Frankrijk, Manosque
Het bedrijf Le Séchoir des Alpes is een onderneming die gespecialiseerd is in de agrovoedingssector, meer specifiek in de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met zijn traditionele en ambachtelijke knowhow, van generatie op generatie doorgegeven, biedt Le Séchoir des Alpes een assortiment kwaliteitsproducten aan, die alle smaken van de Provence vertegenwoordigen.
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door zijn aanpassingsvermogen door middel van een divers productieaanbod, dat varieert van ambachtelijke conserven met moderne smaken tot traditionele recepten, en eindigt bij conserven die door machines worden ingeblikt. Het produceert onder andere conserven van tonijnfilet in olie, tonijnfilet met sinaasappel en kaneel, gekookte kabeljauw met...
België, Seneffe
...Happy People Planet wil meer bieden dan alleen biologische snacks. We willen je ook gelukkig maken! We bieden een unieke familie van biologische snacks, die amandelen van een kleine Spaanse coöperatie combineren met verschillende smaken zoals Chili, Groene Thee uit Vietnam, Crème & Ui en Zout & Zwarte Peper. Onze biologische amandelen zijn een uitstekende vervanging voor traditionele chips en...
Italië, Mirabella Imbaccari
De Azienda Agricola Barbuscia is opgericht in 1950 op de heuvels van Enna, in het hart van Sicilië. We bieden een ruime selectie van producten van de hoogste kwaliteit met rijke en authentieke smaken, zonder het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen. We hebben een eigen geselecteerde productie die afkomstig is van meer dan 200 hectare aaneengeschakelde grond. De ambachtelijke verwerking is...
Spanje, Madrid
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van noten in verschillende variëteiten, maar altijd van de hoogste kwaliteit. Onder onze producten springt de witte zonnebloempit eruit, die we in verschillende formaten en smaken aanbieden. Het is een zeer hoogwaardige pit met een intense smaak. Momenteel distribueren we zelf in de Gemeenschap Madrid, waar we meer dan 500 verkooppunten hebben waar we onze...
Spanje, El Palmar-Murcia
... analytische resultaten UNE-ISO 3632-2 (gemaakt door SOIVRE): Crocine.......: 196.37 Picrocrocin..: 76.48 Safranal.......: 41.02 Saffraan is een specerij die is afgeleid van de 3 gedroogde stigma's van de stamper van de bloem van Crocus sativus. Saffraan wordt gekenmerkt door zijn bittere smaak en aroma. Het bevat ook een kleurstof die het voedsel een gouden gele kleur geeft. Dit maakt saffraan...
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
...authenticiteit en smaken van ons product te laten kennen en waarderen. De "FAGIOLO CANNELLINO DI ATINA DOP" wordt gekenmerkt door zijn niervormige, dof witte kleur en wanneer je het eet, voel je de schil niet en is het zeer verteerbaar; het hoeft niet te worden geweekt voor het koken.