Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Franse ambachtelijke vodka Infusie van basilicum Vanille- & Passievruchtensiroop Darjeelingthee Voor zijn recept van de Pornstar Martini, stelt MXO een premium ambachtelijke vodka samen die is doordrenkt met basilicum, samen met een vanille-passionfruit siroop en citroen. De cocktail wordt vervolgens aangelengd met darjeelingthee om de herinterpretatie van de klassieke Pornstar te benadrukken...
Portfolio (57)
Frankrijk, La Rochelle
...Ingrediënten: Zeezout 95%, *Basilicum 5% * ingrediënten uit biologische landbouw Het Basilicum Zeezout, met zijn zonnige aroma, is te gebruiken met rauwkost, aan tafel en in de keuken. GEWICHT: 0.200 kg...
Portfolio (91)
Duitsland, Neumagen-Dhron
...Een compositie van voorzichtig koudgeperste koolzaad- en druivenpitolie met de fijne smaaktonen van basilicum, citroen en chili. Deze verfijnde oliecomposities hebben we in onze olie-manufacuur gecreëerd, met de hoogste eisen aan productkwaliteit en de beste smaak. Hoogwaardige koolzaadolie mengen we met de beste druivenpitolie en de natuurlijke extracten van citroen, basilicum en chili tot deze...
Portfolio (13)
Frankrijk, Plérin
...Heb je zin in originaliteit voor de borrel? Laat je verrassen door onze hartige koekjes voor het aperitief. Waarom zou je jezelf niet laten verleiden door onze hartige koekjes met parmigiano reggiano A.O.P en basilicum? Met Italiaanse oorsprong, hou je van kaas? Laat je dan meevoeren door de elegantie van ons hartige koekje met parmesan A.O.P en basilicum. Energie: 2215 kJ / 530 kcal Vetten: 30,00 g Waarvan verzadigde vetzuren: 20,00 g Koolhydraten: 55,00 g Waarvan suikers: 7,50 g Eiwitten: 11,00 g Zout: 2,20 g...
Portfolio (10)
Zwitserland, Schongau
...De heerlijk volle, fruitig-kruidige geur van basilicum - ook wel het koningskruid genoemd - brengt de sensualiteit van de zomer op uw tafel.
Portfolio (10)
Polen, Kalisz
Turkije, Canakkale
...Dardanos Fine Foods Extra Virgin koudgeperste olijfolie wordt zorgvuldig en met aandacht geproduceerd van handgeplukte kwaliteitsolijven en verse basilicum. Perfect voor salades en dressings, om brood in te dippen, voor het marineren van vlees en voor koken in het algemeen. Een goede dressing voor vis en schelpdieren. Onze Extra Virgin Olijfoliën; Zoals bij al onze producten, wordt het verkregen...
Portfolio (5)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: 54,5% cashewnoten, water, 8,17% tomatenconcentraat (tomaat, zout), rietsuiker, maïszetmeel, zout, 0,82% basilicum. Voedingswaarden per 100g: Energie 1554Kj, 373 Kcal, vetten 25g, waarvan verzadigde vetzuren 4,7g, koolhydraten 26g, waarvan suikers 13g, eiwitten 11g, zout 1,2g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: kristalazijn 8° 41%, tomatenpulp 41%, tomatenpulp, kristalsuiker, basilicum 0,9%, appelpectine, plantaardige olie, ui, knoflook, gemodificeerd maïszetmeel, zout.
Portfolio (142)
...Drukkleuren: 4 Trefwoorden: Vrouwen cadeaus Afmetingen: 170 x 110 x 150 Materiaal: Kunststof, Kokosvezel, Folie, Zaden, Papier Kas met 6 plastic potjes, 6 aarde tabletten en zaden: Basilicum, Kers, Citroenmelisse...
Portfolio (10)
Frankrijk, Douvres La Delivrande
... geven en je een boost geven. Vegan zeep. SAMENSTELLING Alle deze ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw of van natuurlijke oorsprong. Ingrediënten vóór saponificatie: olijfolie*, sheaboter*, kokosolie*, raapzaadolie*, water, soda, actieve kool, essentiële olie van basilicum. Gewicht: 100g...
Portfolio (156)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sandwiches, pasta's, salades. Maar het beste komt basilicum tot zijn recht in combinatie met warme gerechten, in harmonie met de smaak van zeevruchten, lamsvlees, groenten en geeft ze een speciale pittigheid. Het is een essentieel ingrediënt van de beroemde Italiaanse pesto-saus. Gebruik voor Gebruik in soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, desserts zoals panna cotta, sorbets en ijs. Smaak Pittig aroma met hints van peper en kruidnagel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 48 Energiewaarde (kcal / 100g)… 320...
Portfolio (178)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Frankrijk, Bièvres
...Prestigieuze Eau de Parfum, 99,9% natuurlijk, zacht sensueel en welzijn Olfactieve familie: Rozen Iris Aromatisch Vijg, Lavendel, Basilicum, Cassisbloem, Groene Mandarijn Absolue Rozen van Mei uit Grasse, Absolue Mimosa, Iris Absolue van Den & Cipres, Absolue van Eik, Ceder Referentie: NU-PR00 Ean13: 3770007073556...
Portfolio (45)
Frankrijk, Sète
...Bereid de marinade door 1 bosje gehakte basilicum, 1 snufje tijm, 15 cl olijfolie, 2 gehakte teentjes knoflook, zout en peper in de blender te mengen. Een of twee korte pulsen in de blender zijn voldoende om de ingrediënten te mengen. Bestrijk de gambas met de marinade en laat ze minimaal 2 uur in de koelkast marineren. Vet de plancha licht in en verwarm deze. Bak de gambas 3 tot 4 minuten aan elke kant. Serveer met basmatirijst of pasta. Geniet ervan!
Portfolio (42)
Frankrijk, Boissy-Saint-Léger
... andere cannabinoïden zoals CBN, CBG of CBC *** die niet psychoactief zijn en complementaire eigenschappen hebben ten opzichte van CBD. Deze essentie wordt gemengd met een biologische plantaardige olie. Basilicum biedt antispasmodische, ontstekingsremmende en spijsverteringsbevorderende eigenschappen. Het wordt ook toegeschreven aan kalmerende deugden die nuttig zijn ter preventie van misselijkheid en...
Portfolio (88)
Italië, Fratta Todina
...De versheid van verse basilicum en het aroma van geroosterde cherrytomaten geven leven aan een uniek product dat een onvergetelijke ervaring biedt. Zonder verdikkingsmiddelen - glutenvrij. Alle ingrediënten zijn Italiaans en natuurlijk.
Portfolio (4)
Frankrijk, Ham
... voorop. We zorgen ervoor dat we biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken en dat we ambachtelijke productiemethoden respecteren om de smaken en natuurlijke voordelen te behouden. Onze biologische olijfolie doordrenkt met basilicum is vrij van additieven en conserveermiddelen, en elke fles wordt zorgvuldig gecontroleerd om een onberispelijke kwaliteit te garanderen. Receptidee...
Portfolio (127)
Frankrijk, Mougins
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Stazione Fondi-Fondi
...Basilicum en peterselie zijn twee kruiden die door het bedrijf Forcina worden behandeld volgens methoden voor versheidsbeheer - aanzienlijk - geconsolideerd; de bevoorrading is gereserveerd bij leveranciers die niet ver van het bedrijf zijn en de relatie met hen is zeer direct. | Producten worden geleverd in verschillende soorten verpakkingen en jaarlijks worden er meer dan 166.000 kg beheerd.
Portfolio (6)
Italië, Cisano Sul Neva
...De basilicum MTBR PLUS is volledig ontworpen en gebouwd door Moirano Costruzioni Meccaniche voor het snijden en verzamelen van basilicum en andere snijplanten. Het snijsysteem dat is toegepast, is de beste op de markt; het zorgt voor een nette en precieze snede, bijzonder geschikt voor delicate planten zoals basilicum, maar ook voor robuustere planten zoals rozemarijn. Dankzij de hydraulische...
Portfolio (4)
Spanje, Reus ( Tarragona )
Bij Technieken voor het Maken van Sauzen hebben we een uitdaging: met natuurlijke en hoogwaardige producten de beste sauzen, vinaigrettes en dressings produceren, om bij te dragen aan het genot van de dagelijkse maaltijden van al onze consumenten. We produceren eigen merken (Olivera d'Atenea en Bio d'Atenea), evenals merken voor derden. We hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van nieuwe...
Portfolio (10)
Opgericht in 2011, is Adept Impex Private Limited een ISO 22000:2005, GMP en NPOP-NOP gecertificeerd bedrijf en een opmerkelijke fabrikant en exporteur van hoogwaardige biologische en conventionele gedroogde kruiden en bloemen, gedroogde medicinale kruiden en gedroogde aromatische planten. Onze producten worden rechtstreeks van boeren verkregen onder contractteelt en worden gebruikt in de voeding...
Portfolio (30)
...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
Frankrijk, Bruges
BERISMA SAS. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in agrovoedingsingrediënten zoals aroma's, essentiële oliën, emulgatoren en stabilisatoren. Wij zetten ons in om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten in de voedingsindustrie. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan ingrediënten aan te bieden om de smaak, textuur en houd...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100 % Biologische Oude Witte Wijnazijn, - Takken van Basilicum uit Biologische Landbouw. In een stuk van turbo gegrild en extra vierge olijfolie met Basilicum. Deze azijn is perfect voor Italiaanse vinaigrettes of voor een pasta- en mozzarella-salade. Deze azijn is beschikbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
Griekenland, Corinth
...Een innovatieve combinatie van escargots en een klassieke mediterrane saus met basilicum. Meng de saus gewoon met elke soort pasta, rijst of quinoa. Je kunt het ook toevoegen aan een couscoussalade of het op een sandwich smeren. Klaar om te gebruiken, gewoon opwarmen en genieten!
Portfolio (8)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en overgiet met bruine boter! Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak ze! Serviervorschlag 4 stuks tomaten-mozzarellapasta overgieten met gesmolten boter en serveren met groene...
Portfolio (11)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play