact met voedsel, met of zonder vetbarrière. FoodPack is ontworpen voor toepassingen bij koude en warme temperaturen en voldoet aan de eisen voor voedselverpakking. Voldoet aan de Europese regelgeving BfR36/BfR36.2 De reeks Van 80g/m² tot 450g/m² Op maat gemaakt Beschikbaar op voorraad in 120-300-350-400g/m² Formaat 70x100cm Wit, kleuren, cacao, kraft, zwart Toepassingen Alle soorten voedselverpakking Bakjes Dozen Bakvormen...
Portfolio (35)
Frankrijk, Lattes
...Palette van nutella 1kg Verpakking per pallet 588 potten Prijs 3€ THT 12/11/2025 Nutella is een merk van hazelnootpasta dat op 20 april 19641 is opgericht. In Italië, in de regio Piemonte, door het Italiaanse voedingsmiddelenbedrijf Ferrero2. Het bestaat uit suiker, palmolie, hazelnoten, cacao, melk, wei en emulgatoren. Dit merk domineert de wereldwijde markt voor hazelnootpasta. In Frankrijk vertegenwoordigt het ongeveer driekwart van de markt voor hazelnootpasta.
Portfolio (2)
...Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zon overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Donkere Chocolade Chips 60% VIJAYA zijn zonder lecithine. Ze zullen u verbazen met hun uitgesproken chocoladesmaak zonder bitterheid, met een zoete en licht vanilleachtige smaak. Referentie:16806...
Portfolio (123)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Pot van 250g chocolade- en melkspread En wat zit er binnenin? Plantaardige vetten (zonnebloem, cacaoboter), cacaopoeder (suiker, cacao) (26%), suiker, gedeeltelijk magere melkpoeder (14%), emulgator: zonnebloemlecithine, aroma: vanilline. Allergenen onder de loep Melk. Kan sporen van hazelnoten bevatten. Goed bewaren is niet moeilijk Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. De pot goed sluiten na elk gebruik. Pot en deksel: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
...Pure 70% Pure Chocolade 45% Melk Chocolade Cacao (Ghana, RD, Madagaskar ...) Zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Alleen op bestelling beschikbaar.
Portfolio (9)
Frankrijk, Camphin En Carembault
...De waardige opvolger van onze oude Pure Chocolade Voor dit herwerkte recept hebben we besloten de hoeken te verzachten. Geen pure cacao met meer dan 20% zonder iets erbij om het te verzachten, maar een echte smaakervaring: die van een warme chocolademelk. Om alle kenmerkende smaken te behouden die deze heerlijke mix maken, hebben we moeten innoveren door ingrediënten toe te voegen die nog nooit...
Portfolio (47)
Frankrijk, Talant
...Het eerste werk van de vereniging "Vrouwen van Cacao" is een reis naar de harten van cacaoplantages in Venezuela, een eerste deel van de lezing met interviews en zijn protagonisten. Een werk om u de andere, minder bekende kant van cacao te laten ontdekken, het verhaal van al deze handen die de commercialisering van chocolade mogelijk maken, maar ook vol lekkernijen, met meer dan 30 hartige en...
Portfolio (192)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: 24,36% pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van raapzaad) Voedingswaarden per 100g: Energie 2137Kj, 513Kcal, vetten 33g, waarvan verzadigde vetzuren 23g, koolhydraten 47g, waarvan suiker 25g, eiwitten 6,9g, zout 0,11g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Donkere chocolade Framboos. Een smaak die zo licht zuur is dankzij de vele frambozen van onze Limousin plateau's. Donkere chocolade 63 % (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peul), gedroogde framboos 17 %. 100 g, houdbaarheid 1 jaar.
Portfolio (71)
Frankrijk, Yssingeaux
...Cacao Vanille, cacaosmaak Koffie Caramel/Corsé/Heavily gebrand Cappuccino Caramel Melk/Boter Chocolade Cacaonotitie, honingachtig Crème brûlée Esdoorn Mout Kastanje Honing Calisson Nougatine Praliné Hazelnoot, caramel Truffons Cacao, room Patissier Notities: Tarte Tatin, Meringue-Citroen Taart Vanille, vanille-extracten, vanille van oorsprong...
Portfolio (55)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Formaat: 460ml Belgische chocolade-ijs (13%, bevat minimaal 50% cacao droge stof) met een hazelnootpasta-saus (1%) en stukjes gekarameliseerde, geroosterde hazelnoten (6%). Laat u verleiden door ons Belgische chocolade- en hazelnootijs: een heerlijke Belgische chocolade-ijs, verheven door een chocolade-hazelnootsaus en stukjes gekarameliseerde hazelnoten. Een verrukkelijk bevroren dessert, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's, voor ultiem genot.
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie(kcal)= 557.1 ergie(Kj)=2317.6 vetten(g)=38.3 waarvan verzadigde vetzuren(g)=8.3 koolhydraten(g)=43.5 waarvan suikers(g)=32.8 eiwitten(g)=7.2 zout(g)=0.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Praliné 30.5% Hazelaars uit Cervioni 21.8%, pure chocolade 70% (cacao, cacaoboter) Netto gewicht: 40 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play