Frankrijk, Talant
... werkruimte. De compacte en handmatige Swissline Bamix® staafmixer levert ongelooflijke resultaten voor snelle doordeweekse maaltijden of meer verfijnde gerechten in het weekend. Eenvoudig in gebruik en snel in uitvoering. Met een vermogen van 200W is hij in staat om elke bereiding in recordtijd te verwerken. Een echte assistent dankzij zijn 4 opzetstukken, helpt hij je bij het bereiden van heerlijke recepten van voorgerecht tot dessert. Accessoires met een veelvoud aan toepassingen: Hakmes: snijdt vezelige groenten en fruit. Referentie: DX100080 Op voorraad: 5 Producten...
Portfolio (192)
Finland, Turku
...Omschrijving Net als een grote feestmaaltijd op tafel met een rijke zeevruchtensalade gemaakt van octopus, inktvis, garnalen, baby-octopus en gekruide mosselen in pekel. Het product is klaar om naar smaak te worden gekruid met olie en verse groenten. Tips voor consumptie De bijzonder smakelijke salade is klaar om als voorgerecht te worden genuttigd, maar kan ook gewaardeerd worden als bijgerecht...
Portfolio (177)
...Arbequina In de neus, groene fruitigheid met aroma's van vers gemaaid gras, tomaat en groene appel. In de mond rond en licht. (Aanbevolen in salades en met rijpe tomaten). Hojiblanca In de neus, groene fruitigheid met aroma's van vers gemaaid gras, amandelschil, tomaat en groene appel. In de mond een aanhoudende gemiddelde bitterheid en pittigheid. (Aanbevolen op toast en als voorgerecht om te...
Portfolio (19)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...De Maé siliconen mallen zijn ontworpen voor zowel het invriezen als het bakken van uw zoete en hartige bereidingen (gebak, ijs, cake, voorgerecht, zeevruchten en vlees, broodjes, banket...). Premium voedselveilig silicone voor intensief gebruik Bestendig tegen temperaturen van -45°C tot + 280°C Gemakkelijk loslaten (aanbeveling: loslaten na het invriezen) Gemaakt in Frankrijk Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Malataverne
..." van porcini paté, guindillas en pimientos del piquillo uit Navarra. Ontdek de authenticiteit van een karakteristieke paté met de geur van porcini. Toast de porcini paté als voorgerecht of bij de borrel. Eet smakelijk! ))...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
... steenfruit en tropische lagen, omkaderd door een fantastische frisheid en een lange, romige afdronk","Apogée":"2023-2033","Œil":"licht citroengeel","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"De vinificatie vindt plaats in Franse eiken vaten, met een proportie van ongeveer 40% nieuwe vaten. De rijping, in dezelfde vaten, duurt 20 tot 24 maanden.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodynamie","Accord met wijn":"aperitief (gebakken foie gras en truffelsap), voorgerecht (verse vijgen gevuld met foie gras), hoofdgerecht (kwartels met sauternes), kaas (roquefort)"}...
Portfolio (190)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Middenvleugels bestaan uit twee dunne botten die parallel aan elkaar langs de lengte van de vleugel lopen. Ze hebben mals donker vlees en zijn volledig bedekt met huid. Deze kunnen in de oven worden gebakken of gegrild. Ideaal als voorgerecht, hoofdgerecht, gedeeld gerecht of als onderdeel van een vleesplank.
Portfolio (70)
Frankrijk, Grigny
...Zeer snel in gebruik, deze courgettebeignets voldoen perfect aan de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar tijdswinst. Deze beignets zijn gemaakt met echte schijfjes courgette en een fijne krokante deeg. Ideaal warm of koud als voorgerecht of aperitief, ze passen uitstekend bij uw vlees, vis of salades. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Italië, Noci
...Gewoonlijk wordt mozzarella vers gegeten, alleen als voorgerecht (de fiordilatte, typisch in plakken gesneden en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en tomaat, vormt de basis voor de beroemde caprese) of als bijgerecht, in combinatie met hoofdgerechten en ook in de bereiding van salades.
Portfolio (10)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Roerei kan worden genoten als warme voorgerecht, hoofdgerecht, maar ook bij het ontbijt, in tapas en buffetten. Producten gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Verpakking: 2,5 kg, 9 kg of 10 kg.
Portfolio (52)
Frankrijk, Colmar
...Gouden medaille op het Grote Concours van Colmar Intense en expressieve neus met fruitige tonen en een fluweelzachte, gestructureerde afdronk. Ideaal als voorgerecht, bij koude buffetten en wit vlees. Evenwichtig, fris en soepel wit wijn. Het past bij de meeste gerechten. Een perfecte jaargang. Druivenrassen: 100% Pinot Auxerrois Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 50 jaar Veroudering: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Suiker: 4,1 g/L Totale zuurgraad: 3,5 Serveertemperatuur: 8 – 10°C Bewaarpotentieel: 5 jaar...
Portfolio (36)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Frico Chevrette Geitenkaas heeft een milde en romige smaak. Ideaal voor salades, als voorgerecht of als onderdeel van een kaasplank.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
...Met een unieke smaakkracht zal de zwarte Voatsiperifery-peper de intensiteit van al uw gerechten verhogen, van voorgerecht tot dessert. Ontdek onze 100% natuurlijke zwarte Voatsiperifery-peper, verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: De wilde zwarte peper uit Madagaskar, ook wel zwarte Voatsiperifery-peper genoemd, is een soort wilde peper met een staart, die te vinden is in de tropische...
Portfolio (11)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
Portfolio (142)
Spanje, Murcia
...Choricitos zijn een origineel voorgerecht, gemaakt van hoogwaardige Galicische grondstoffen. De Pepus choricitos zijn ideaal om te proeven als tapa of om de beste stoofschotels te begeleiden. We raden aan ze voor consumptie op te warmen om de smaak te verbeteren.
Portfolio (178)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
... lichtheid. We kunnen zijn licht amberkleurige kleur bewonderen. Zijn krachtige neus onthult aroma's van gedroogd fruit, citrusvruchten, tonen van gedroogde abrikoos en kweepeer. De Champagne Claude PERRARD Brut Tradition is ideaal als aperitief met kaasgougères. Het kan ook geserveerd worden als voorgerecht met een hamflensje. Het zal met succes een gevogelte of een biefstuk in saus begeleiden.
Portfolio (4)
Turkije, Istanbul
...Deze Italiaanse peper voegt een heerlijke touch toe, vooral naast hamburgers, en kan als een smakelijk voorgerecht in verschillende vleesrecepten worden gebruikt.
Portfolio (10)
Griekenland, Chalkidiki
...Kalamata Olijven. Ze zijn compact en knapperig met een subtiele fruitige smaak, die zout en licht bitter is. Ze worden gegeten als een voorgerecht, in salades en vooral in Griekse salade. Ze worden uitsluitend in heel Griekenland geteeld en worden op een natuurlijke manier verwerkt, zoals gedefinieerd door het productieproces.
Portfolio (10)
Italië, Pescara
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
...Hmiss of Mechouia, een Algerijnse salade van gegrilde paprika's, gepeld en gebakken in olijfolie met tomaten en knoflook. Een zeer eenvoudige, snelle en vooral smakelijke voorgerecht.
Portfolio (20)
Frankrijk, Plaisir
...De papaja is een lid van de Caricaceae-familie, het vlees wordt gegeten als een voorgerecht, in dessert of in salade gemengd met andere vruchten. Groene papaja kan worden gebruikt in gratin. Kenmerken van de papaja: Papain wordt gebruikt in zogenaamde "enzymatische" scrubs, die veel milder zijn dan korrelige scrubs. Huid: verwijdert dode cellen op het oppervlak van de epidermis, zonder gezonde...
Bijpassende producten
De Papaja
De Papaja
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Italië, Messina
...Conserven in olie, strikt ambachtelijk bereid. GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE: de gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. De gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. HELE CHERRY TOMATEN IN OLIE: bij ons in Sicilië...
Portfolio (10)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
Duitsland, Freiburg Im Breisgau
...Van kleurrijke kunststof bekers en partymateriaal, tot aan chique serveerschalen in leisteenlook en hoogwaardige kunststof borden in diverse vormen en kleuren. Ook smaakvol voorgerecht- en saladegerei van kunststof, evenals stijlvolle champagne- en wijnglazen van kunststof, zijn beschikbaar in de partymateriaal-winkel. Het kunststof servies is in de winkel al passend gerangschikt, wat de juiste...
Portfolio (3)
Duitsland, Oberschleißheim
...Wij hebben het juiste porselein van het voorgerecht tot het dessert! Mooi gedekte tafels stemmen uw gasten op het evenement af. Met fijn porselein dekt u de feestelijke tafel voor bruiloften, bedrijfsfeesten of uw gala-evenement. Alles past bij elkaar, zodat er een sfeervol geheel ontstaat. Ook als u een buffet plant, is het verstandig om het porselein te huren. De verzorging van de gasten wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door een serviesverhuur. Want vooral bij een warm en koud buffet moet er altijd voldoende servies aanwezig zijn. U kunt bij ons zelfs borden huren.
Portfolio (10)
Polen, Andrychów
...Zwarte olijven worden in de Spaanse keuken gewaardeerd om hun smaak en prachtige aroma. Je kunt ze meteen leuk vinden, of er na verloop van tijd "groter" mee worden door de geweldige, unieke smaak te ontdekken. Olijven stimuleren de eetlust uitstekend, daarom worden ze als voorgerecht voor de hoofdmaaltijd gebruikt. Ze worden koud geserveerd, rechtstreeks uit de koelkast, en worden net voor het...
Portfolio (7)
Frankrijk, Les Riceys
...DRAADSOORTEN: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l PROEVERIJ: Een mooie lichtgouden kleur voor deze jaargang, met aroma's van rijpe gele vruchten. Met licht honingachtige tonen die perfect passen bij uw aperitief, vooral een voorgerecht met foie gras.
Portfolio (9)
...Onder Spanjaarden is de Arbequina bijzonder populair, de kleinste onder de eetolijven. Of als bijgerecht, voorgerecht of gezonde snack tussendoor – deze culinaire bijzonderheid is een ware verrukking! Voor iedereen die ook graag van de kleine dingen geniet. EAN: 4260394017541 Gewicht netto: 4.000 g Afgevuld gewicht: 2.250 g Verpakking: 3 Aantal dozen per laag: 11 Aantal lagen op pallet: 5 Aantal artikelen op pallet: 165...
...Vis om mee te nemen - Kleine, hapklare visballetjes van puur zalmvlees, pittig gekruid en heerlijk van smaak. Als voorgerecht of tussendoortje, ook lekker met dips! Kleine visballetjes van 100% zalmvlees (geen andere vissoorten) - Ø ca. 2,5 cm - 3 cm Ingrediënten van de zalmballetjes: 80% zalm, uien en specerijen. In de 500g verpakking of als zelfbedieningsverpakking met 9 balletjes, twee houten prikker en 2 kleine verpakkingen ketchup. De kleine zalmballetjes zijn kant-en-klaar gebakken en kunnen warm of koud worden genoten.
Portfolio (5)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play