Portugal, Matosinhos
... aroma's en de oorsprong uit Trás-os-Montes. Casa Valbom olijfolie wordt geproduceerd op de boerderij van de familie Carvalho Neto, gelegen in Valbom dos Figos. Uit de combinatie van de olijven verdeal, madural, cobrançosa en negrinha de freixo, ontstaat deze olijfolie met een milde smaak, lage zuurgraad en goede verteerbaarheid. Beschikbare Verpakking: 250ml (glazen fles) / 500ml (glazen fles) / 750ml (glazen fles) / 1L (glazen fles) / 5L (glazen fles) / 5L (plastic)...
Portfolio (1)
Spanje, Marbella
... impressionistische evocatie van vers fruit en groenten met duidelijke tonen van banaan en tomaat. Het verrast in de mond door zijn lichte bitterheid en de lange, pittige nasmaak is een goed voorbeeld van zijn hoge voedingswaarde. De lage vlakte van de Guadalquivir geeft deze Arbequina een unieke kracht en persoonlijkheid. Ideaal om de smaak van tomaat in gazpacho's en salmorejo's te versterken. Perfecte partner in salades en patisserie.
Portfolio (3)
Turkije, Gemlik / Bursa
...Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie is een olijfolie met een aromatische smaak en een intense geur van groene olijven, verkregen uit de nanide olijven van de Edremit-regio, geproduceerd in de grootste stenen pers koudgeperste olijfolie fabriek van Turkije. Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie wordt geproduceerd door het malen in stenen molens en de droge persmethode, en wordt zonder...
Portfolio (9)
Polen, Andrychów
...Extra Vergine Olijfolie is verkregen uit geselecteerde olijven die op het beste rijpingsmoment zijn geoogst. Het heeft een aangenaam, rijk aroma en smaak. Het is perfect voor verschillende soorten salades en ook voor het bakken, waarbij het de smaak van de bereide gerechten benadrukt. Bewaren op kamertemperatuur, beschermen tegen licht, goed afsluiten. Bij lage temperaturen (onder 7°C) kan de olie troebel worden of zelfs kristalliseren, maar op kamertemperatuur herstelt het zich weer naar zijn natuurlijke helderheid.
Portfolio (7)
Italië, Gubbio
... voordelen heeft. 100% ITALIAANS. OOGST: Handgeplukt. OLIJFVARIËTEITEN: Leccino, Borciona, Moraiola en anderen. OOGSTTIJD: 25 oktober - 31 december 2019. FILTRATIE: Decanteren, wat overeenkomt met natuurlijke filtratie. KLEUR: Intense Groen. SMAAK: Fruitig - met een vleugje gras en bloemige tonen - en met een harmonieuze en ronde structuur. VERPAKKING: Kanister.
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Griekenland, Agios Athanasios
...De uitstekende extra vierge olijfolie Olijfbomen Aarde 250ml is een monovariëteit van de Koroneiki-variëteit met een zeer lage zuurgraad tot 0,4% van ongeëvenaarde kwaliteit. Het wordt geproduceerd door koude persing, waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven, evenals de gebalanceerde en fruitige smaak.
Portfolio (1)
Spanje, Muro De Alcoy
... geen andere behandeling ondergaan dan decanteren, centrifugeren en filteren Extractiemethode: Koude extractie Zuurheid: ≤ 0,8% Peroxide-index: ≤ 20 Voordelen: Hoog gehalte aan vitamine E, polyfenolen en oliezuur. Dit maakt het een van de gezondste AOVE ter wereld. Smaak: Intense groene smaak, licht bitter en pittig, aanhoudend in de mond met een frisse en fruitige nasmaak, tonen van artisjokken, noten en bittere amandelen. Aroma: Heeft een groene fruitige geur, tomaat, vers gras, artisjok, groene banaan en groene peer.
Portfolio (8)
...Olijfolie met een geweldige smaak die een enorme balans van bittere en pittige smaken kan overbrengen. Deze variëteit kenmerkt zich door natuurlijke aroma's, aangezien het wordt geproduceerd met olijven die vrij zijn van pesticiden en chemicaliën, wat de consument een olijfolie biedt met een groot aantal polyfenolen die helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en de cellen verrijken, waardoor de levensduur van onze consumenten wordt verlengd.
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
Turkije, Adana
...“Olgunca” is een gloednieuwe smaak uit de Golf van Edremit… Deze regio is omringd door de Ida-bergen, die de olijfbomen beschermen tegen schadelijke winden als een natuurlijke windbreker. De vochtige, koele Aegeïsche zeebries die uit het Noorden van de Egeïsche Zee waait, bedekt de olijfbomen met een beschermende mist. De olijfolie die wordt verkregen uit de rijpe olijvenoogst in deze regio na...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Gilles
...Olijfolie is het historische product van het bedrijf Cauvin. Het is tegenwoordig verkrijgbaar op basis van oorsprong, variëteit en dus vooral naar smaak.
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
...Drie verschillende profielen van extra vierge olijfolie komen naar voren: de Prestige met zijn intense aroma's en smaken, de Gourmet met iets minder intense aroma's en een lichte bitterheid en scherpte, en tenslotte de Tradicional, gekenmerkt door een rijp aroma en een afwezigheid van bitterheid en scherpte. Selecteer de extra vierge olijfolie O’zeite voor zijn uitzonderlijke kwaliteit en voor zijn traditionele Portugese smaak.” Henrique Sá Pessoa O’zeite heeft 2 “Golden stars” ontvangen op de Superior Taste Award 2015, georganiseerd door het ITQI (International Taste and Quality Institute).
Portfolio (6)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Zwarte olijven op Griekse wijze de natuurlijke smaak van de zwarte olijf. Zachte en vlezige olijven die hun fans hebben! Te proeven als aperitief en ook te gebruiken in de keuken. Pizza's, zelfgemaakte tapenade, salades of zelfs zelfgemaakte gerechten profiteren van de uitgesproken en krachtige smaak. Verschillende productgroottes: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Spanje, Avinyonet Del Penedès
...EXTRA VIGRIN OLIE OLIE ARBEQUINA Arbequina in al zijn glorie, zeer groene tonen, gesneden gras, groene amandel en tonen van artisjok. In de mond heeft het een zeer intense, romige en pittige smaak in de keel, een beetje aanhoudend. Het combineert perfect met alle soorten gerechten. Bijzonder goed met wit vlees en groenten.
Portfolio (3)
Griekenland, Mytiline
...Biologische Extra Vergine Olijfolie in een luxe verpakking van 250 ml heeft een fruitige (25-30%) pittige smaak en een prachtige gouden kleur, waarbij alle waardevolle ingrediënten van het natuurlijke olijvensap behouden blijven. Lesbos staat bekend om de unieke Adramytian variëteit die door zijn bomen wordt geproduceerd.
Portfolio (1)
Duitsland, Essen
...The Mill is een 100% natuurlijk, extra vierge olijfolie met een maximale zuurgraad van 0,8%. Het heeft een uitstekende smaak en geur. De Egeïsche regio is wereldwijd bekend om zijn olijven, die kunnen worden verwerkt tot uitstekende olijfolie. De extra vierge olijfolie van The Mill wordt onder hygiënische omstandigheden geproduceerd door middel van koude persing. Hierbij worden de olijven van de...
Portfolio (10)
Spanje, Puente La Reina
...PROEFNOTITIES: In de mond, langdurige fruitigheid in balans met kruidige en zowel groene als rijpe fruitige noten. Zeer aangename pittige toets eigen aan de Picual variëteit met een smaak van munt. In de olfactorische fase ontdekken we noten van groene banaan, amandel en aroma's die vijgen, alloza, rucola en artisjok, en tomaat nabootsen. Formaten: - Fles 500ml met doos - Blik van 3 liter...
Portfolio (9)
Duitsland, Lübeck
...Het is een hoogwaardige olie, koudgeperst uit de beste olijven die zijn geoogst in de vruchtbare heuvels van Teboursouk in Tunesië. Een regio met een Beschermde Oorsprongsbenaming "AOP". Deze olie staat bekend om zijn rijke smaak en fluweelachtige textuur met fruitige tonen en een licht pittige noot.
Portfolio (1)
... zijn uitgevoerd. Adel ALTAMIMI Food biedt alle soorten garanties. Deze olie is bestand tegen 240 °C. De kookkracht is 4 keer hoger dan die van andere plantaardige oliën. Bovendien kun je maximaal 600 g van deze olie gebruiken in het gerecht waar je 1 kg plantaardige olie in doet. Je kunt minstens 10 keer frituren op 160 - 180 graden. Het kookt snel van binnen en van buiten. De smaak is met geen enkele plantaardige olie te vergelijken. Je zult het allemaal ervaren wanneer je het probeert. Zuurpercentage: Max. 0,5%...
Portfolio (10)
Portugal, Leiria
...Een uitstekend product om de meest verfijnde gerechten te aromatiseren, met een onmiskenbare geur en smaak. Uitstekend voor stoofschotels, ragouts en alle vleesgerechten. Beschikbare reeks: Boletus; Cantharellus; Shiitake; Maitake; Pleurotus;...
Portfolio (7)
Italië, Carovigno
...Extra Vergine Olijfolie Blend TIN 1L 100% Italiaanse olijfolie van superieure kwaliteit De bijzondere smaak van deze delicaat fruitige BLEND kwaliteit extra vergine olijfolie wordt gegeven door de gebruikte olijfsoorten: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola en Leccina. Koudgeperst met mechanische middelen, is Just Puglia olijfolie perfect voor elk kwaliteitsrecept.
Portfolio (8)
Griekenland, Myrina
...MONOVARIETAAL | KORONEIKI | ONGEFILTERD Aegle extra vierge olijfolie besteedt meticuleuze aandacht aan details. Het is de juiste keuze voor mensen die de authentieke smaak verkiezen. Biedt een heerlijke rijke smaak. Perfect voor salades en gezonde recepten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Maur Des Fosses
...Première Koudgeperst. EXTRA VIRGIN van superieure kwaliteit. Verkregen uit een mono-variëteit olijf 'La Niçoise'. Oorsprong Tunesië, Zone Monastir. Gecertificeerd BIO door ECOCERT Frankrijk. Zeer mild, evenwichtig, fruitige smaak, vol aroma's, aangenaam op de smaakpapillen, en een gouden kleur. Beschikbaar in Frankrijk in gekleurde glazen flessen van 1L en 75cl. Geadopteerd door delicatessenwinkels in Parijs.
Portfolio (1)
Bulgarije, Yambol
... vetten. Dergelijke vetten komen ook voor in olijfolie, maar olijfolie bevat ook veel meervoudig onverzadigde vetten, wat het een ongeschikte keuze maakt voor koken. Het oleïnezuurgehalte maakt de olie geschikt voor frituren en bestand tegen hoge temperaturen. Dankzij het linolzuur in de samenstelling verhoogt het vet de immuunafweer van het lichaam.
Portfolio (35)
Italië, Castelfidardo
...Extra vierge olijfolie met een weelderig en omhullend bouquet van aroma's van artisjok, groene tomaat en veldbloemen. Intense, aanhoudende en schone smaak, met pittige sensaties en evenwichtige bitterheid. Geschikt voor gerechten met een stevige structuur, zoals rood vlees, peulvruchtensoepen of de klassieke gegrilde octopus uit Puglia. Wij behoren tot de weinigen in Italië die deze Monovarietale produceren.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Omsk
...Pijnboompitolie is een uniek natuurlijk product, dat in de natuur zijn gelijke niet kent, en waarvan de kunstmatige synthese onmogelijk is. Het is altijd beschouwd als een speciaal product. De geweldige smaak en aroma zullen niemand onberoerd laten. Het vitamine E-gehalte is 5 keer hoger dan dat van olijfolie. Het kan elke plantaardige olie vervangen, maar niets kan de pijnboompitolie volledig vervangen!
Portfolio (7)
Frankrijk, Malataverne
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
...Een wonder geserveerd in slechts één kopje THEE! Olijfbladthee 1,20 gr. Recente empirische wetenschappelijke rapporten onthullen dat Olijfbladthee alle opmerkelijke antioxidante gezondheidsvoordelen heeft van premium Extra Vergine Olijfolie, in één warme drank. Het heeft een zoete, botanisch smakende smaak en is: *Biologisch geteeld *Specifieke variëteit van olijfboom *Getest op 1.134 pesticiden *Getest op 26 elementen en zware metalen *Getest op cafeïne (officiële labrapporten beschikbaar op aanvraag)*...
Bijpassende producten
Olijfbladthee 1,2g
Olijfbladthee 1,2g
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play