Frankrijk, Fouquereuil
...Pistachenoten hebben een zoete smaak die lijkt op die van amandelen en worden voornamelijk gebruikt voor snoep en gebak, maar ook voor koken en in ijs. Pistachenoten zijn bijzonder populair als snack tussen de maaltijden, omdat ze rauw zowel zacht als knapperig zijn, en geroosterd hebben ze een mooie pittige smaak.
Portfolio (10)
Duitsland, Wiesbaden
...originele Siciliaanse amandelgebak, met een zachte marsepeinen kern. Glutenvrij, lactosevrij en zelfs melkvrij, en gewoon een zoete verleiding in verschillende smaken: Het gebak voor echte fijnproevers. Niet zomaar een koekje, maar eerder een klein stukje taart en balsem voor de ziel. In de consistentie heerlijk sappig en gewoon lekker, wordt ons glutenvrij amandelgebak uitsluitend gemaakt van hoogwaardige ongebrande Siciliaanse amandelen voor u. glutenvrij: melkvrij...
Bijpassende producten
Amandelpasta
Amandelpasta
Andere Producten
glutenvrije pasta
glutenvrije pasta
Portfolio (4)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
... politiek is om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Wij leveren van 1 kg tot meerdere tonnen. Wij ontwikkelen zoete aroma's (bittere amandelen, aardbei, kokosnoot, perzik, kiwi, pistache, enz.), hartige aroma's (champignon, kaas, truffel, tijm, rozemarijn, basilicum, enz.), natuurlijke aroma's (vanille, koffie, sinaasappelbloesem, roos, citroen, sinaasappel, enz.), poederaroma's, plantaardige extracten en op maat gemaakte aroma's. Daarnaast verkopen wij ook synthetische kleurstoffen.
Portfolio (8)
Spanje, Murcia
... dat opvalt en zich onderscheidt in de meest delicatessenmarkten. Selecte variëteit aan noten, ideaal als aperitief of als aanvulling op een van je gerechten. Beschikbaar in geroosterd, gefrituurd of rauw, naast onze gekarameliseerde en garrapiñados ontwerpen we ware kunstwerken van de MARCONA of COMUNA amandelen, gefrituurd met zout, TRUFFEL, ROZEMARIJN, PIQUANTE PAPRIKA. Perfect voor een snack...
Portfolio (10)
Portugal, Porto Salvo
... olijfolie, kokosnoot, zoete amandelen of ricinusolie, en plantaardige boters zoals sheaboter en cacaoboter, onder anderen. Sommige hiervan zijn nationaal, zoals de Portugese olijfolie. We voegen extra's toe zoals haver, honing, klei, papaverzaad, aloë vera, gedroogde bloemen en anderen, die een speciale toets aan onze producten geven, evenals hun verbinding met de natuur benadrukken en het...
Spanje, Terrassa
...sulfaten, ftalaten, PEG's of andere additieven die wij als overbodig beschouwen. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten zoals haver, goudsbloem, honing, bisabolol, sheaboter, aloë vera of de oliën van katoen en zoete amandelen.
... oliën van vers gemalen olijven met verse truffel, citroen, rode mandarijn, rozemarijn en chilipeper. Hoogwaardige IGT Salento wijnen van de druivenrassen Primitivo, Negroamaro, Ottavianello en Malvasia. ROSE', WIT, ROOD en PASSITO. Daarnaast hebben we een beperkte productie van zoete amandelen van oude bomen die verspreid staan in onze olijfgaarden, die normaal gesproken worden gebruikt in de haute...
Italië, Caltanissetta
Grote producenten van DOC-druiven, grote perziken, UVA ITALIA-druiven, zoete amandelen, DOC-olijfolie...
Noord-Macedonië, Strumica
Wij zijn een bedrijf uit Macedonië, regio Strumica, en we willen Macedonische groenten en fruit aanbieden. Ons bedrijf houdt zich bezig met de productie, selectie, verpakking en export van verse groenten en fruit. De landen waar we naar exporteren zijn Servië, Bulgarije, Griekenland, Kroatië en we staan open voor nieuwe markten. De producten waarmee we werken zijn tomaten, komkommers, zoete, hete en rode pepers, winter- en lente-kool, aubergine, watermeloen, meloen, appels, pruimen, kersen, amandelen en hazelnoten.
Duitsland, Berlin
...walnoten, rozijnen, pruimen, zwarte peper, witte peper, steranijs, kaneel (cassia) en robusta koffie en andere landbouwproducten. We exporteren ook de volgende producten: 1. Tomaten / Cherrytomaat / Plomtomaat 2. Groene, gele, oranje, rode paprika 3. Groene chili 4. Groene bonen 5. Okra 6. Medium ronde aubergine zwart / lange witte 7. Biet 8. Groene courgette / pompoen 9. Aardappel 10. Wortel 11. Komkommer 12. Rode / witte ui 13. Kool wit / rood 14. Broccoli 15. Bloemkool 16. Selderij 17. Zoete maïs 18. Boerenkool 19. Sla (IJsbergsla / Romaine)...
Portfolio (3)
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Populaire landen voor deze zoekterm