België, Herstal
Saveurs du Chef is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en verkopen van verse sauzen en vullingen voor pasta. De sauzen en vullingen worden zowel op basis van traditionele recepten als op maat gemaakte recepten ontwikkeld, afhankelijk van de behoeften van onze klanten. Saveurs du Chef beschikt over moderne infrastructuren die voldoen aan de strengste normen (BRC, HACCP) en heeft meer...
Duitsland, Wuppertal
„Wij willen kwaliteit niet controleren, maar produceren!“ Wij zijn uw krachtige partner voor de verspaning of de complete bewerking van staal, roestvrij staal en non-ferrometalen in het Bergisch Land. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een persoonlijke, langdurige relatie die gekenmerkt wordt door wederzijds vertrouwen met onze klanten en medewerkers. Hier is de chef nog uw...
Portfolio (5)
Duitsland, Bergkirchen
... keukencomponenten van de modernste technologie. Van combisteamer tot vaatwasser kunnen de meeste moderne apparaten in het netwerk worden samengebracht. Zo heeft de chef-kok altijd een centraal overzicht van de beschikbaarheid en (indien ondersteund) de bezetting van zijn apparatuur. Zelfs voedseluitgiftes en borden communiceren elektronisch met elkaar en laten, tot vreugde van de medewerkers, de wachtrijen aan de kassa's krimpen. Tijdens onze evenementen laten professionals u niet alleen zien hoe u uw combisteamer efficiënter kunt gebruiken, maar ook welke voordelen u heeft door de keuken 4.0.
Portfolio (4)
Duitsland, Cham
De geschiedenis van ons bedrijf begint in 1983 - in een oude koeienstal - met de oprichting van een eenmansbedrijf door Dieter Wilk. In 1984 slaagt onze chef en oprichter als jongste deelnemer van Duitsland voor het meesterexamen bij de Kamer van Koophandel Rhein-Main in Frankfurt. De voortdurend stijgende orderportefeuille en de daarmee gepaard gaande machine- en personeelsuitbreidingen...
Portfolio (3)
Frankrijk, Pleucadeuc
... te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team gericht op toegepaste research met drie chef-koks - Een R&D-laboratorium dat is gewijd aan de ontwikkeling van producten en een klantontvangstruimte - Een semi-industriële proefwerkplaats - Een getraind panel voor interne proeverijen. Twee industriële productielocaties van meer dan 12.000 m2, gewijd en gecertificeerd, hoogtechnologisch en...
Portfolio (9)
...Lunchbar & Restaurant al 227 is de nieuwe culinaire uitdaging die het Hotel degli Amici in Artena aan de Via Latina op volle toeren ondersteunt. De bekende chef Agostino Balzi bereidt innovatieve en originele, evenals heerlijke gourmetgerechten en traditionele gerechten in een vernieuwde stijl. Het restaurant staat altijd tot de beschikking van de klanten, van het ontbijt tot het diner. Op elk...
Italië, Vizzini
Italiaans voedingsbedrijf met het geregistreerde merk Buon Appetito Chef! produceert diepvries voorgerechten, hoofdgerechten, aperitiefhapjes en fingerfood, voornamelijk op basis van vis. De recepten en gerechten zijn ontworpen en bereid door de bekende sterrenchef Pietro d’Agostino, die de ingrediënten heeft gekozen en voor ons de beste gerechten uit de Mediterrane traditie heeft...
Portfolio (2)
Frankrijk, Fondettes
... producten voor iedereen om allerlei soorten gebak en huisgemaakte lekkernijen te verfraaien. Sinds de oprichting zijn er verschillende merken ontstaan: ScrapCooking®, Mirontaine®, L’épicerie du Chef. We hebben een bedrijf op menselijke schaal opgebouwd en we geven er de voorkeur aan om in de eerste plaats producten te bieden die in Frankrijk zijn vervaardigd. Al onze producten zijn bedacht en grotendeels...
Portfolio (16)
... Strom GmbH hun intrede, om het innovatieve moderne productiebedrijf verder te versterken. In de loop der jaren concentreerde het bedrijf zich steeds meer op deze tak, om zijn klanten de beste kwaliteit en zo kort mogelijke levertijden te kunnen bieden. Sinds 1997 heeft de firma Strom een nieuwe junior-chef: Rainer Strom versterkt na zijn studie werktuigbouwkunde aan de universiteit van Stuttgart en...
Portfolio (7)
Duitsland, Köln-Rodenkirchen
... aroma's, vulstoffen, smaakversterkers en andere hulpstoffen die het natuurlijke aroma alleen maar zouden vervormen. WIJ ZIJN BIO-GECERTIFICEERD – EN TROTS DAAROP Bioproducten moeten volgens strikte richtlijnen worden geproduceerd, verwerkt, opgeslagen en verkocht. Dit geldt zowel voor producenten als voor ons als distribuerend bedrijf. OVER LUIS DIAS Portugese chef-kok, gastronoom en ondernemer...
In 2013 zijn we begonnen met het merk "Istanbul Souffle" om de echte soufflé-smaak te bieden. Sinds 2016 hebben we onze weg voortgezet onder de naam "Chef's Cake", waarbij we nieuwe smaken hebben toegevoegd. Met ons personeel dat zijn werk met liefde doet, kennis deelt en zich bewust is van efficiënt werken, produceren we kwaliteitsvolle en echte zoetigheden in een hygiënische omgeving en onder de...
Portfolio (3)
Frankrijk, Neuvy
... deze kwaliteiten maken het een ideale plek voor een vakantie, een weekend of zelfs voor een zakenreis. We kunnen u ook verwelkomen voor de organisatie van seminars. Het kasteel beschikt ook over een wellnessruimte met zwembad, sauna, hammam en massages, evenals andere diensten zoals gratis WiFi en roomservice. Een taxidienst is ook beschikbaar voor uw ritten van en naar het station, bijvoorbeeld. Bovendien kunt u genieten van de gerechten bereid door onze chef in ons restaurant l'Orangerie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw verblijf te reserveren!
Portfolio (4)
... klanten betrouwbaar van de projectstart tot de levering. Onze compacte bedrijfsomvang leidt tot geoptimaliseerde processen. En met onze hoge productiecapaciteit zorgen we ervoor dat elk afzonderlijk draaionderdeel tot in detail optimaal is. Ongeveer 40 medewerkers – met de eigenaar als chef en transparante leiderschapsstructuren – staan garant voor duidelijke uitspraken en persoonlijke begeleiding...
Portfolio (3)
In 1928 richtte Alois Steiner Sen., volgens de concessieovereenkomst op 16.7.1928, het transportbedrijf op, dat op dat moment melkverzameltransporten uitvoerde. Onderbroken door de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf in 1945 opnieuw met 2 vrachtwagens. Na de plotselinge dood van de chef in 1945 nam de huidige eigenaar Alois Steiner het bedrijf over op 15-jarige leeftijd. Op dat moment was...
Frankrijk, Anglet
...Fabrikant van professionele uniformen voor de horeca. Gepersonaliseerde of op maat gemaakte schorten, chef-jassen, t-shirts, polo's en petten om uw uniform compleet te maken. Adviesdienst voor imago. Creatie van op maat gemaakte uniformen.
Andere Producten
Professionele Schort
Professionele Schort
Portfolio (1)
... beter op de markt onderscheiden. Naast productadvies bieden we u ook de mogelijkheid om op twee voedingsmiddelentechnologen terug te vallen, om specifieke vragen met betrekking tot voedselproductie te verduidelijken. Ons team van 80 personen staat voor u klaar, van de chef tot de chauffeur, voor al uw vragen.
Portfolio (9)
Zwitserland, Egliswil
... Productieleider, werkplaatschef, expediteur, conciërge, chef-kok, huismeester etc. of bedrijfsleider zelf in de sectoren: • Transport • Ambacht • Industrie • Gebouwen • Gastronomie • Overheidsbedrijven Nieuw - B2C (Particulieren) - Ecoclean Homeline: Groothandel, detailhandel, affiliate marketing Wij kijken uit naar uw telefoontje of contact!
Portfolio (23)
...slager, schoonmaker, keukenpersoneel, Chef, elektriciens, monteurs, auto- en vrachtwagenchauffeurs, mobiele telefoon- en laptoptechnici, landbouwarbeiders, magazijn- en cateringmedewerkers, enz. We zijn verantwoordelijk voor het werven van de kandidaat volgens de vereisten van het bedrijf, tegen de beste prijs, en we zijn verantwoordelijk voor het betalen van salarissen en alle andere kosten die...
Portfolio (2)
Duitsland, München
...Het bureau OTeam GmbH bemiddelt beursgastvrouwen / beursgastheren, gastvrouwen / gastheren, modellen, promoters, VIP-/informatie-gastvrouwen, chef-gastvrouwen/chef-gastheren, service-gastvrouwen/service-gastheren, ontvangst/gastvrouwen voor advies, Helping Hands, servicepersoneel, moderators en vertalers niet alleen in München en omgeving, maar regionaal, landelijk en internationaal. Wij bieden...
Spanje, Puerto Banús-Marbella-Málaga
Gelegen aan de eerste lijn van het beroemde Puerto Banús in Marbella, biedt Restaurant Los Bandidos al meer dan 25 jaar innovatieve klassieke keuken in een elegante, casual omgeving. Ons uitgebreide menu bestaat uit de favorieten van Jill, die familierecepten combineren met nieuwe combinaties van klassieke gerechten, sommige met Scandinavische invloeden. Het beste verse product, samen met onze briljante chef Juan Sepúlveda en zijn team, zal zeker niet teleurstellen.
Geef in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak met de chocoladedecoraties en –cups van Dobla. Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werken wij samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende chocolade-decoraties. Waar ter wereld uw bedrijf zich ook bevindt, Dobla levert u de kwalitatief...
België, Sint-Andries
...Alles voor koken en tafelen sinds 1930. Dhondt doet U wegdromen tussen grotere en kleinere merken. Van hip en modern tot tijdloos of klassiek, vindt U steeds wat u zoekt. Een frivool verjaardagsgeschenk, een persoonlijk geboorte- of trouwcadeau, een neutraal relatiegeschenk: de keuze is naast origineel en kwalitatief erg groot. Ontdek onze prachtige collecties voor de gedekte tafel. Daarenboven doet onze kookafdeling elke chef z'n hart sneller slaan.
Italië, Arosio
...Werkbroeken in corduroy, overalls en tuinbroeken in massaua, professionele kleding voor hotels, restaurants, bistro's, cafés, jassen en blouses voor de keuken, schorten, voorzetten, schorten, gilets, kostuums van frisse wol, elegante broeken, gestreept, zout en peper, jassen, elastische broeken, chef-kappen, bandana's, torcioni, vlinderdassen, zaal schoenen, veiligheidskleding, medische klompen. Gratis verzending, geen minimum bestelling en betaling bij levering. Koop online of in onze verkooppunten in Milaan, Como, Napels, Avellino.
... bijzonder in het Verenigd Koninkrijk. Dit land is de bestemming voor het grootste deel van de productie, met name de Jamie's Italian-planken, een merk waaronder de bekende chef-kok Jamie Oliver zijn lijn van keukengerei verkoopt.
België, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Dankzij de natuurlijke grondstoffen, de verse ingrediënten en groenten garandeert Anda u een constante, eerlijke kwaliteit. Ons assortiment sauzen : Aïoli, americaine chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, chickenburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, frites saus, hamburger saus, hot pita, mayonaise chef, mosterd, parisienne, pepersaus, pickels, pili pili, pita, provençale, riche, salad dressing, samuraï, super tartare, sweet dressing, tartare maison, texan, thaïlandaise, tomato ketchup, vinaigrette.
Verenigd Koninkrijk, Wembley
Wij, Brent Linen Hire, bieden was- en verhuurdiensten aan voor chef-jacks, chef-broeken, chef-schorten, keuken kleding, ovenkleding, glasdoeken, borddoeken, oberuniformen, taille-schorten, tafelkleden, tafellopers, servetten, enz. aan restaurants en afhaalrestaurants. Wij leveren, halen gebruikte artikelen op, wassen, drogen, strijken en bezorgen aan de deur van de klanten. Hieronder staan enkele...
Spanje, Loja
... goede ervaring aan tafel die Restaurante Flati biedt, hebben we echt huisgemaakte desserts. Een speciale vermelding voor hun inzet voor inheemse producten, zoals kaviaar, steur en forel uit Riofrío, tuinbonen, groene asperges en het steeds meer erkende lam uit de Sierra de Loja, dat elke dag meer erkenning krijgt voor zijn speciale benaming. In ieder geval is het altijd interessant om de suggesties van de dag of de aanbevelingen van de chef te raadplegen; zeker zal er bij elke gelegenheid een onvergetelijke verrassing zijn.
Verenigd Koninkrijk, Brighton
ONZE VERHAAL BEGINT HIER Het verhaal van Nostos begon 20 jaar geleden in de Griekse stad Thessaloniki, een van de culinaire hoofdsteden van Griekenland, met een diverse en multiculturele eetcultuur. Daar ontmoetten Alex, onze ervaren chef-kok, en Kyriakos elkaar. Beide gepassioneerd door authentiek, heerlijk eten, duurde het niet lang voordat het idee om samen een restaurant te openen zich...
Spanje, Andoain
... het huis, afhankelijk van de creativiteit van elke chef. Briochelle caramel is de versie die is afgewerkt met een karamelisering. Briochelle caramel maakt het mogelijk om een nagerecht van de hoogste kwaliteit aan te bieden zonder verder werk dan regeneratie. De heldere en tegelijkertijd eenvoudige smaak van de beste grondstoffen, gecombineerd met de onmiskenbaar ambachtelijke uitstraling, maken...
...), samen met de mogelijkheid om gebruik te maken van de beste distributiekanalen voor het buitenland, en de stiptheid bij het verwerken van bestellingen, zijn de succesfactoren die ons hebben onderscheiden ten opzichte van zowel individuele commerciële activiteiten (restaurants, pizzeria's, delicatessenwinkels, wederverkopers, enz.) als van grote restaurantgroepen, waaronder de merken Rossopomodoro, Fratelli La Bufala, Il Pomodorino, Solopizza, Trattoria Caprese, Sea Services, Chef Express (Groep Cremonini).

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play