Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Piemontese hazelnoten, geroosterd, gekarameliseerd en omhuld met Gianduja-praliné, om zonder mate van te genieten. Ingrediënten: HAZELNOTEN uit de Piëmont, suiker, cacaoboter, VOLLE melkpoeder, cacaomassa, natuurlijke Bourbon vanille-aroma, emulgator SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
...taucherli «chili» Madagaskar 64 Drankchocolade met stokje Het taucherli is een groot praline dat met de grootste zorg met de hand is gemaakt. "chili" is de pittige onder de taucherli! Een fijne mix van een bloemige en een vurige soort chili verwarmt u twee keer. Iets voor liefhebbers, gemaakt van de couverture Madagaskar met 64% cacao. Met behulp van het stokje wordt het taucherli in hete melk geroerd en biedt het een nieuwe manier van genieten van warme chocolade. Verwarm eenvoudig 2-3 dl melk tot 80°C en roer het taucherli langzaam erdoor. Dan kan het genieten beginnen!
Portfolio (9)
België, Vottem (z.i. De Milmort)
TRENDY FOODS BELGIUM, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid om naar andere landen te exporteren. Wij bieden een compleet assortiment voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoep, specerijen, conserven, sauzen, rijst, meel, pasta, gebak en patisserie, dranken, koffie, verse producten, diepvries...
Portfolio (46)
Italië, Torino
...Cod. PRA 14 U/M Kg DOOS voor 2 Kg Beschrijving Zachte pistachecrème omhuld met een laag van 58% Pure Pure Chocolade en versierd met pistachekruimels.
Portfolio (97)
Frankrijk, Marseille
...De Marseillaise Bar ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op traditionele wijze, met sinaasappel of zelfs met kers, het is een uitgebreide selectie keuzes die de fijnproevers wacht bij de Chocolatière de Marseille.
Portfolio (1)
Frankrijk, Peyruis
...Interieurs GEFRITUURD, EIEREN, FRUITPASTA, PRALINE, NOUGAT...
Portfolio (51)
Frankrijk, Thiaucourt-Regnieville
...Ontdek onze nieuwe warme chocoladekaars :D Gewicht: 70g Brandduur: +- 15u Geur: praline rots Soja plantaardige was, katoenen lont...
Portfolio (26)
Frankrijk, La Fouillade
...5 biologische koekjesrecepten met heerlijke vullingen: chocolade, praliné, fruit, karamel... Inclusief 4 vegan producten. Gewicht: 175g Aantal koekjes: 5 zakjes van 2 koekjes...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Georges-Sur-Eure
...Geuren: chocolade munt, Kerstman, zuurstok, mandarijn, speculaas, appel kaneel, kerstboom en praline rots.
Portfolio (81)
Frankrijk, Saint-Didier-En-Bresse
...Kaars de klassiekers Ferrero Rocher Geurnoten: Gourmand Topnoten: Chocolade, amandelen, cacaoboon Hartnoten: Praliné, hazelnoot Basisnoten: Vanille, muskus Kleur: Goud, Rood Gewicht: 180 gram, 70 gram...
Portfolio (47)
Frankrijk, Pacy-Sur-Eure
...Geurige fondants (te gebruiken met een geurbrander) Ontdek in deze categorie de "verleidelijke" geuren beschikbaar bij 1001 Sent’Eure 20 gekocht = 1 gratis 30 gekocht = 2 gratis 40 gekocht = 3 gratis, enzovoort… suikerspin, violet snoep, cola snoep, brioche, kauwgom, gezouten boter karamel, slagroom, citroen meringue, Aziatische cocktail, snoep hart, melkjam, pruimenjam, chocolade koekje...
Portfolio (23)
Spanje, Murcia
...Exquise drank, op ambachtelijke wijze gemaakt volgens een oud recept dat is geërfd van Don Carmelo Rodríguez, de oprichter van onze distilleerderij. Met zorgvuldige aandacht worden de beste cacaos gemengd, geplet en gemengd tot ze een heerlijke praline vormen, waaraan we het beste geheim toevoegen: twaalf ingrediënten op basis van fruit en likeur die de Yara-chocolade de beste en unieke in zijn...
Portfolio (178)
Moldavië, Chisinau
"SADRO URSU" werd opgericht in 1993. Ons bedrijf is fabrikant van snackproducten zoals: magnetronpopcorn, al uitgepofte popcorn, popcorn voor koken op het fornuis, pelletchips, papieren bekers voor popcorn en zure soepdrank. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de groothandel en is vervolgens omgevormd tot de productie van magnetronpopcorn, waarmee het de toonaangevende exporteur van magnetro...
Portfolio (4)
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
...Aan alle pralinemachines, zich het bord-geef met vetlever, riemverbreder, kurkenknaller, alleswoller & nietsbereuer, lieve vrienden van ons huis. Wij zijn vinchoc – Jouw premium manufaktur voor de fijnste truffels & praline presentjes met jouw logo veredeld. WAAROM VINCHOC: Wij houden van chocolade. Als premium manufaktur hebben wij ons exclusief gespecialiseerd in de productie van de fijnste...
Portfolio (3)
Italië, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...
Portfolio (2)
België, Hoogstraten
... chocolade koffiebonen. Een bijzonder grote waaier aan kleuren en producten aangepast aan ieder seizoen, geeft u de mogelijkheid om zeer eigentijdse creaties neer te zetten. Naast het eigen assortiment vervaardigen wij ook diverse andere confiserie producten op maat geproduceerd.
Frankrijk, Paris
... toegevoegde vetten, behalve die van de cacaoboon. Alle dierlijke vetten zijn dus uitgesloten van de productie van onze chocolade. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met traditionele gereedschappen en moderne machines die het onze meester-chocolatier en zijn team mogelijk maken om een product te creëren dat kwaliteit en originaliteit combineert. We hebben een productiegebied in de Oise, aan de rand van...
Duitsland, Neustetten
Droomt u van een eigen chocolade met uw logo of ontwerp? Bent u op zoek naar een praline met een heel speciale vorm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meine Formen GmbH, gevestigd in het Swabische Neustetten, is gespecialiseerd in de productie van individuele chocolade- en pralinevormen en blisters. Naast de daadwerkelijke productie van de vormen ondersteunen wij u ook bij de ontwikkeling...
België, Enghien
... bent, wij zijn uitgerust en gewend om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. De verpakking van onze chocolade-sticks en onze praline-dozen kan op uw verzoek gepersonaliseerd worden: om reclame te maken voor uw bedrijf (klantencadeaus, ...), om door te verkopen en zo winst voor uw vereniging te genereren, om een evenement, een geboorte, ... aan te kondigen.
Italië, Aprilia
... rijke ervaring in de productie van confetti en andere zoetwaren kan consolideren en verbeteren. Op een dag, we zijn in september 1995, creëert MAESTRO SOR FELICE na verschillende proeven een praline gemaakt van een met hout gebrand koffieboon Santos, bedekt met heerlijke pure chocolade. Al snel zal deze praline bekend worden onder de naam: "Cioccafè". Het product oogst onmiddellijk een sensationeel...
Frankrijk, Vitry Sur Seine
Fabricage van grondstoffen uit cacaobonen voor oorsprong, we maken ook onze praline van de hazelnoot uit Piemonte, fabricage van amandelpasta. Uit de grondstoffen: realiseren we onze eindproducten: assortiment van praline en ganache. Onze andere snoepjes: fruitpasta, nougat, marshmallow worden ook zonder conserveermiddelen of andere additieven gemaakt. We hebben ook producten voor consumenten die allergisch zijn voor lactose of gluten. We hebben een assortiment van koosjere of halal producten.
Portfolio (1)
Zirve Gıda is in 1969 begonnen met de productie van tahin halva en snoep in Konya en heeft zijn productieactiviteiten in de loop der jaren uitgebreid met een assortiment aan bakkerijproducten zoals sesam (PASTALIK-SİMİTLİK-BİSKÜVİLİK-TAHİNLİK), tahin, tahincrème, lokumvulling, jam, chocoladecrème, hittebestendige chocolade, praline, wafelsaus en ijs-saus. Wij zijn in het bezit van ISO2200, HALAL en KOSHER certificaten.
Portfolio (1)
België, Brussels
... met een exclusieve praline selectie. Ook vindt u verschillende personalisatiemogelijkheden op onze site, die uw chocolade cadeau nog specialer maken. Cacao is echter niet alleen heerlijk om op de tong te laten smelten en in onze maag te verdwijnen - nee, het heeft ook veel rijke stoffen voor onze huid. Ontdek hier onze selectie van onze cosmetische producten van cacaoboter en Belgische chocolade...
België, Goé-limbourg
Onze producten worden vervaardigd in de puurste traditie, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. We zijn voortdurend op zoek naar de beste grondstoffen om de liefhebbers van echte chocolade tevreden te stellen. Ongeveer zeventig pralines: botercrème, praliné, marsepein, ganache, likeur,... 10 stokken die door ons zijn ontwikkeld: Praliné Fondant, Praliné Melk, Praliné Wit, Vanille, Framboos...
Duitsland, Esslingen
...universiteiten en bedrijven. We zetten in op premiumkwaliteit en hoogwaardige smaak! In ons assortiment zijn de volgende producten: Kiesstenen (Kumquat, Amarena enz. omhuld met delicate chocolade) Cookies (Bosbes, Peer & Gember, Praline, Appel & Kaneel enz.) Grissini (Truffel, Olijf & Wortel, Kaas & Rozemarijn enz.) Thee, Honing, Balsamico di Modena, Truffelproducten (Wintertruffel / Italië, Truffelolie, Fleur de Sel) Extra vierge olijfolie, Couscous, Saffraan, Fijnproever olijven - gerookt.
België, Beveren
Delafaille biedt u en uw klanten een breed assortiment aan van chocolade producten (praline, zeevruchten, hartjes, mini-twist,…), deze worden verpakt in een aantrekkelijke reeks van geschenk-,, papier-verpakte doosjes, alsook elegant bedrukte doosjes.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
België, Bruxelles
...De Koninklijke Belgische Vereniging van de Chocolade-, Praline-, Koekjes- en Suikerindustrie, afgekort Choprabisco, telt 109 leden, variërend van kleine KMO's tot multinationals. De activiteiten van Choprabisco kunnen worden samengevat als: belangenbehartiging, informatieverspreiding (voedselveiligheid, etikettering, additieven, handel, voeding en welzijn, duurzame ontwikkeling), algemene promotie van het imago van de Belgische chocolade-, koekjes- en suikerindustrie, Europese projecten en individuele diensten voor de leden.
België, Voroux Goreux
La Chocolaterie du Haut Clocher is een ambachtelijke chocolaterie die u chocolade van de hoogste kwaliteit garandeert. Wij bieden een assortiment van klassieke pralines (praliné, karamel,...), omhulde pralines (voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag,...), originele pralines (in samenwerking met andere ambachtslieden) en de mogelijkheid om uw pralines te personaliseren voor uw zakelijke cadeaus of souvenirs voor alle gelegenheden. Wij maken een Elixir Chocolat dat genuttigd wordt in een chocolade bekertje.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play