Frankrijk, Paris
... onderscheiden de zoete amandel, Prunus amygdalus var. dulcis, en de bittere amandel, Prunus amygdalus var. amara, waarvan de laatste als giftig wordt beschouwd vanwege het gehalte aan cyanidezuur. Het is een oliehoudend zaad, dat wil zeggen rijk aan lipiden, en het wordt vaak een "oliehoudende droge vrucht" genoemd. Als de amandel voor rijping wordt geoogst, is de schil nog groen, de beroemde amandelgroen. Zo hebben groene en verse amandelen een zachte en melkachtige kern, met een delicate smaak. In Frankrijk worden ze in juni en juli geoogst. Ean13:3770010599401 Referentie:AmandeBioProvence1...
Portfolio (133)
...De amandelboom is inheems in het zuidwesten van Azië. Het vruchtdeel van de boom wordt voor medicinale doeleinden gebruikt. Het is een kleine boom die 4 tot 9 m hoog wordt. De bloemen zijn over het algemeen wit of lichtroze, met 5 bloemblaadjes en een diameter van 3 tot 5 cm. Verkrijgingsmethode: Het verkrijgen van olie uit zoete amandelen gebeurt door middel van koude persing. Koudgeperste...
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Riesi
... rijpheid een langwerpige pit vrijgeeft, die gewoonlijk amandel wordt genoemd. Deze pit, die houtachtig en poreus is, bevat één of twee witachtige zaden - rijk aan olie en met een zoete of licht bittere smaak, bedekt met een dunne bruine schil. De amandelen die Agri Cereal Mandorle produceert, zijn van hoge kwaliteit, dankzij de ernst en deskundigheid die het bedrijf kenmerkt, dat al vele jaren actief is in het hele land. Kwaliteit van de Siciliaanse traditie.
Portfolio (6)
Frankrijk, Appietto
... cadeau om uw dierbaren te verrassen. Gewicht: 530g Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Amandelen 7%, Invertsuiker Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2008 kJ (478 kcal) Vetten: 19 g Verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 68 g waarvan Suikers: 29 g Eiwitten: 6,9 g Zout: 0,67 g...
Portfolio (118)
Italië, Trecastagni
...De Noten Sgusciate NuttyPlus zijn rijk aan vezels en eiwitten. In tegenstelling tot de Gepelde Amandelen behouden de Sgusciate Amandelen de schil (niet de dop), die rijk is aan flavonoïden. Ze hebben een delicate smaak en kunnen worden gebruikt voor de bereiding van tal van zoete en hartige gerechten, evenals voor heerlijke dieet snacks! De Sgusciate Amandelen NuttyPlus bestaan voor 100% uit ongepelde Siciliaanse amandelen. *Kan sporen van andere noten bevatten (hazelnoten, pistachenoten, walnoten, pijnboompitten, cashewnoten).
Portfolio (5)
Italië, Forlì
...De ongebrande, gepelde amandelen van 250 g zijn een gezonde en authentieke snack met een aanzienlijke energielevering. Na de oogst en de eerste verwerkingsfases worden de gepelde amandelen zorgvuldig gepeld, zodat een betoverend aroma, een zoete maar intense smaak, een zekere stevigheid en de kenmerkende bleekheid onthuld worden. Deze voedzame noten zijn rijk aan voedingsstoffen: vitamines...
Portfolio (50)
Spanje, Alcoy
Mas Vert Ecosméticos is een jong bedrijf dat zich richt op de productie en verpakking van ecologische cosmetische producten. De passie voor aromatherapie, samen met een diep respect voor de natuur, vormt de basis van dit bedrijf.
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren u de verleidelijke essentie van Burberry Brit Eau de Parfum voor vrouwen in een fascinerende 50-ml-fles. Geniet van de tijdloze charme en verfijning die deze geur uitstraalt, terwijl het gracieus een verhaal van moderniteit en traditie verweeft. Een symfonie van delicate noten begint met een explosie van groene amandelen en pittige limoen, en bereidt de weg voor een kokette en verfrissende reis. Terwijl de geur zich ontvouwt, ontstaat er een hart van zoete en bedwelmende witte pioenroos, dat u omhult in een boeket van vrouwelijkheid en elegantie.
Portfolio (180)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
...Jordan amandelen, ook wel suikermandelen, dragées of confetti genoemd, zijn suikergecoate amandel snoepjes. Jordan amandelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, vormen en smaken. Mensen voegen deze zoete lekkernijen toe aan hun bruiloften om verschillende betekenissen uit de Italiaanse en Griekse culturen te vertegenwoordigen.
Portfolio (4)
Duitsland, Oyten
...Ons amandelmeel wordt gemaakt van geselecteerde, geblancheerde amandelen. Amandelmeel is van nature veganistisch en een ideale vervanger voor tarwemeel. Met zijn heerlijke geur en volle smaak is amandelmeel zeer geschikt voor koken, bakken en het bereiden van zoetigheden. Het geeft uw gerechten een aangename aroma en voegt een lekkere, zoete toets toe aan muesli, smoothies, bowls of shakes...
Portfolio (42)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
... verpakking vind je amandelen met de toevoeging van biet, spirulina, spinazie, kurkuma of bosbessen. Dankzij deze ingrediënten krijgen we prachtige, levendige kleuren die de smaak niet beïnvloeden, maar wel voedingswaarde toevoegen aan deze zoete snack. Productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij...
Portfolio (139)
Zwitserland, Muri B. Bern
...Men maakt onderscheid tussen zoete en bittere amandelen. Zoete amandelen zijn geschikt om rauw te eten en worden gebruikt voor zoetigheden, ter decoratie, als vulling (bijv. van olijven) of voor de productie van likeuren en marsepein. Bittere amandelen mogen niet rauw gegeten worden. Ze bevatten amygdaline, een glycoside dat blauwzuur produceert. Toch worden op speciale plantages bittere amandelen verbouwd. Hieruit wordt – na het verwijderen van de blauwzuurverbindingen – bitteramandelolie gewonnen, waarmee likeuren en bakwaren worden gearomatiseerd.
Duitsland, Eresing
...zodat de slijmerige bestanddelen kunnen bezinken. Deze worden vervolgens door filterpersen gescheiden. De persresten, die als amandelvlokken worden verkocht, bevatten nog tot 10% vetolie. Uit 1 ton gepelde amandelen wordt ongeveer 400 L amandelolie gewonnen. Toepassingsgebieden Voedsel: * Hoogwaardig salade-olie * Vanwege zijn amandelaroma is het geschikt voor de bereiding van zoetigheden Farmacie...
Portfolio (96)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Vogelkersmeel, geproduceerd onder het Gflour-merk, heeft een bittere smaak en lijkt op amandelen, maar heeft tegelijkertijd een zoete smaak die doet denken aan bosbessen. Vanwege de buitengewone en verfijnde smaak wordt vogelkersmeel vaak gebruikt voor het maken van pannenkoeken, taarten, muffins, cheesecake, brood en natuurlijk voor het bakken van de beroemde Vogelkerscake. Dit product bevat...
Portfolio (116)
Frankrijk, Olivet
... is rijk aan mineralen en helpt het niveau van "slechte" cholesterol te verlagen. Het is een voedzame snack die de honger onderdrukt. De amandel (in deze tweede betekenis) is een oliehoudend zaad met een bleke, krokante, zoete of bittere (voor wilde amandelen) vruchtvlees. Langwerpig en afgeplat, puntig aan de kant waar de kiem zich bevindt, is het bedekt met een licht donzige bruine huid. Wanneer deze huid voorzichtig wordt verwijderd, wordt de amandel gepeld.
Portfolio (114)
Spanje, Villarrobledo
...Ajo's, Uien, Zwarte knoflook; Knoflookpasta; Gepelde teentjes; Grano Oro ui; Rode ui; Zoete ui; Witte ui; Olijven en Ingelegde producten; Walnoten; Amandelen; Biologische pistachenoten; Sinaasappels; Citroenen; Paddenstoelen; Asperges; Roze tomaat; Artisjokken; Extra vierge en biologische olie; Pittige, zoete, gerookte en biologische paprikapoeder; Biologische producten...
Bijpassende producten
GROTE SELECTIE
GROTE SELECTIE
Portfolio (1)
Frankrijk, Jarnac
... cognac zich met noten van hazelnoten die, na verloop van tijd, zullen evolueren naar zoete en pralineachtige smaken die doen denken aan geroosterde amandelen. Perzik Resultaat van onze selectie van de beste druiven die tijdens de distillatie zoete en sappige smaken van perzik ontwikkelen. COMMENTAAR OVER DE DEGUSTATIE Droog: Neem een slok en geniet van de subtiele zoete en florale tonen van...
Portfolio (12)
Spanje, Avinyonet Del Penedès
...EXTRA VIRGIN OLIE OLIE ARBEQUINA PREMIUM Elegant en harmonieus, Finca la Gramanosa valt op door zijn persoonlijkheid. Het wordt gepresenteerd met een medium-delicate fruitigheid met nuances van groene tomaat, sla en amandelen. In de mond is het gebalanceerd en persistent met een delicate bitterheid en kruidigheid, zeer aangenaam, en een zoete amandelfinish.
Portfolio (3)
Duitsland, Koblenz
...Je houdt van de adventstijd en zou het liefst elke dag van kerstmarkt naar kerstmarkt slenteren? In de ene hand een glühwein, in de andere een zakje gebrande amandelen – meer gezelligheid is bijna niet mogelijk. De heerlijke geur van gebrande noten, zoete peperkoek en kruidige punch brengt zelfs de grootste kersthaters in een feestelijke stemming. Maar laten we eerlijk zijn: in karamel gedoopte...
Portfolio (94)
Oekraïne, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...De mix van knapperige noten (hazelnoten, amandelen en pinda's) geeft een speciale smaak en aroma, en natuurlijke honing en rozijnen benadrukken de aangename zoete smaak. Bevat gluten, noten en pinda's. Kan sporen van lactose, sesamzaad en soja bevatten. Het product is klaar om te eten en gaat goed samen met melk, kefir, yoghurt en sap. Afmetingen: 70*130*240 mm GEWICHT: 300 g...
Portfolio (14)
Italië, Belpasso
...Pistache nougatineplakken In zakken van 120g De intense smaak van pistachenoten in een krokante nougatine, halverwege tussen zoete en verfijnde snacks die je sprakeloos zullen maken. Slechts een paar natuurlijke ingrediënten en een ambachtelijk proces dat teruggaat tot de vorige eeuw. De smaak van het deel naar uw huis, klaar om van te genieten. Ook beschikbaar in andere varianten: amandelen, pistachenoten, hazelnoten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Champier
...Onze biologische Deglet Nour dadels worden zeer gewaardeerd om hun uitstekende zoete smaak en veelzijdig gebruik. U kunt ze alleen consumeren of gebruiken in uw muesli, kwark, smoothies of gevuld met noten, amandelen… MULTITUDE AAN VOORDELEN! De trendy biologische dadels zitten vol voordelen. Ze zijn rijk aan vezels, kalium, magnesium, calcium, vitamines C, E, B1, B2, B3, B5, B6 en K, en...
Portfolio (13)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: suiker, amandelpasta 30% (geroosterde en verfijnde amandelen), plantaardige oliën en vetten (palm, palmkern), oliën (zonnebloem), magere melkpoeder, wei-poeder, emulgator (E322 sojalecithine), aroma's (vanilline).
Portfolio (56)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
...Olie verkregen uit de koude persing van zoete amandelen. Het is een bijzonder eudermische olie met sterke emolliente, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het kan veilig worden gebruikt voor pasgeborenen en tijdens de zwangerschap om de huid te reinigen en te beschermen. Actieve Ingrediënten: Zoete amandelolie...
Portfolio (3)
...Amandelen, die groeien in gematigde klimaten, worden over het algemeen onderverdeeld in twee soorten: bittere en zoete. Ze kunnen rauw worden gegeten of indirect door ze om te zetten in verschillende smaken. U kunt informatie verkrijgen via onze communicatiekanalen over amandelvariëteiten en bestellingen die aantrekkelijk zijn voor verschillende smaken en rijke voedingswaarden hebben.
Bijpassende producten
AMANDEL
AMANDEL
Andere Producten
Zonnebloempitten
Zonnebloempitten
Portfolio (11)
Populaire landen voor deze zoekterm