België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
Familie-bakkerij gelegen in het hart van de stad Bouillon, tegenover de Semois. Onze huisgemaakte specialiteiten: cramiques, spekpannenkoeken, suiker-taarten, rijst-taarten, evenals onze heerlijke Belgische chocolade en onze ambachtelijke koekjes: de Croisé, de Baron van de Ardennen, Herfstsmaken en een Vooruitgang van Hart.
België, Bornem
... grondstoffen en kruiden in haar speculoosproducten. De helft van de koekjes worden met het Vermeiren-label op de markt gebracht, de andere helft met een private label. Alle soorten speculoos zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Voor de horeca zijn ook per stuk verpakte koekjes beschikbaar in diverse smaken.
Frankrijk, Cuers
CAZADOR is specialist in de ambachtelijke koekjes die klaar zijn voor verkoop. Verkoop uitsluitend aan professionals. Oreillettes, Ganses, Merveilles salées voor de carnavalperiodes, maar ook het hele jaar door. Aragostines, cannoli en andere klassieke koekjes (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Koekjes die geschikt zijn voor kinderen met decoraties van suikerpasta. De...
België, Brugge
Oud Huis Deman te Brugge bakt hier op ambachtelijke en artisanale wijze brood, koekjes, biscuits en speculaas. Biscuiterie De Man maakt niet alleen speculaas wanneer de Sint in het land is, ook met Pasen maken wij speculaaskoekjes. Door het gebruik van de beste boter en natuurlijke elementen blijft het tot op vandaag dé specialiteit van de zaak : amandelbrood, brugs beschuit, brugse achten, grieks brood, mokken, kletskoppen, macarons, boterspeculaas, brugse cigaretjes, florentines, enz...
Italië, Trecastagni
La Casa del Biscotto is opgericht in 1994 als een klein bedrijf dat koekjes produceert. In de 500 m² die beschikbaar is, komen hoge technologie en traditionele ambachtelijke technieken samen, met strikte en zorgvuldige hygiënevoorschriften ter bescherming van de consument. La Casa del Biscotto heeft een streng controlesysteem geïmplementeerd in alle fasen van de inkoopprocessen (selectie van...
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
België, Alleur
...Spécul’house is een ambachtelijke koekjesfabriek die Belgische specialiteiten produceert, zoals speculoos met amandelen, speculoos met chocolade en gebakken marsepein. Ons doel is om deze producten internationaal bekend te maken. We zijn op zoek naar exporteurs en distributeurs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verpakkingsformaten en -condities. Ook in ons assortiment zijn er formaten voor "koffie begeleiding".
Italië, Albano Laziale
... producten. Elke ochtend worden, volgens de beste traditie, natuurlijke witte pizza's en typische zoetigheden uit de Castelli Romani gebakken. "Michelangelo della Pizza" onderscheidt zich door de kwaliteit van de authentieke producten en de service. Bij ons kun je genieten van traditionele producten uit de Castelli Romani, zoals het beroemde Genzano-brood, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder chemische rijsmiddelen. Onze winkel biedt een rijk assortiment aan brood, pizza, ambachtelijke zoetigheden en gastronomische producten, ambachtelijke en traditionele zoetigheden.
Duitsland, Heeslingen
Bedrijf - De oorsprong van Fortune Bakery GmbH ligt in een ambachtelijke, familiebedrijf bakkerij. Product - Gelukkoekjes zijn een ongelooflijk positief product. Een gelukkoekje-bericht komt gewoon goed over. Kwaliteit - Om een gelukkoekje van bakkerskwaliteit te maken, gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van regionale leveranciers. En een flinke snufje geluk. Gelukkoekjes...
... van verse, authentieke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast maakt Panificio Quartararo monumentale taarten en taarten van suikerpasta voor verjaardagen en speciale evenementen, maar ook klassieke taarten zoals Siciliaanse cassata, setteveli, talloze soorten mousse en we hebben ook een ambachtelijke ijssalon.
Italië, Cellole
...Traditionele recepten die enkele kleine ateliers voor ons realiseren zonder iets in te boeten op de kenmerken van uitmuntendheid die voortkomen uit de ambachtelijke dimensie van hun productie. Een gastronomisch en cultureel erfgoed dat, ondanks de moeilijkheden, is bewaard en van generatie op generatie is doorgegeven tot op de dag van vandaag, met continuïteit en vastberadenheid, en waar wij trots op zijn bij te dragen aan de verspreiding en waardering.
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
Italië, Asolo
Asolodolce produceert heerlijke bladerdeegproducten en smakelijke zoetigheden door gebruik te maken van moderne en geavanceerde methoden en processen, terwijl het de zoektocht naar kwaliteit en aandacht voor ambachtelijke authenticiteit behoudt. Asolodolce is een familiebedrijf dat nu in de tweede generatie is, dat grote cijfers laat zien maar de waarden en benadering van de oorsprong heeft...
België, Wavre
...Belgaufra biedt verse en warme Luikse wafels, rechtstreeks op straat aan. De productieatelier in Brussel levert meerdere keren per dag deegballen aan de winkels. Alleen de winkels aan de kust blijven hun deegballen zelf maken. Het Belgaufra wafelbeslag wordt op 'ambachtelijke' wijze bereid, met als doel een kwaliteit te bereiken die zijn reputatie recht doet. De grondstoffen die in de samenstelling worden gebruikt, komen van leveranciers met een Europese reputatie. Wat de vetten betreft, deze zijn 100% plantaardig.
Gemaakt door onze patissiers en confiseurs met het grootste respect voor het ambachtelijke vakmanschap, nodigen de Elzasser specialiteiten, van de meest traditionele zoals de kerstkoekjes en biscuits Bredele, samen met onze fijne Sablés en Moelleux, u uit om de rijkdom van de terroir van onze mooie regio Elzas en zijn gastronomische traditie te ontdekken. Onze Bredele, Sablés en Moelleux, Peperkoeken, Beerawecka en Kougelhopfs worden rechtstreeks vanuit onze Creatieworkshop in Colmar bij u geleverd.
Frankrijk, Bohain En Vermandois
De BISCUITERIE DUTOIT is gespecialiseerd in kant-en-klare bodems van bladerdeeg en kruimeldeeg, bestemd voor ambachtelijke slagers, traiteurs en mini-bodems voor de exportmarkten. Onze missie is om meer technische en innovatieve kant-en-klare producten te ontwikkelen, aangepast aan de gebruikseisen van onze klanten: waterdichtheid tegen vullingen, weerstand tegen invriezen, houdbaarheid tijdens het koken, voedingskwaliteiten, ...
België, Bruxelles
Eur-Olives is gespecialiseerd in tafelolijven en delicatessen. Eur-Olives heeft een eigen ambachtelijke manier ontwikkeld om olijven te marineren en te verpakken, terwijl de versheid en natuurlijke smaken behouden blijven. Haar olijven zijn zeer succesvol in Europa en worden verkocht onder het merk ALAMAROCAINE.
België, Oud-Turnhout
Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.
Spanje, Córdoba
...Wij zijn de derde generatie van een familie die zich toelegt op de productie van bakkerij- en patisserieproducten in Córdoba. Onze grootouders hebben de legendarische "Horno del Cristo" opgericht, gelegen in de Joodse wijk van Córdoba. In 1972 hebben onze ouders Rio Grande opgericht en sindsdien maken we dagelijks ambachtelijke bakkerij- en patisserieproducten met de beste grondstoffen...
België, Moerzeke
...-quinoa, pompoenpitten die rijk zijn aan omega 3, pure honing, kaneel en de meest zachte kokosolie. THOR bar is ideaal voor een snel ontbijt thuis of makkelijk onderweg. Bovendien is het een ontbijtreep die voedzaam is en lange tijd een verzadigd gevoel geeft. THOR bar is een ambachtelijk product. Onze repen worden met de meeste zorg op ambachtelijke wijze bereid in onze atelier. Dit maakt elke...
... en de waarde van zijn onnavolgbare erfgoed van recepten en smaken te behouden. Diepvriesproducten. Bovendien produceren we niet-diepgevroren producten zoals de Brik Amandelmelk, cholesterolvrij, lactosevrij, glutenvrij en klaar om te drinken; de klassieke en amandelaroma wijnen, Siciliaanse D.O.C. van hoge kwaliteit, koekjes, amandelpastei, Babà in rumdoop in verpakking voor de GDO, Wafels voor...
Spanje, Malagón
Dulymaz is een Spaans bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de productie en verkoop van marsepein, snoep, nougat en producten voor de zoetwaren-, banketbakkerij- en ijssector. In het ambachtelijke segment bieden we een breed en select assortiment van hoogwaardige banketproducten, zodat professionals in de sector deze naar eigen smaak en stijl kunnen afwerken. Daarnaast beschikken we over de certificering voor biologische productie, waarmee we ons assortiment aanvullen met koekjes, cake en marsepein.
Frankrijk, SARTENE
...De Biscuiterie Tamburini is een familiebedrijf dat sinds 1974 de traditionele Corsicaanse koekjes, de canistrelli, vervaardigt. Gelegen in Sartène, in "de meest Corsicaanse van de Corsicaanse steden", maakt dit ambachtelijke bedrijf zijn koekjes met behulp van waardevolle recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Frankrijk, Boulogne Billancourt
... om te geven. Een ambachtelijke benadering, een uniek ontwerp Elk koekje wordt ambachtelijk gemaakt met eenvoudige en goede ingrediënten (meel, boter, suiker, verse eieren, vanille, cacao, specerijen...), en vervolgens geduldig en zorgvuldig met de hand versierd op basis van originele modellen (gemaakt met een 3D-printer). EEN EERSTE LEKKERE LIJN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN Heerlijke Boxen in...
... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Spanje, San Cristóbal De La Laguna
Argodey Fortaleza werkt vanuit de ervaring die ons ondersteunt in de productie van de typische producten van de Canarische Eilanden. Wij zijn leiders in de vervaardiging van crèmes, mojos, sauzen, almogrotes, honing, likeuren, ambachtelijke koekjes en kruiden. Altijd vooruitstrevend in de diversificatie van alles wat de gastronomie van de Canarische Eilanden vertegenwoordigt. Dit alles dankzij de...
Spanje, Pedro Muñoz
Een bedrijf dat zich richt op de productie van ambachtelijke producten, vervaardigt suikervrije producten met maltitol, gericht op ouderen en alle mensen met diabetes. We maken volkoren en gewone koekjes en ringetjes met maltitol, en ook andere suikervrije producten die meer gericht zijn op de patisserie. Daarnaast produceren we de manchego mantecado met en zonder suiker, kaneeltraktaties...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play