... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Diano San Pietro
De olijfoliefabriek bestaat uit 3 bottellijnen en verwerkt ongeveer 7200 quintalen Taggiasca-olijven, wat resulteert in een productie van ongeveer 1600 quintalen extra vierge olijfolie. Ongeveer 30% van de verwerkte Taggiasca-olijven op onze productielocatie komt van de ongeveer 30 hectare olijfgaard (gelijk aan 9.000 eeuwenoude bomen) die volledig in ons bezit is. Naast de productie van...
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Agrigento
... aansluiten bij de voortdurende zoektocht naar innovatie en ontwikkeling. We bouwen sterke relaties op met leveranciers uit verschillende delen van de wereld (Italië, Californië, Argentinië, Griekenland, Spanje, Turkije, enz.), waarbij we een hoge kwaliteit van het product garanderen, dankzij de constante zoektocht naar innovatie.
...cognac, brandy, Bienmesabe, honingrum, praline- en perziklikeur, Pacharán, Orujo, likeur en edelbranden uit Stiermarken. Spaans bier Estrella Damm, San Miguel en PAGOA Olijven en olijfolie uit beperkte productie. Ingelegde groenten artisjokken, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingrediënten rijst uit Calasparra, saffraan, Boquerones, Mojama, patés, Pulpo al Ajillo kaas, ham- en worstspecialiteiten bosweideham en D.O. Maestrazgo-Serrano uit Teruel, hert- en stierdroogvlees...
...Wij zijn een familiebedrijf in de landbouw, gevestigd in het hoge Salento in Carovigno (BR) - Puglia, op 160 meter hoogte en 5 km van de Adriatische Zee in Zuid-Italië. Wij produceren uit de gronden van de Masseria Pietrasanta, die ons eigendom is, extra vierge olijfolie van ultrageleefde olijfbomen die door de regio Puglia worden beschermd en tot 800/1.000 jaar oud zijn, evenals aromatische...
Italië, Milano
Osteria Maurino is ontstaan uit de ervaring en de passie van de eigenaar, Maurino, voor de keuken van zijn land: Rome. Maurino biedt al zijn gasten een authentieke Romeinse keuken, met smakelijke herinterpretaties, maar altijd trouw aan de traditie. Onder de specialiteiten: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri met artisjokken, guanciale en olijven, gnocchi alla romana...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Italië, Petilia Policastro
De Agrarische Onderneming Krotonese is ontstaan uit een familieproject dat tot doel heeft de oude tradities van een generatie gezinnen voort te zetten die hun leven aan de landbouw hebben gewijd. De SAK SRL bezit momenteel meer dan 300 hectare grond, waarvan verschillende gebieden zijn gewijd aan de teelt van olijven en de commercialisering van de hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie...
Portfolio (2)
... olijfolie is fantastisch, maar onze merknaam is nog beter, omdat we meer zijn dan alleen verkopers; we zijn ook kopers die hun deel van het browsen en leren hebben gedaan, de besten hebben gevonden en deze in een nette fles naar jou hebben gebracht. Onze olijfolie is niet alleen geweldig. We hebben ons best gedaan om het ook speciaal te maken. Tussen een scala van oliën uit Griekenland, Italië en...
Italië, Sant'Egidio Del Monte Albino
... tomaten (hele gepelde, geplette en in blokjes), cherrytomaten, peulvruchten, paddenstoelen, artisjokken, olijven, ravioli, rijst en andere. Onze machines zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, in overeenstemming met alle CEE-normen, met een snelle demontage en montage van de verschillende formaten van de dozen, waardoor de productiecycli worden versneld.
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Italië, Apricale
...In Apricale, gecertificeerd als "Een van de Mooiste Dorpjes van Italië", biedt B&B da Marta drie kamers met badkamer, allemaal ingebed in de rots en de steen, waaronder de vierpersoonskamer met open haard... Het ontbijt, grootmoeders taart Savina, jam uitgewisseld met de omaatjes van het dorp en vers fruit uit onze regio, aangezien we altijd producenten zijn van Extra Vergine Olijfolie van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play