Turkije, Yalova
... bewijs dat deze olijfolie geen toevoegingen bevat. • Dit speciale product uit onze serie Natuurlijke Koude Persing heeft een zachte en heerlijke smaak; het wordt verkregen uit rijpe olijven die in oktober en november worden geoogst van de meest geschikte olijfbomen voor extra vergine olijfolie in de Egeïsche regio, en verwerkt met de "Continue Systeemproductie" methode bij maximaal 26 °C.
Portfolio (6)
Italië, Catania
... oogst plaatsvindt, wordt uitgevoerd door een molen die, naast koud en droog te werken, dat wil zeggen zonder toevoeging van water, is uitgerust met een breker onder vacuüm om oxidatie tijdens het malen te voorkomen. Zodra de olie is verkregen, wordt deze onmiddellijk gefilterd en bewaard in stalen containers onder stikstof om de organoleptische en nutritionele kwaliteiten te behouden. De olie zal de opslagcontainers pas verlaten op het moment dat deze wordt gebotteld.
Portfolio (8)
... lang worden: Goed gekoeld puur te genieten, bij pasta-gerechten, pizza, gegrild vlees of vis, olijven, antipasti, spreads… Tip van de wijnmaker: Sluit een warme zomerdag op uw terras af met een glas rosé en trakteer uzelf op wat antipasti – zo ervaart u de mediterrane levensstijl direct uit de Pfalz. Vinificatie: In roestvrij staal vergist, 4 maanden op de droesem gerijpt...
Portfolio (9)
...die een blijvende indruk achterlaten, aan onze jarenlange ervaring en hun volledig natuurlijke oorsprong. Ons doel is om voor onze klanten kwalitatieve, natuurlijke en smakelijke olijven te produceren. Het is mogelijk om al jarenlang in de voedingssector actief te zijn door met vertrouwen achter elk product te staan dat je aanbiedt. Door onze jarenlange ervaring hebben we de ambachtslieden en...
Portfolio (9)
Aceituna Verde SL is een familiebedrijf dat zich richt op de wereld van de olijf, met de teelt van onze eigen boerderijen en de aankoop van olijven van lokale boeren. Sinds onze oprichting in 1999, toen we onze Tafeloogstmachine voor Olijven creëerden. In de daaropvolgende jaren, gedreven door onze liefde voor deze olijventeelt, besloten we ook een Olijfmolen op te zetten om onze eigen Extra...
Italië, San Prisco
De familie Zibella is al jaren de referentie leverancier voor de belangrijkste verwerkende industrieën van agrovoedingsproducten en groothandels in de sector. Ze richt zich specifiek op de commercialisering van olijven, kappertjes, en sinds enkele jaren ook op paddenstoelen, artisjokken en gedroogde tomaten. Binnen het bedrijf is er een gestructureerde organisatie, voornamelijk op basis van functies, maar met duidelijk flexibele taken om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de sterke groei die het in de loop van al deze jaren heeft doorgemaakt.
... geproduceerd. - Meer dan 30 jaar ervaring in deze sector. - Training voor B2B-klanten in verkoopstrategieën, presentatie en omgang met goederen. De filosofie van Mediterrana Feinkost is simpel: Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Alle processen in het bedrijf worden dagelijks door de familie Tehranchi gecontroleerd. Alle producten worden dagelijks opnieuw op smaak en kwaliteit gecontroleerd.
... (wijnen) en arbequina-olijven (olie). Het gebied is een vlakte omringd door kleine bergen die de invloed van de Middellandse Zee mogelijk maakt; samen met de temperatuurcontrasten gedurende het jaar creëert dit een speciaal microklimaat. Dit alles versterkt de meest opvallende kenmerken van onze wijnen: frisheid en intensiteit. Daarnaast stelt de variëteit aan bodems en de diversiteit van de percelen ons in staat om de beste druiven voor elke wijn te selecteren.
Portfolio (1)
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
... variëteiten uit de Terra di Bari: de "Cima di Bitonto", ook wel Ogliarola of Nostrana genoemd, en de "Coratina", die worden gemalen met granieten molens van de Monte Rosa in de uren direct na de levering. Uit de vakkundige mix van deze twee variëteiten ontstaat de Pappalardo-olie, delicaat, fruitig en prikkelend. Het is geschikt voor frituren en als dressing; het is niet gefilterd: dit resulteert in...
Italië, Sant'agata De Goti
... verkregen door het eenvoudig malen van de olijven die rechtstreeks van onze bomen in Sant'Agata de Goti zijn geplukt, waar de cultivars Ortice, Racciopella en Ortolana overheersen. Juist vanwege de kenmerken en de kwaliteit van deze olijven wordt er op biologische wijze een olie geproduceerd met een gele kleur en smaragdgroene reflecties, met een aangename, goed uitgebalanceerde bittere en pittige nasmaak.
Portfolio (1)
Spanje, Jumilla-Murcia
... olieproductie trouw aan de traditie. We telen met toewijding en zorg om gezonde olijven te verkrijgen, waarbij we zorgvuldig oogsten en het optimale rijpingsmoment waarderen. We voeren de maling of het malen uit op de dag van de verse olijven en extraheren de olie koud. We zorgen voor de natuurlijke decantatie van de olie, zonder het filteren te forceren, en slaan deze op in een schone, rustige kelder zonder temperatuurvariaties.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
België, Wommelgem
... duidelijke tekort aan leveranciers die gespecialiseerd waren in de Mediterrane producten. De redenen hiervoor waren: -Dure arbeidskosten -Gebrek aan professioneel, goed opgeleid personeel -Tekort aan productiecapaciteit van de bakker -Permanente kwaliteit en service van de leveranciers. In 2002 besloten we deze kloof in de markt te vullen. Ons doel was om de smaak van Anatolië, de Balkan en het...
Portfolio (14)
Turkije, Canakkale
...Het verhaal van Dardanos begon met twee broers en zussen die droomden onder de schaduw van olijfbomen in Ayvalik, het hart van olijfolie sinds de oudheid. Na zoveel jaren vertellen ze hun verhalen met deze woorden: "We wisten nooit dat we op een dag deze prachtige olijfolie van deze olijven naar Scandinavische landen zouden brengen. We zijn opgegroeid en vandaag brengen we deze gezondheidsbron...
Portfolio (5)
...olijven, landbouwchemicaliën en chemische producten. De ventielen die we produceren worden volledig geproduceerd in speciale geautomatiseerde machines die zijn ontwikkeld als resultaat van ons eigen R&D-werk, zonder menselijke tussenkomst.
Portfolio (2)
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
... peulvruchten, vleeswaren, tremoços, olijven en pickles, evenals etnische Braziliaanse en Afrikaanse producten, voornamelijk exporterend naar Europa en de PALOP-landen, met als doel culturen en smaken dichter bij elkaar te brengen. Momenteel biedt het ook andere diensten aan, met name handelsdiensten om zakelijke kansen te creëren voor bedrijven die geen distributiekanalen en klantrelaties in het buitenland...
Andere Producten
Compotes
Compotes
Portfolio (1)
... de kracht van het water. Ook vandaag de dag zijn de oude waterwielen en binnenin de gebouwen de antieke molens voor de productie van tarwe- en kastanjemeel nog steeds te bewonderen. De activiteit van de oliemolen, die van oktober tot maart loopt, omvat de verwerking van olijven voor derden en de productie van olie voor verkoop. In deze periode is het mogelijk om vrijelijk de ruimtes te bezoeken en...
Italië, Rovigo
Oliq levert de olijfolie-industrie de industriële hulpmiddelen die nodig zijn om concurrerend te blijven op de markt. De machines en installaties die oliQ aan de Italiaanse industrie aanbiedt, komen voor het grootste deel uit Spanje, een land dat alleen al meer dan 40% van de tafelolijven ter wereld verwerkt. De noodzaak om te industrialiseren om deze grote hoeveelheden olijven te verwerken...
... in 2004 overgestapt op een productiesysteem dat gericht is op gecertificeerde biologische productie. Deze overgang hebben we in 2006 bekroond met het merk Bintepe Organik, waarmee we hebben bewezen aanwezig te zijn in de productie van biologische olijven en olijfolie. Om de diversiteit van kwaliteitsproducten te vergroten, hebben we in 2013 onze productlijn uitgebreid met Naturel Sızma Olijfolie...
Griekenland, Kavala
... Europese markt te exporteren, met ook plannen voor derde landen. De belangrijkste exportproducten zijn gerookte vissen, diepvries zeevruchten, olijven en olijfolie. Dagelijks komen we in contact met nieuwe partners om de variëteit van onze exportproducten uit te breiden en nog aantrekkelijker te worden voor nieuwe klanten. De ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om...
Portugal, Pussos
... zuurgraad van de olie), het extractieproces, de conserveringsmethode en de leeftijd van de olie. Daarom geeft ALVAIA de voorkeur aan de opmerkelijke galega-olijven uit de provincie Beira Litoral. Deze soort met een unieke geur verleidt de meest veeleisende neuzen en de meest kritische paletten en produceert een sensuele en romige olie. ALVAIA houdt zich bezig met de productie van olijfolie en de oogst...
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... deze fasen zijn het resultaat van een maniakale zoektocht naar kwaliteit die in het DNA van elke operator in de verschillende sectoren aanwezig is. De olijf, de cipres en de wijnstok zijn de meest voorkomende planten in het Toscaanse landschap: ze dragen, samen met boerderijen en heuvels, bij aan een unieke verbinding tussen mens en natuur. Vooral de olijf en de wijnstok, dankzij de rijkdom van hun...
Portfolio (8)
Spanje, Juncosa
... producten met ongeëvenaarde smaaknotities. Elke fles bevat de beste smaak van Arbequina-olijven. Alleen al in 2017 zijn we onderscheiden met vijf van de belangrijkste erkenningen ter wereld. Onder deze prijzen zijn: 1. NYIOOC Gouden Medaille, 2. TerraOliva Gouden Medaille; 3. Cordoba Mezquita de Plata; 4. Diplôme Produit Gourmet AVPA; 5. Vermelding Expoliva 2017 Kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie Beperkte Productie. In ons portfolio vindt u Hoge Kwaliteit Extra Vergine Olijfolie, Biologische Olijfolie en andere producten zoals Saffraan en Truffelzout.
Griekenland, Sindos
...verschillende andere industriële, ambachtelijke en commerciële sectoren, evenals de relatief kleinere producenten en particulieren, met het meest complete en uitgebreide assortiment aan soortgelijke producten en natuurlijk essentiële onderdelen voor deze processen.
Turkije, Izmir
... onder de merken "EgeSeres; egeNektar en Oria" op de nationale en internationale markt. Met een groot marktaandeel en ervaring volgt SERES IMPORT EXPORT HANDEL LTD ŞTİ gemakkelijk de aankooptrends op verschillende locaties in de wereld en benut deze kennis en ervaring in zowel detailhandel als industriële verkooppunten. Het vergroot dagelijks zijn marktaandeel door de klantwaarde te verhogen. Onze...
... grote voedingsindustrie van Spanje. De olijven die we ontvangen zijn van de beste kwaliteit, aangezien de gronden van Castilla - La Mancha, de variëteiten die we in de regio hebben en de zorg die de boeren besteden aan de ontwikkeling van de vrucht, de verkregen oliën tot een product van de hoogste kwaliteit maken, zonder correcties in de verwerking, waarbij we de beste technologie op de markt...
Portfolio (1)
Griekenland, Drosia
... combinatie van snelheid en tederheid in de omgang met olijven, - en de ongekende wil van de producent. Je zou kunnen vragen, waarom de moeite nemen om een olijfolie van premium kwaliteit te produceren als het al deze extra inspanning en geld kost… Het antwoord is voor mij vrij duidelijk en ik wil het graag in een paar zinnen met je delen (hoewel ik gemakkelijk pagina's vol zou kunnen schrijven...
... van haar landbouwproducten. Om deze reden zijn wij elk jaar de eerste regio die begint met de olijvenoogst rond 20 september en de olijfolie die wij produceren is ongerijpte olie met een zuurgraad die niet hoger is dan 0,35. Het heeft uitstekende chemische analyses, uitzonderlijke organoleptische eigenschappen en behaalt uitstekende resultaten in smaaktesten. Ook is onze olijfolie in staat om...