Italië, Taranto
...Er is voor elk wat wils, in alle vormen. Je tanden in onze koekjes en pralines zetten is de eerste stap naar een smakelijke en bevredigende ervaring. Elk detail is tot in de kleinste puntjes verzorgd, te beginnen met de keuze voor altijd verse en authentieke ingrediënten.
Italië, Giuliano
... kwaliteit, maar is ook gespecialiseerd in het creëren en personaliseren van op maat gemaakte zoetigheden. Elke fase van het proces, van conceptie tot realisatie, wordt zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat aan al jouw wensen niet alleen wordt voldaan, maar deze zelfs worden overtroffen. •Di Rosa EdenCake: speciaalzaak voor koekjes en patisserie •Di Rosa Service: internationale distributie voor de horeca •Di Rosa Sartoria Interna: unieke ambachtelijke verpakkingen, met de hand gemaakt met zorg en precisie.
Portfolio (129)
Italië, Bertinoro
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Campobasso
... 1965 registreert het het eerste merk en, onder leiding van Antonio, consolideert het. In 1974 wordt de productielijn voor broodjes geïnstalleerd, wat het bedrijf zal maken tot een referentiepunt voor het gebied. Sinds 1991 is Guido verantwoordelijk voor het bedrijf, en heeft recentelijk de productie van gevulde koekjes nieuw leven ingeblazen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich...
Italië, Lozzo Di Cadore
Onze oven is opgericht in 1952 en heeft zich steeds meer gespecialiseerd in de productie van koekjes van een beroemde kwaliteit. Een oude en waardevolle recept, een bewerkelijke en nog steeds ambachtelijke werkwijze, ingrediënten van absolute kwaliteit, samen vormen ze de uniciteit en originaliteit van onze producten. Uit de samensmelting van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige...
Italië, Alba
Wij zijn producenten van bakkerijproducten gevestigd in het noorden van Italië. Onze capaciteit dekt het volledige assortiment: Torinese Grissini beschikbaar in verschillende smaken, Koekjes met maïsmeel of met hazelnootpasta, Traditionele Bruschetta met EVOO en Pittige smaak, Gezonde lijn Grissini (Gistvrij, Zoutvrij, Volkoren), Ambachtelijke Chocolade Pralines beschikbaar in verschillende smaken (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Pure Chocolade, enz.)...
...gehydrogeneerde vetten en palmolie. De koekjes zijn ook vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen. Onze focus: LEKKER en GEZOND. We hebben ervoor gekozen om te evolueren zonder ooit onze ambachtelijke aard te verwaarlozen, en hebben ons stevig gestructureerd om veiligheid, hoge kwaliteitsnormen en productiecapaciteit te waarborgen. We streven ernaar de kwaliteit van de producten te verbeteren...
Portfolio (10)
Italië, Roma
...De ambachtelijke koekjes van Mandorlada staan garant voor versheid, omdat ze alleen op bestelling produceren, zoetigheden van de hoogste kwaliteit zonder gluten of lactose. Een bouquet van smaken en geuren dat omhult in een zoete en poëtische sensorische troost.
Italië, Reitano
...Sinds 1999 produceren we op ambachtelijke wijze zoetwaren die veelvuldig worden geconsumeerd. Onze zoetigheden hebben als gemeenschappelijk element de hoogwaardige Siciliaanse amandelen en komen het beste tot uiting in de productie van 'Pasta Di Mandorle' en 'Frutta di Marzapane'. Vandaag de dag is La Dolciaria La Fenice stevig aanwezig in het landschap van de Italiaanse en Europese...
Italië, Verolengo
Ambachtelijke productie en directe verkoop van verse en droge gebakjes, panettone, colomba en bugie. Diensten voor ceremonies in het algemeen, gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Aantrekkelijke prijzen.
Italië, Castelliri
..." honingsoorten. Daarnaast produceren we bloemenpollen, propolis, koninginnengelei, confituren en sappen, zoetigheden en koekjes, en we hebben een groot assortiment seizoensgebonden producten, zoals nougat en linzen, of producten die afgeleid zijn van de hoofdproducten, zoals honinglikeur, balsamico-siroop met honing en propolis, snoepjes en ingemaakte kersen. Ons bedrijf beschikt over een...
Italië, Pomezia
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Italië, Trecastagni
La Casa del Biscotto is opgericht in 1994 als een klein bedrijf dat koekjes produceert. In de 500 m² die beschikbaar is, komen hoge technologie en traditionele ambachtelijke technieken samen, met strikte en zorgvuldige hygiënevoorschriften ter bescherming van de consument. La Casa del Biscotto heeft een streng controlesysteem geïmplementeerd in alle fasen van de inkoopprocessen (selectie van...
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
Italië, Albano Laziale
... producten. Elke ochtend worden, volgens de beste traditie, natuurlijke witte pizza's en typische zoetigheden uit de Castelli Romani gebakken. "Michelangelo della Pizza" onderscheidt zich door de kwaliteit van de authentieke producten en de service. Bij ons kun je genieten van traditionele producten uit de Castelli Romani, zoals het beroemde Genzano-brood, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder chemische rijsmiddelen. Onze winkel biedt een rijk assortiment aan brood, pizza, ambachtelijke zoetigheden en gastronomische producten, ambachtelijke en traditionele zoetigheden.
... van verse, authentieke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast maakt Panificio Quartararo monumentale taarten en taarten van suikerpasta voor verjaardagen en speciale evenementen, maar ook klassieke taarten zoals Siciliaanse cassata, setteveli, talloze soorten mousse en we hebben ook een ambachtelijke ijssalon.
Italië, Cellole
...Traditionele recepten die enkele kleine ateliers voor ons realiseren zonder iets in te boeten op de kenmerken van uitmuntendheid die voortkomen uit de ambachtelijke dimensie van hun productie. Een gastronomisch en cultureel erfgoed dat, ondanks de moeilijkheden, is bewaard en van generatie op generatie is doorgegeven tot op de dag van vandaag, met continuïteit en vastberadenheid, en waar wij trots op zijn bij te dragen aan de verspreiding en waardering.
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
Italië, Asolo
Asolodolce produceert heerlijke bladerdeegproducten en smakelijke zoetigheden door gebruik te maken van moderne en geavanceerde methoden en processen, terwijl het de zoektocht naar kwaliteit en aandacht voor ambachtelijke authenticiteit behoudt. Asolodolce is een familiebedrijf dat nu in de tweede generatie is, dat grote cijfers laat zien maar de waarden en benadering van de oorsprong heeft...
... en de waarde van zijn onnavolgbare erfgoed van recepten en smaken te behouden. Diepvriesproducten. Bovendien produceren we niet-diepgevroren producten zoals de Brik Amandelmelk, cholesterolvrij, lactosevrij, glutenvrij en klaar om te drinken; de klassieke en amandelaroma wijnen, Siciliaanse D.O.C. van hoge kwaliteit, koekjes, amandelpastei, Babà in rumdoop in verpakking voor de GDO, Wafels voor...
... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, San Benedetto Del Tronto
Ambachtelijke patisserie - Buffetservice - Happy hour...
Italië, Pachino
Gespecialiseerd in het aanbieden van talrijke typische Siciliaanse producten, is Uccaruci ontstaan in Pachino in de zomer van 2016, met een grote ervaring die teruggaat tot 1972. Van zoetigheden en koekjes tot de ambachtelijke chocolade uit Modica, en van vers brood tot focaccia, heeft Uccaruci zich al snel gevestigd als een kwaliteitsmerk en is het inmiddels de referentiekeuze voor verschillende...
Italië, Piacenza
Falicetto is een historische patisserie in Piacenza. Al meer dan 30 jaar produceert het dagelijks ambachtelijke chocoladeplakken, taarten met room en chocolade, koekjes met amandelen en hazelnoten, vezelrijke energierepen, producten die geschikt zijn voor voedselintoleranties, Piacenza-producten zoals Sbrisolina en Buslanein, en diverse zoetigheden die gebruikt kunnen worden als...
??Een cornetto met de beste ingrediënten!?? Een moment... ZOCCHI komt eraan! La Dolciaria Z4 is sinds 1960 in dienst van onze gewaardeerde klanten met zijn ambachtelijke productie: KOEKJES - THEE-GEBAK - GIST - TAARTEN...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play