Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... onthullen. Heerlijke combinaties met rundvlees, lam of wild zijn hier mogelijk. Een absolute traktatie! Inhoud: 150cl Type: Rode wijn Druivenrassen: 75% Mourvèdre, 14% Grenache, 8% Cinsault, 3% Carignan AOC: Bandol Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2040 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Letland, Zvejniekciems
...Dumplings met varkensvlees, met kip, met lam en met rundvlees. Voor de detailhandel, HORECA-sector en onder UW PRIVÉLABEL.
Portfolio (4)
Frankrijk, Auxerre
... met kastanjes, konijnstoofpot à la royale, eendenparmentier, rundvlees in korst, chocoladefondue Verpakking Prijs per eenheid, verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Advies van de oenoloog: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Gigondas Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Oekraïne, Kharkiv
... recepten op de achterkant van de verpakking te gebruiken en te genieten van het heerlijke, smaakvolle gerecht! ▪ Smaakt goed met elk vlees: gevogelte (kip, kalkoen, eend), varkensvlees, rundvlees, lamsvlees. ▪ Kook het op elke manier! Bak in een pan, kook in de magnetron, bak in de oven, grill boven open vuur, BBQ. ▪ Grill- en BBQ-kruiden kunnen het hele jaar door worden gebruikt met elk type vlees, op elke manier bereid!
Portfolio (10)
Italië, Brusaporto
...De casonsei (of casoncelli) zijn een van de bekendste gerechten uit de Bergamasker keuken. Dit gerecht van gevulde pasta is ontstaan om restjes van varkens- en rundvlees te gebruiken. Het product is in de loop der jaren verrijkt met de toevoeging van: amaretti, rozijnen en citroenschil in de vulling. De “Casonsèi de la Bergamasca” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
Duitsland, Waltenhofen
...De allflex E is een standaard PA/EOH/PA/PE hoogbarrièrefilm met elf lagen. Het is beschikbaar in diktes van 50 tot 300 my en ideaal voor het verpakken van rundvlees. Van groot belang voor de voedingsindustrie is de verlenging van de houdbaarheidsdatum die ermee wordt bereikt. Naast de EVOH hoogbarrière, die de doordringing van zuurstof of vocht en daarmee de vorming van bacteriën voorkomt...
Portfolio (20)
...Traditioneel gerookte paprika uit de La Vera-vallei in de Spaanse regio Extremadura. Ook in de Spaanse Extremadura is het een traditie om paprika te roken en zo een heel bijzondere specialiteit te creëren. Gebruik: Edelscherpe en pittige gerookte paprika past, afhankelijk van de voorkeur, bij eend, roomkaas, de meeste peulvruchten en groenten, kip, rundvlees en kalfsvlees, rijst, varkensvlees...
Portfolio (10)
Duitsland, Nürnberg
...Kerstenfalzbeen van rundvlees, 16 cm lang. Het Kerstenfalzbeen valt op door zijn unieke vorm. Het is 16 cm lang en ongeveer 2 cm breed. Naast een scherpe en een afgeronde kant is een van de lange zijden naar buiten toe afgevlakt.
Portfolio (11)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Thaise basilicum is een eenjarige kruidachtige aromatische plant die bijzonder veel wordt gebruikt in de Thaise en Vietnamese keuken. De smaak, die zowel naar dragon als naar anijs neigt, maakt het een uitstekende aanvulling voor vele recepten. Thaise basilicum voegt op aangename wijze smaak toe aan allerlei gerechten met kip, rundvlees, vis en zeevruchten, evenals aan Aziatische soepen en curry's. Ten slotte staat de zeer pittige smaak bekend als dicht bij die van dragon of anijs.
Portfolio (30)
Bulgarije, Haskovo
Spanje, Alcala De Guadaira
...Een döner van Ismael’s Kebab Pollo Rojo, ideaal voor gebruik in kebab, montaditos, pizza's, salades, hamburgers en nog veel meer gerechten. Onze klanten kiezen het vanwege de heerlijke smaak en ook zij zullen het grote verschil met andere döner kebabs opmerken. We hebben ook varianten zoals kebab pollo rojo, wit, rundvlees en nog veel meer. Wacht niet langer om de jouwe te halen!! We hebben...
Portfolio (10)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...<Productbeschrijving> Onze bandsawbladen worden veelvuldig toegepast bij het snijden van rundvlees, gevogelte, varkensvlees, bevroren vlees en vis, vooral voor vlees met botten. De bandsawbladen worden verwerkt door Gronding om een gladde afwerking en scherpe tanden te garanderen. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig legeringstaal (SK4) met unieke warmtebehandelingstechnologie, wat resulteert in...
Portfolio (280)
Oekraïne, Kharkiv
... kaviaar te produceren. De ongelooflijke eitjes bevatten geen van de zeenoten en/of visachtige smaken die soms mensen afschrikken van kaviaar en andere visroes. In plaats daarvan is de smaak van escargot kaviaar een frisse combinatie van aarde, bossen en mosachtige noten die echt kan "poppen" op rundvlees-, varkensvlees-, groente- en zoetwatervisschotels, zowel in smaak als in esthetiek. Ingrediënten: slakkenkaviaar, zout Verpakking: glas Gewicht: 90 g Houdbaarheid: 6 maanden...
Portfolio (5)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkele Specerijen Smaak en Aroma: rokerig, warm en zoet-bitter met houtachtige en frisse tonen. Bijna scherp met een subtiele tinteling. Herinnert visueel aan kleine bramen of donkere moerbeien. Toepassing: Goed bij verfijnde voorgerechten, zoals sashimi of tartaar van rauwe tonijn of zalm. Gerookte zalm en gerookte paling. Tartaar van ree rug of rundvlees. Bij gegrild vlees. Vers...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... aan vleesgerechten, gebak, jam. Het wordt gebruikt in recepten voor gerechten met rundvlees en varkensvlees, in goulash, marinades. Chinese eend wordt ermee gekookt, het wordt toegevoegd aan soepen, waaronder in de vissoep. Gebruik voor Gebruik voor bakken, salades, vlees- en visgerechten. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 35,0 Vetten (g / 100g)… 23,0 Koolhydraten (g / 100g)… 18,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 420...
Portfolio (178)
Zwitserland, Zeiningen
...De Pure Pet Oil voor de beste vriend van de mens. Gemaakt met onze geavanceerde breed-spectrum formule, doordrenkt met MCT- of hennepzaadolie, garanderen ze een unieke smaak en nuance. Onze oliën worden organisch geproduceerd door topwetenschappers met de beste natuurlijke ingrediënten, 100% Zwitserse kwaliteit. Beschikbaar in verschillende concentratieniveaus en met aroma's van rundvlees, kip of...
Portfolio (71)
Duitsland, Mönchengladbach
...De Draaispit Extra is een variant van kalfsvlees en jong rundvlees, dat ook in de vorm van vleesfladen en vleesplakken om en om aan elkaar wordt geregen. De kruidenmix is afgestemd op de combinatie en geeft deze draaispit de herkenbaar goede Polat-Döner smaak. Deze draaispit is verkrijgbaar in de gewichtsklassen: 5 kg, 10 kg, 15 kg en vervolgens in stappen van 5 kg tot 120 kg.
Portfolio (7)
Frankrijk, La Jaille Yvon
... te proeven en kunnen in uw recepten worden verwerkt of naar wens worden omgevormd. Ingrediënten: Biologische Franse soja Water Natuurlijke aroma's Onze + MCÖ: Geen toegevoegde suikers Geen toegevoegde zouten Zonder fyto-oestrogenen Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Maat: 0,5 kg Verpakking: Vers Smaak: Rundvlees Extra fijn: 3 tot 5 mm Fijn: 5 tot 8 mm Gemiddeld: 8 tot 12 mm Groot: 12 tot 20 mm Zeer groot: 20 tot 40 mm...
Portfolio (5)
Spanje, A Coruña
De Groep Da Cunha is een bedrijfsgroep in de voedingssector die nationaal actief is. Sinds de oprichting van de Bakkerij Da Cunha in 1986, is dit kleine familiebedrijf zijn horizon gaan verbreden. Momenteel bestaat de groep uit 3 grote bedrijven. In 2016 werd de Leerstoel voor Brood en Granen opgericht, een institutionele leerstoel tussen de Universiteit van Santiago de Compostela (Campus Terra i...
Portfolio (5)
Turkije, Balikesir
WE ZIJN GEMMY Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat boeren helpt de prestaties van hun dieren te verbeteren, hun marges te behouden en hun technieken te ondersteunen door over de hele wereld op zoek te gaan naar de beste grondstoffen van goede kwaliteit. Volg ons... Het doel van ons bedrijf is om de beste mineralenbakken en likblokken ter wereld te produceren door de meest nauwkeurige en complete...
Portfolio (9)
Frankrijk, Levallois Perret
...Basilicum wordt gebruikt als kruid om meer smaak en frisheid aan uw gerechten te geven, en de ideeën om het te gebruiken zijn eindeloos. Gebruik van basilicum in de keuken: Zijn citroenachtige geur is heerlijk wanneer het wordt gecombineerd met pasta. Het past goed bij vis zoals rode poon, ansjovis en schelpdieren. Het verrijkt zowel rood als wit vlees zoals kip en rundvlees... Basilicum geeft...
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
...Rein natuurproduct van rundvlees Schroefglas, 50 g rundvleesextract is een puur natuurlijk product zonder toevoegingen. Het vlees wordt gekookt, de zo verkregen vleesbouillon wordt verder ingekookt. Het hieruit vervaardigde extract kan worden opgelost in heet water. Voor de productie van 1 kg rundvleesextract is ongeveer 40 kg spiervlees nodig. Al onze grootmoeders zwoeren bij Liebig's...
Portfolio (14)
Frankrijk, Laure-Minervois
...Aperitief, rundvlees carpaccio, konijn, duif, filet mignon, bijgerechten van tomaat, paprika en aubergine gegrild met olijfolie.
Portfolio (11)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Mooie purperrode jurk met paarse reflecties. Zeer fruitige aroma's: rode vruchten, zure kersen, sleedoorn, specerijen en karakter... een levendige, lichte, vloeiende, evenwichtige geur... met een duidelijke afdronk en een mooie lengte. Ideaal te combineren met: appelbloedworst, lam, Limousin rundvlees, eendenborst...
Portfolio (71)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: De korète is een kruid en specerij die wordt gebruikt in de keukens van Afrika en het Midden-Oosten. Van donkergroene kleur, gemaakt van korète bladeren (Mloukhiya) en vergezeld van rundvlees. DE VOORDELEN Goed voor het zicht, stimuleert de maag en darmen, beschermt de slijmvliezen. Het is purgerend, laxerend...
Portfolio (28)
Frankrijk, Guenange
...Deze Franse hete saus is ontstaan in 2014. Chipotle-peper, cayennepeper, habanero en citroen hebben als doel u te laten watertanden, de tomatenpuree zorgt voor textuur en zoetheid, en vervolgens kruiden, koriander, knoflook en ui geven diepte. Het is een ideale aanvulling voor uw rundvlees, fajitas, tartaar, enzovoort... Ingrediënten: Alleen natuurlijke ingrediënten, geen kleurstoffen en geen...
Portfolio (98)
Letland, Riga
...Wij bieden wereldwijd 100% halal vers gekoeld lams- en rundvlees aan.
Portfolio (1)
Duitsland, Nordrhein-Westfalen
...Bevroren kipdelen, rundvlees en varkensvlees te koop. Neem contact met ons op voor meer details en informatie.
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play