Spanje, Salar-Granada
...%), uitsluitend door middel van mechanische processen. INENA is een homogene olie, met een grote stabiliteit, een aangename smaak, met lichte tonen van bitterheid en scherpte die in de neus een geur van vers gras en appel vertoont, een zachte textuur op de tong en een groene fruitigheid. Bij OLEOSALAR produceren we niet alleen een Extra Vierge Olijfolie van de hoogste kwaliteit, maar we tonen en...
Frankrijk, Desingy
...paardenmelk en hennepmelk, en natuurlijke producten zoals hennepolie en verschillende basis kleiën: bijvoorbeeld groene en witte klei, Ghassoul en andere, zepen met een maximum overvettingspercentage van 9% voor zeer gevoelige huiden of huidproblemen.
Italië, Cortona
Onze boerderij is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige extra vierge olijfolie en gedroogde peulvruchten zoals bonen, kikkererwten en linzen. Onze ervaring en bedrijfsuitrusting stellen ons ook in staat om onderhoudsdiensten aan te bieden voor tuinen, olijfgaarden en groene gebieden, snoeiwerk en grondbewerking met landbouwmachines.
Italië, Cisterna Di Latina
... vertegenwoordigen. Onder de strikt biologische producten van de landbouwonderneming zijn er de hoogwaardige kiwi's met gele en groene pulp, extra vierge olijfolie verkregen uit drie verschillende cultivars: itrana, leccino en frantoio, kiwi- en citroenjam, naast een biologische wijnproductie van inheemse en internationale druivensoorten. De gebruikte variëteiten zijn Bellone, Malvasia Puntinata uit Lazio...
Spanje, Chipiona
...Avocado's, Granaatappels, Lychee, Mango's, Papaja's, Aardbeien, Bessen, Frambozen, Nectarines, Perziken, Vijgen, Abrikozen, Druiven... Groenten: Broccoli, Kool, Bloemkool, Rammenas, Radijs, Knolraap, Rutabaga, Spinazie, Bieten, Snijbiet, Sla, Schorseneer, Zoete Aardappelen, Aardappelen, Pompoen, Komkommer, Courgette, Groene Bonen, Maïs, Selderij, Knolselderij, Witlof, Mache, Peterselie, Asperges...
Turkije, Izmir
... activiteiten omvatten olijven (zwarte-groene), olijfolie, peperconserven, gedroogde tomaten, laurierbladeren, oregano, tomatenpuree, gegrilde paprika en nog veel meer. Onze export is voornamelijk gericht op Europa en het Midden-Oosten, en we realiseren dit onder het merk Özen of met onze geregistreerde merken - EgeSeres, egeNektar, Oria.
Spanje, Cabezuela del Valle (Caceres)
... de productie van tafelolijven, waarbij verschillende stijlen olijven werden ontwikkeld: Groene Sevillana, Machada, Campo Real, natuurlijk en zwart. In 1975 werd "SANMER" opgericht (SANMER staat voor SANchez MERino), met de focus op de productie van zwarte olijven, specifiek de productie van de Manzanilla Cacereña variëteit.
Spanje, Murcia
... verbonden met de conservenindustrie, de aseptische industrie en de diepvriessector. VEGETAALDEN FRUIT ANDEREN SAUCES - Artisjokharten - Mandarijnen - Kappertjes - Mayonaise - Artisjokfond - Perziken - Groene olijven & - Ketchup - Ratatouille - Zwarte peren. - Mosterd - Champignons - Abrikozen - Uien - Speciale sauzen - Rode paprika's - Fruitsalade - Olijfolie - Biet - Rode kersen - Azijn - Selderij - Meloenballen - Zout - Wortel - Vijgen - Specerijen - Tomaat - Sappen - Snoepjes - Maïs - Jam - Vis...
Griekenland, Chalkidiki
... rol van ons land als een zeer belangrijk lid van de internationale gemeenschap voor olijven en olijfolie bevordert. Ons bedrijf heeft het grootste aandeel in groene olijven uit Halkidiki en een kleiner aandeel in olijven uit Kalamata. Daarnaast bieden we extra vierge olijfolie aan, uitsluitend groene olijfolie van koudgeperste olijven, van twee-fase olijfoliemolens in de regio.
Portfolio (10)
Spanje, Gata-Cáceres
... EXTREMEÑO: Met intense aroma's van vers gemaaid gras, tomaat, artisjok, intens in de mond maar tegelijkertijd aangenaam, fris en met een typische bitterheid en scherpte van de picual extremeño. Monovarietaal. Winnaar van de tweede plaats op de regionale wedstrijd San Antón 2015/16. NUESTRO COOPAGE: Door het beste van onze oliën te combineren, hebben we deze juweel van extra vierge olijfolie gecreëerd...
Italië, Amelia
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
... olijfolie van topkwaliteit, met een minimale zuurgraad van 0,12%. 100% Arbequina, van vroege oogst en van één enkele boerderij. We gebruiken de modernste oogstsystemen om de minste schade aan de olijven vóór de persing te garanderen. Onze olie wordt binnen 8 uur na de oogst geproduceerd. Het combineert de kenmerkende smaken van de Arbequina variëteit, zoals appel en banaan, maar dan in hun maximale glorie. De eerste groene olijven van elke oogst creëren onze meest waardevolle Extra Virgin Olie. Aspect: intense groene kleur Neus: aroma van vers fruit Smaak: intens, gebalanceerd en vol.
Turkije, Aydin
... ernst van Neoliva door het proces zijn gewaardeerd onder een geselecteerde en steeds groter wordende klantenkring die het al jaren verkiest en het spontaan aanbeveelt aan vrienden en families. Neoliva Gesneden Groene Olijven zijn gemaakt van Domat-olijven uit de Egeïsche regio van Turkije. Met de hand geplukte olijven die traditioneel zijn verwerkt zonder enige chemische toevoegingen. Deze olijven...
Turkije, Balikesir
Venere is een bedrijf dat sinds 2015 olijven, olijfolie, augurken en rozemarijnproducten van hoge kwaliteit produceert, volledig gericht op export. Ons bedrijf exporteert actief naar Rusland, Kazachstan en de Verenigde Staten. We produceren en exporteren ook hoogwaardige natieve olijfolie, extra vergine olijfolie, een verscheidenheid aan groene en zwarte olijven, evenals Cherry, piri-piri, chili en jalapeño augurken.
Portfolio (1)
... reflectie van de smaak van zwarte en groene olijven in verschillende keukens. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en blijven zowel nationaal als internationaal aanzienlijk de aandacht trekken. Het is in korte tijd een onderscheidend merk geworden op de lokale markt: terwijl 70% van de productiecapaciteit op de lokale markt wordt aangeboden, is ons doel als boutiqueproducent ook om...
Theleis Olijfolie De olijfoliën van Theleis zijn afkomstig van de olijfbomen uit de Geyikli-regio, die bekend staat als de parel van Noord-Egeïsche, en betoveren met hun groene schoonheid. Zo ontstaat een unieke smaak die zowel gerechten als salades verrijkt. De Nieuwe Smaak van Keukens Deze olijfolie met een zuurwaarde van 0,5 kan worden beschouwd als een van de onmisbare smaken in de keuken...
Frankrijk, MOURIES
... oliën samen door de belangrijkste olijfvariëteiten uit de Vallei van de Baux-de-Provence te combineren: de Grossane, de Salonenque, de Verdale en de Berruguette, zodat ze de smaken van de gerechten waarvoor ze bestemd zijn, kunnen verheffen. In elke druppel van onze olijfolie zit een stukje van ons land, een deel van ons hart en onze passie.
Frankrijk, La Fare Les Oliviers
Vandaag de dag is Domaine du Calabrun een producent van AOC Aix en Provence olijfolie en traditionele olijfolie. Maar de plannen stoppen daar niet; vanaf volgend jaar zullen er ook groene en zwarte olijven, evenals tapenade, beschikbaar zijn.
Griekenland, Kampos
... zorgvuldig geselecteerde boeren uit onze omgeving. Andere producten zijn Kalamata-olijven in extra vierge olijfolie en groene vijgen in siroop. De filosofie van ons bedrijf is om topkwaliteit extra vierge olijfolie en lokale agrarische producten te produceren.
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Griekenland, Heraklion/crete
... een scala aan verschillende kwaliteiten. DOORBRAAK De creatie van een breed scala aan geselecteerde gestandaardiseerde producten, uitsluitend gebaseerd op het Cretensische en Mediterraan Dieet, evenals een breed scala aan cosmetica van olijfolie. PRODUCTEN IN ONZE HANDELSPORTFOLIO Biologische olijfolie, extra vierge olijfolie, Kalamata-olijven, groene olijven, zeezout, gedroogde tomaten, zoete...
... het label "Supremo". De kwaliteit is erkend met verschillende internationale prijzen (gouden, zilveren en bronzen medailles) - Extra vergine olijfolie. Het heeft een zeer goede kwaliteit, intense geur en smaak met een groene kleur, 0,2º zuurheid. Het wordt gebotteld onder het merk "Fuente Peña" - Virgin olijfolie. Het heeft een zachtere geur en smaak, en een groene kleur met gele tinten (merk...
Spanje, Loja
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Turkije, Manisa
... bitterheid van de groene olijven zijn voelbaar in een lichte intensiteit. Opslagvoorwaarden: U kunt uw olijfolie opslaan bij 18 °C in een koele, lichte en vochtvrije omgeving of in de koelkast. Zuurpercentage: Max. 0,6% Aroma: Lichte oogstperiode: 15 oktober - 15 december Productietijd: Binnen 5 uur Regio: Akhisar...
... geëxporteerd. Onze belangrijkste producten zijn: Organische & Premium Extra Vierge Olijfolie, Balsamicoazijn gerijpt in eiken vaten, Balsamico crème, Biologische en niet-biologische: Kalamata-olijven en groene olijven, eenvoudig of gevuld met a) knoflook, b) paprika, c) amandel, d) citroen, Groene natuurlijke zeep van olijfolie, verrijkt met extracten: lavendel, honing & aloë, en tenslotte bieden we onze klanten Natuurlijke Zeezout, een product van ongeëvenaarde smaak en kwaliteit.
Spanje, Almería
Huercaloliva is een familiebedrijf dat zich toelegt op de ambachtelijke productie van uitstekende Extra Vergine Olijfolie. Bij Huercaloliva produceren we al onze olijfolie met respect voor de natuur en tradities, waarbij we het product van begin tot eind maken. Hoofdoelvariëteit: Arbequina. Authentiek Groene Goud.
Ons bedrijf vergroot zijn marktaandeel in de voedingssector met laurierbladeren in zijn export. De grote groene bladeren met een minimaal afvalpercentage zijn van groot belang voor onze groeiende export.
Portfolio (1)
Frankrijk, Callas
...Een oude familie-molen die zo'n dertig jaar geleden weer in gebruik werd genomen, tegelijk met het herplanten van olijfbomen in de regio. Driehonderd kleine lokale producenten dragen bij aan de productie van een zeer plantaardige olie, met aroma's van gras, groene tomaat, artisjok, zonder de noot van gedroogd fruit en zelfs een lichte peperachtige toets te vergeten.
Italië, Roccadaspide
Ons bedrijf is ontstaan tussen de groene heuvels van Cilento in Roccadaspide, in de provincie Salerno. Onze familie produceert al meer dan 70 jaar olie, onze extra vierge olijfolie is 100% Italiaans. De persing van de olijven vindt plaats binnen 24 uur na de oogst.
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play