Duitsland, Thalmässing
Oostenrijk, Ober-Grafendorf
Duitsland, Weidenberg
Duitsland, Garching
Duitsland, Orsingen-Nenzingen
... "criscito" en zout; samen met handmatige verwerking, gevolgd door een rijstijd van minstens vier uur en bakken in houtovens, ontstaat er uniek en authentiek brood. We besteden al onze energie en aandacht aan de voedingsbehoeften voor een gezonde, evenwichtige en slimme voeding. Onze producten laten op een smakelijke en uitnodigende manier de smaken van vroeger herontdekken. Naast brood kunt u genieten van Pane Biscottato, Freselle en Tarallini in verschillende smaken, waaronder de wereldberoemde Napolitaanse taralli 'Sugna e Pepe' en vele andere kwaliteitszoetigheden.
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.
Duitsland, Schwedeneck
Oostenrijk, Steinhaus
Oekraïne, Zaporizhia
Verenigd Koninkrijk, London
Turkije, Istanbul

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play