Turkije, Çanakkale
...en indien nodig eetbare glucosestroop toe te voegen. Dit suikerstroop wordt ingedikt en gebleekt met een extract van de saponariae alba (Radix saponariae Albae sive L.), waarna het op de juiste manier wordt gemengd en gekneed met tahin. Indien nodig kunnen smaakstoffen worden toegevoegd, wat resulteert in een stevige, homogene, fijnvezelige structuur. Tahin halva kan zonder verdere verwerking...
Italië, Mirabella Imbaccari
... gedroogde kruiden van typisch mediterrane variëteiten en plantaardige conserven met een delicate smaak, verwerkt met processen en recepten die de groente niet vervormen, terwijl de consistentie en de natuurlijke smaak behouden blijven. De aroma's worden rotatief ontwikkeld op meer dan 30 hectare die daarvoor bestemd zijn. Natuurlijk gedroogd, worden er verschillende consumptielijnen van gemaakt...
Italië, Bosco Chiesanuova
... of biologisch appelsap. We gebruiken geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Ook om deze redenen kan het Laboratorio d'Erbe Sauro het recht uitoefenen om op al zijn producten het logo van het Regionale Natuurpark van Lessinia aan te brengen, waarvan het als concessiehouder is aangesteld. Het Laboratorio d'Erbe Sauro maakt gebruik van externe consultaties van professionals op het...
Turkije, Istanbul
... geproduceerd met traditionele methoden en in de handen van vakbekwame ambachtslieden, waardoor 'Darhane Gıda' zijn plaats in de sector verwerft met een eerlijke, oprechte en transparante benadering. Als Darhane Gıda bieden we een gezonde keuze met onze voedingsproducten door geen chemische conserveermiddelen of smaakstoffen te gebruiken. Onze 'Darhane' merkproducten, die al eeuwenlang zonder chemische toevoegingen op traditionele natuurlijke wijze worden gezoet en geproduceerd in ons dorp in Uşak, brengen een gezonde touch naar de tafels.
België, Wauthier-braine
...Aromen en aromatische producten: natuurlijke en natuuridentieke aroma's, natuurlijke aroma's geschikt voor gecertificeerde biologische producten, maskerende aroma's, kosher gecertificeerde aroma's, natuurlijke extracten.
Spanje, Bollullos De La Mitación
België, Ghislenghien
Italië, Monte Santa Maria Tiberina
België, Zonhoven
Duitsland, Mainz-Kostheim
Speciale fabriek voor suikerkleurstoffen, karamel siropen en essences sinds 1916 – ook in bio Actueel: Lente- en vlierbloesem- en glühwein-extracten/essences Onze producten: Essences voor alcoholische dranken, suikerkleur, drankgrondstoffen, aroma's voor de drankenindustrie, aroma's, snoepwaren-essences, kruidenlikeuren, likeuren, sterke dranken, biologische producten...
België, Ghislenghien
Tevarom creëert, ontwikkelt en produceert op maat gemaakte aroma's. Een creativiteit die volledig is gewijd aan de voedingsmiddelenindustrie, gecombineerd met de combinatie van flexibiliteit en reactievermogen, vormt de winnende formule van ons bedrijf. De totale beheersing van grondstoffen, samen met de controle over de productie, garandeert aroma's van hoge kwaliteit. Onze brede range aan aroma'...
Italië, Corsico
Wij zijn een Italiaans bedrijf met 40 jaar ervaring in de formulering van aroma's. De constante technologische vernieuwing is een van de middelen waarmee we een breed scala aan smaken kunnen aanbieden die we creëren, analyseren en kwalitatief controleren in onze laboratoria om u de kwaliteit en veiligheid te garanderen. We realiseren uw ideeën. We zijn in staat om een aroma te creëren op basis van...
Oostenrijk, Biedermannsdorf
Frankrijk, Paris
... ingrediënten natuurlijke 100 % puur, producten cosmetisch, voedingsmiddelen, farmaceutisch en fytosanitair. Huiles végétales, huiles essentielles, beurres, cires, extraits végétaux, hydrolats, Essences et arômes pour parfumerie. Huiles essentielles certifiées Bio, embouteillage huiles essentielles, huiles parfumées...
Frankrijk, Dijon Cedex
CENTRALIAA, groothandel in voedingsmiddelen voor bedrijven, distribueert voedingsmiddelen voor de industrie: groente- en fruitvlokken, gedroogd vlees en zeevruchten, natuurlijke extracten van groenten, wijnen en azijnen, gistextracten, bouillonbereidingen, fondsen en sauzen, gecondenseerde melk, gedroogde tomaten en groenten, atomized vet, voorgekookte peulvruchten, vruchtensappen.
Griekenland, Ag. Stefanos, Patra
Frankrijk, Gagnac Sur Cere
Polen, Sierakowice
... gebaseerd op eigen recepten en het gebruik van alleen natuurlijke smaakstoffen. De specialisatie van het bedrijf is de productie van hoogwaardige culinaire vleeswaren, zowel geheel, gemalen als gekruid, evenals kant-en-klare vullingen voor de productie van halffabricaten, die vooral in de gastronomie worden gezocht, zoals: de volaille, schnitzels, gehaktballen, hamburgers, enz. De reputatie van het bedrijf is voornamelijk gebaseerd op traditionele en regionale producten van gans.
Frankrijk, Grasse
Turkije, Istanbul