Frankrijk, Le Sen
... Fabricage Wij bieden u deze zoete amandelolie aan, afkomstig uit een beheerde keten, geëxtraheerd door koude persing. Kwaliteit en oorsprong gegarandeerd. Om een optimaal gebruik voor cosmetische bereidingen en formuleringen te waarborgen, wordt de olie vervolgens geraffineerd en gedesodoreerd. Kwaliteitscontrole en eindverpakking in onze ateliers in Frankrijk, in de Landes. Teelt De amandelboom behoort...
Portfolio (97)
...Amandelen zijn een ode aan de heerlijkheid. De rijkdom van hun profieltypen, die variëren van zoete amandel tot de bittere amandel die typisch is voor marsepein, maakt ze een "must" op het gebied van brood, gebak en taarten.
Portfolio (86)
Frankrijk, Montelimar
...Doos van 15 mini calissons uit de Provence - 90g. Geniet van de authenticiteit van de Provence met onze doos van 15 mini calissons van 90g. Elke mini calisson is een klein kunstwerk, dat zoete amandelen en gekonfijte meloen combineert in een geurige marsepein. Onze calisson de Provence wordt in een ketel gekookt volgens traditionele methoden. Je vindt alle smaken van amandelen, gekonfijte meloen en gekonfijte sinaasappelschil in deze ovale delicatesse met puntige uiteinden, waarvan de vorm bijdraagt aan de originaliteit.
Portfolio (154)
Frankrijk, Arengosse
... Perzikaroma's : Natuurlijke aroma's die de frisheid en zachtheid van perzik vastleggen. Natuurlijk Kleurstof : .kleurstof oranje E160c. Gebruikstips : Onze Sucre Aromatisé Pêche Melba voegt een zomerse toets toe aan uw desserts, yoghurt, dranken, cocktails en nog veel meer. De fijne textuur en gebalanceerde aroma's maken het de ideale metgezel om uw zoete creaties te verfraaien. Referentie:SUCRE00046B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
... amandelen in de geschiedenis komen van de Hebreeën, die ze populair maken in Egypte. Ze worden de favoriete vruchten van de Egyptische farao's, die ze in brood verwerken. Tegelijkertijd worden deze noten ook geëxploiteerd in Centraal-Azië, op het Iraans-Afghaanse plateau. Later verspreiden ze zich naar Europa via de Grieken. De Arabieren verbouwen ze vervolgens aan de Middellandse Zeekust. Voor de Romeinen waren zoete amandelen voor hen de "vrucht van de vruchtbaarheid". In de 16e eeuw begint Frankrijk ze te verbouwen.
Bijpassende producten
Amandel
Amandel
Andere Producten
Koffie
Koffie
Portfolio (24)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Het oog: glanzende jurk, lichtgouden kleur. De neus: complex, aroma's van koekjes, rijpe steenfruit vergezeld van noten van witte bloemen en zoete amandelen. De mond: veel puurheid en diepte, subtiel mineraal, het ontwikkelt een opmerkelijke lengte. Evenwicht en materie. Oorsprong De druivensoorten: Pinot Noir en Chardonnay*. De oorsprong: deze cuvée is samengesteld uit de mooiste wijnen van...
Portfolio (60)
Frankrijk, Rungis
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis. ▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar! In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
Portfolio (249)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een groothandelaar of een voedingsdistributeur in Frankrijk en op zoek naar ongezouten geroosterde amandelen? De ongezouten geroosterde amandelen zijn te consumeren Bij een kleine honger Als aperitief In hartige en zoete bereidingen De ongezouten geroosterde amandelen zijn droog geroosterd (zonder olie), zonder toevoeging van vetten, zonder aroma's, zonder additieven, zonder kleurstoffen...
Portfolio (145)
Frankrijk, Paris
... onderscheiden de zoete amandel, Prunus amygdalus var. dulcis, en de bittere amandel, Prunus amygdalus var. amara, waarvan de laatste als giftig wordt beschouwd vanwege het gehalte aan cyanidezuur. Het is een oliehoudend zaad, dat wil zeggen rijk aan lipiden, en het wordt vaak een "oliehoudende droge vrucht" genoemd. Als de amandel voor rijping wordt geoogst, is de schil nog groen, de beroemde amandelgroen. Zo hebben groene en verse amandelen een zachte en melkachtige kern, met een delicate smaak. In Frankrijk worden ze in juni en juli geoogst. Ean13:3770010599401 Referentie:AmandeBioProvence1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Appietto
... cadeau om uw dierbaren te verrassen. Gewicht: 530g Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Amandelen 7%, Invertsuiker Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2008 kJ (478 kcal) Vetten: 19 g Verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 68 g waarvan Suikers: 29 g Eiwitten: 6,9 g Zout: 0,67 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Olivet
... is rijk aan mineralen en helpt het niveau van "slechte" cholesterol te verlagen. Het is een voedzame snack die de honger onderdrukt. De amandel (in deze tweede betekenis) is een oliehoudend zaad met een bleke, krokante, zoete of bittere (voor wilde amandelen) vruchtvlees. Langwerpig en afgeplat, puntig aan de kant waar de kiem zich bevindt, is het bedekt met een licht donzige bruine huid. Wanneer deze huid voorzichtig wordt verwijderd, wordt de amandel gepeld.
Portfolio (114)
Frankrijk, Jarnac
... cognac zich met noten van hazelnoten die, na verloop van tijd, zullen evolueren naar zoete en pralineachtige smaken die doen denken aan geroosterde amandelen. Perzik Resultaat van onze selectie van de beste druiven die tijdens de distillatie zoete en sappige smaken van perzik ontwikkelen. COMMENTAAR OVER DE DEGUSTATIE Droog: Neem een slok en geniet van de subtiele zoete en florale tonen van...
Portfolio (12)
Frankrijk, Champier
...Onze biologische Deglet Nour dadels worden zeer gewaardeerd om hun uitstekende zoete smaak en veelzijdig gebruik. U kunt ze alleen consumeren of gebruiken in uw muesli, kwark, smoothies of gevuld met noten, amandelen… MULTITUDE AAN VOORDELEN! De trendy biologische dadels zitten vol voordelen. Ze zijn rijk aan vezels, kalium, magnesium, calcium, vitamines C, E, B1, B2, B3, B5, B6 en K, en...
Portfolio (13)
Frankrijk, Fouquereuil
...Pistachenoten hebben een zoete smaak die lijkt op die van amandelen en worden voornamelijk gebruikt voor snoep en gebak, maar ook voor koken en in ijs. Pistachenoten zijn bijzonder populair als snack tussen de maaltijden, omdat ze rauw zowel zacht als knapperig zijn, en geroosterd hebben ze een mooie pittige smaak.
Portfolio (10)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
... politiek is om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Wij leveren van 1 kg tot meerdere tonnen. Wij ontwikkelen zoete aroma's (bittere amandelen, aardbei, kokosnoot, perzik, kiwi, pistache, enz.), hartige aroma's (champignon, kaas, truffel, tijm, rozemarijn, basilicum, enz.), natuurlijke aroma's (vanille, koffie, sinaasappelbloesem, roos, citroen, sinaasappel, enz.), poederaroma's, plantaardige extracten en op maat gemaakte aroma's. Daarnaast verkopen wij ook synthetische kleurstoffen.
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm