...Basilicum is een aromatische kruid dat in de keuken wordt gebruikt als een laatste toets vanwege de frisse en delicate smaak. Het wordt gebruikt voor groenten, vlees, vis, soepen, pasta en tomatensaus. Het wordt ook gebruikt tegen indigestie en als ontwormingsmiddel. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag deeg gekleurd met spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta: een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag, terwijl de delicate ricotta fungeert als een romige basis die de ingrediënten perfect samenbrengt, en het aromatische basilicum zorgt voor een onmiskenbare geur die de onmiddellijke geuren van de Middellandse Zee oproept.
Portfolio (57)
Italië, Imperia
... zijn aan de Ligurische traditie. Calvi Genovese Basilicum Pesto PDO heeft een intense groene kleur en wordt gekenmerkt door een frisse en delicate smaak. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitzonderlijke smaakmaker voor voorgerechten. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 5 dagen consumeren. Code: PESTO 80...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
Punto Srl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedingsproducten. Met een nieuw verkooppunt dat is uitgerust met een vleeswaren-, kaas- en vers broodafdeling, biedt Punto Srl een breed scala aan verse en diepgevroren voedingsproducten, naast een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. De kwaliteit van de producten is altijd gegarandeerd en het bedrijf zet zich in om vo...
Portfolio (229)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
...Ideaal voor het kruiden van alle pastasoorten en voor het creatief op smaak brengen van vele recepten. Alleen Genovese Basilicum D.O.P., gecertificeerd en geteeld in Ligurië, echte Italiaanse excellentie die wereldwijd wordt gewaardeerd.
Portfolio (2)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Capaccio Paestum
...Onze specerijen worden geproduceerd en gekweekt volgens de normen van biologische landbouw, op 35 hectare open veld en 2 hectare kas in de heuvelachtige gebieden van Capaccio Paestum. Je vindt meer dan 15 biologische specerijen, waaronder: basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, salie en oregano.
Portfolio (1)
Italië, Fratta Todina
...De versheid van verse basilicum en het aroma van geroosterde cherrytomaten geven leven aan een uniek product dat een onvergetelijke ervaring biedt. Zonder verdikkingsmiddelen - glutenvrij. Alle ingrediënten zijn Italiaans en natuurlijk.
Portfolio (4)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Stazione Fondi-Fondi
...Basilicum en peterselie zijn twee kruiden die door het bedrijf Forcina worden behandeld volgens methoden voor versheidsbeheer - aanzienlijk - geconsolideerd; de bevoorrading is gereserveerd bij leveranciers die niet ver van het bedrijf zijn en de relatie met hen is zeer direct. | Producten worden geleverd in verschillende soorten verpakkingen en jaarlijks worden er meer dan 166.000 kg beheerd.
Portfolio (6)
Italië, Cisano Sul Neva
...De basilicum MTBR PLUS is volledig ontworpen en gebouwd door Moirano Costruzioni Meccaniche voor het snijden en verzamelen van basilicum en andere snijplanten. Het snijsysteem dat is toegepast, is de beste op de markt; het zorgt voor een nette en precieze snede, bijzonder geschikt voor delicate planten zoals basilicum, maar ook voor robuustere planten zoals rozemarijn. Dankzij de hydraulische...
Portfolio (4)
Italië, Santa Ninfa
Het bedrijf Olio Glorioso produceert al 30 jaar Hoogwaardige Extra Vergine Olijfolie. We hebben de korte keten methode aangenomen: van de boom tot de tafel, dankzij de uitvoering van alle verwerkingsfases in het bedrijf (van de persing tot de logistiek).
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma. Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen. INGREDIËNTEN: Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Giarre
...De parmigiana di melanzane, ook wel melanzane alla parmigiana of simpelweg parmigiana genoemd, is een gerecht op basis van gefrituurde aubergines die in de oven worden gratineren met tomatensaus, basilicum, knoflook en een of meer kazen, waaronder Parmigiano Reggiano en mozzarella, in handige schalen van 3,00 kg voor 9/12 porties. Diepvriesproduct, klaar voor gebruik.
Portfolio (7)
Italië, Campello Sul Clitunno
...GEAROMATISEERDE CONDIMENTEN OP BASIS VAN EXTRA VERGINE OLIE Om smaak en praktische toepasbaarheid in de keuken te combineren, hebben we extra vergine olijfolie samengevoegd met mediterrane en andere kruiden: - Eekhoorntjesbrood - Knoflook - Basilicum - Zwarte Truffel - Witte Truffel - Citroen - Chili - Rozemarijn...
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Champignons 35%, gedroogde tomaten 35%, zonnebloemolie 30%, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen. (gemalen peper, paprikapoeder, basilicum, knoflook). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, BISIGNANO
...Basilicum in pot verschillende maten...
Portfolio (1)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
... Biancolilla en Calamignara (deze laatste is een zeldzame en inheemse soort die typisch is voor ons gebied en bijdraagt aan de hogere kwaliteit van het product), gecertificeerd door het CCPB, zowel in flessen als in blikken, olijvenpasta van zwarte/groene olijven, en olie op smaak gebracht met natuurlijke aroma's zoals citroen, chili, rozemarijn, basilicum en knoflook; tafelolijven. Onze producten...
Portfolio (2)
Italië, Palagianello
...% Italiaans geproduceerd met verschillende mengsels en smaken zoals: knoflook, sinaasappel, citroen, basilicum, champignon, chilipeper, rozemarijn, truffel. 4) Ambachtelijke groentecraèmes, sauzen en olieproducten. 5) Speciale snacks op ambachtelijke wijze geproduceerd. Soledòr is blij u onze beschikbaarheid te presenteren om zijn producten in te voeren wanneer u behoefte heeft aan verandering in uw...
Portfolio (9)
Italië, Mestre
Anijs Anijs Stellato Bittere Sinaasappel Zoete Sinaasappel Sinaasappel Bloemen Basilicum Cade Kaneel Cipres Cistus Komijn Eucalyptus Bittere Venkel Zoete Venkel Oregano Pijnboompit Grapefruit Rozemarijn Ruta Sabina Salie Spaanse Salie Spigo Tijm Wit Tijm Rood, Terpentijn Verbena Spaanse Verbena Ylang-Ylang Etil Propionaat, Eucalyptol, Eugenol, Fenchol, Fenchon Dextro, Fenchon Laevo, Fencile...
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
Italië, Milano
... omgeving hangen en laten een onmiskenbaar en delicaat aroma achter. Natuurlijk, in alle componenten, uniek en innovatief. Geuren: vanille, citroen, aardbei, mandarijn, basilicum, citrus-appel, munt. De geurige azijn completeert de lijn van schoonmaakproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke en eenvoudige kracht van zijn component. Ontkalker, ontvetter, met 4 geuren die de klassieke...
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Praia A Mare
... saffraan en de zaden voor peper. Aroma's, of kruiden, worden over het algemeen gekweekt of komen ook in het wild voor: basilicum, peterselie, koriander, dragon, rozemarijn, salie, tijm, enz. De geuren en smaken van deze essences transformeren de eenvoudigste gerechten in heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt, in handige verpakkingen, alle soorten specerijen en aroma's afzonderlijk aan. Maar het...
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Italië, Pietrabruna
... produceert en verkoopt: - 200 variëteiten van aromatische planten, van de klassieke rozemarijn tot de plant van de onsterfelijkheid - 10 variëteiten van de heetste pepers ter wereld - 10 variëteiten van basilicum uit de hele wereld. De klant heeft de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren te kopen: via onze online e-commerce website, rechtstreeks bij het bedrijf of op de beurzen waaraan we af en toe deelnemen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play