Italië, Giuliano
...Il Tronchetto is een geheel Italiaanse noviteit. De basis ingrediënten van de Panettone worden verrijkt met nieuwe smaken. Het resultaat is ongelooflijk. Il Tronchetto is geschikt voor elk moment van de dag, het hele jaar door, kent geen seizoen. De onweerstaanbare smaak van gedroogde tomaten, oregano en pecorino zijn de hoofdrolspelers van deze geniale culinaire uitvinding. Codice:BOSA01 Peso:450 g...
Portfolio (129)
Italië, Orbassano
...De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
Portfolio (57)
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo al Peperoncino is een gerijpte kaas, geproduceerd met melk van hoge kwaliteit en verrijkt met de pittige smaak van peperoncino. Deze kaas heeft een sterke en krachtige smaak, waardoor hij perfect is voor liefhebbers van intense smaken. De caciocavallo al peperoncino is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met authentieke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het tot een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Italië, Messina
... is de cherrytomaat een "instelling"! In deze bereiding is onze kokkin Titti erin geslaagd om de smaak te versterken. De zoete en zoute smaken zijn perfect gecombineerd. Perfect om te smeren, maar ook om eerste en tweede gangen mee op smaak te brengen. Het proeven is als een reis door het authentieke Sicilië! GEFELDE AUBERGINES IN OLIE: In de potten zitten alleen authentieke aubergines, ambachtelijk bereid.
Portfolio (10)
Italië, Fratta Todina
...Zongedroogde Italiaanse tomaten met sjalotten en kappertjes. Het lange productieproces versterkt de smaken, waardoor het een uniek product is. In extra vierge olijfolie.
Portfolio (4)
Italië, Torino
... gemakkelijk met andere smaken. Meng onze gedroogde kiwi-poeder in je formuleringen voor een boost van superfood-nutriënten en rijke smaak. Ze zijn gebruikt in de bereiding van sapdranken, gelatine, conserven, siropen, likeuren en ijs.
Portfolio (10)
...amandel- en zanddeegdesserts, versierd met een fantasie van gedroogd fruit, gekonfijt fruit, noten en gedroogde vijgen. Alle koekjes zijn individueel verpakt, zowel in de verpakking voor de grootdistributie als voor de catering. Gecertificeerde producten van hoge kwaliteit. Wij produceren ook diepgevroren amandelkoekjes. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze commerciële afdeling. Tel. +39 3477240044...
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Adrano
...Fattore Siculo is een jong bedrijf dat is opgericht met als doel het Made in Sicily in heel het land en in het buitenland te exporteren. De productiefaciliteit is gelegen aan de voet van de Etna, in het hart van Oost-Sicilië, waar producten worden vervaardigd met respect voor de Siciliaanse traditie, die in staat zijn om de aroma's en smaken van ons land weer tot leven te brengen. Het bedrijf...
Italië, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro is opgericht in 1982; in 2014 herlanceert het zijn bakkerijproducten met belangrijke vernieuwingen, zonder zijn kernactiviteit van ambachtelijke pasta te verliezen. De Tarall’Oro pasta, ongeveer 100 artikelen in 10 verschillende smaken, is uitsluitend gemaakt van de beste harde tarwegries, wordt door bronzen matrijzen geperst en ondergaat een langzaam droogproces...
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Bronte
...terwijl de smaken en geuren van moeder natuur behouden blijven. Het idee dat voortkwam uit een jonge ondernemer uit Bronte was om een innovatief en snel instrument te creëren dat pistache in al zijn vormen kon weergeven. Maar wat betekent DOSicily? Deze naam heeft verschillende betekenissen, van DOS 'Producten van Siciliaanse oorsprong', maar de echte betekenis die in het Engels aan DOSicily wordt...
Italië, Palagonia
... walnoten en kaneel, van zwarte moerbeien. Typische Siciliaanse voedingsconserven, paté, pastasaus of voor antipasti, paddenstoelen in olie, zwarte olijven, groene olijven, asperges, kappertjes, gedroogde tomaat, artisjokken. Siciliaanse granita en ijs: Granita in alle smaken, citroen, amandel, pistache, moerbeien, chocolade, sinaasappels, granaatappel, vijgen, hazelnoot, aardbei, enz.
Portfolio (55)
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
Wij zijn een jong bedrijf dat de smaken van de wereld naar Italië en van Italië naar de wereld importeert, van etnische producten tot verse en gedroogde vruchten.
Italië, Mirabella Imbaccari
De Azienda Agricola Barbuscia is opgericht in 1950 op de heuvels van Enna, in het hart van Sicilië. We bieden een ruime selectie van producten van de hoogste kwaliteit met rijke en authentieke smaken, zonder het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen. We hebben een eigen geselecteerde productie die afkomstig is van meer dan 200 hectare aaneengeschakelde grond. De ambachtelijke verwerking is...
... en pinda's. Gekonfijte citrusvruchten, ook bedekt met pure, witte of melkchocolade. Paté van gekookte en rauwe ham. Biancomangiare, net als de romige varianten, zijn er in talloze smaken (28), evenals de taartenmixen en de instantcrèmes voor koude bereiding.
Portfolio (1)
Italië, Terranuova B.
... DOORGEBRACHT, MET DE ZEKERHEID OM PRODUCTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT AAN TE BIEDEN. OM DE MEEST VEELVEELDIGE SMAKEN TE BEVREDIGEN, HEBBEN WE ONZE ZAFERAN GEÏNTEGREERD MET: EXTRA VERGINE OLIE VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS VAN EEN BEKENDE ONDERNEMING DIE EXCLUSIEF BIOLOGISCH PRODUCEERT, AZIJN VERKREGEN UIT DE DRUIVEN VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS MET EEN BIOLOGISCH MERK, ACACIAHONING WAARBIJ DE ZAFERAN, DE...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze pasta is een volledig ambachtelijke, familiebedrijf dat pasta van harde tarwe semolina produceert, getrokken door bronzen matrijzen, met 100% Italiaanse oude semolina... Ons assortiment is zeer gevarieerd en bevat echt authentieke pastavormen... Naast de klassieke paccheri, calamarata, scialatielli en handgemaakte fusilli Al ferretto produceren we ook gekruide producten met verfijnde smaken...
...authenticiteit en smaken van ons product te laten kennen en waarderen. De "FAGIOLO CANNELLINO DI ATINA DOP" wordt gekenmerkt door zijn niervormige, dof witte kleur en wanneer je het eet, voel je de schil niet en is het zeer verteerbaar; het hoeft niet te worden geweekt voor het koken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play