Italië, Monteroduni
... onderzoek, analyses en technologie, maar zorg dragen voor de dingen die we doen en voor degenen om ons heen blijft de levensfilosofie die ons elke dag inspireert. Daarom zijn we nog steeds emotioneel als we een praline of een confetti proeven die gemaakt zijn zoals onze ouders het gewild zouden hebben, of wanneer een vriend ons zijn cadeau toevertrouwt om in een paasei te stoppen. Voedselbedrijven moeten tegenwoordig gestandaardiseerde procedures volgen, certificeringen behalen, "de keten controleren", en iedereen lijkt alleen maar bezorgd te zijn om steeds meer te produceren en te verkopen.
België, Sint-Gillis-Waas
Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes,…...
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Verjaardag, Moederdag, Sint-Valentijn, vriendenbezoek, een geschenkje zomaar … het geven van geschenkjes is een ware traditie en pralines of chocolade wordt steeds geapprecieerd. Wij kiezen voor de pralines van Pralibel. Door het gebruik van de beste Belgische chocolade, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap zijn de pralines van Pralibel niet alleen een waar genot voor de...
Spanje, TOBARRA - ALBACETE
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
België, Vlezenbeek
De innovatieve luxe chocolatier. Neuhaus is uitgegroeid tot marktleider in de luxechocoladesector in België. De strategie van de groep richt zich op verdere internationale groei. De chocolatier heeft momenteel meer dan 2000 verkooppunten in 50 landen en is één van de enigen die nog steeds in België produceert. Als Hofleverancier viert Neuhaus dit jaar het 100-jarig bestaan van de praline.
België, Hermalle-Sous-Argenteau
... en cacaopoeder, verpakt in een zeer handige individuele verpakking! Wij zijn ook gespecialiseerd in de productie van talrijke seizoensgebonden producten zoals praline paaseieren en koffiebonen omhuld met een dunne laag smeltende chocolade.
Spanje, Villaverde Del Rio
... vorm van een bekertje, chocolade rozen, chocoladefiguren voor Halloween, Kerstmis, Valentijnsdag en Pasen, evenals bonbons en chocolade tabletten met stevia, geschikt voor diabetici en coeliakiepatiënten.
Frankrijk, St Etienne
... en Eerlijke Chocolade. Tabletten Chocolade Tabletten witte chocolade - Tabletten melkchocolade - Tabletten pure chocolade - Tabletten Praliné en Gianduja ... Cadeaus: Bijzondere Gelegenheden - Cadeaus van Chocolade Weiss...
Presentatie van bedrijfslogo, visitekaartje of bedankje op chocolade repen of praline dozen.
Duitsland, München
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play