Frankrijk, Paris
...De pesto's met gedroogde vruchten van buononaturale voegen moeiteloos een vleugje elegantie toe aan elk voorgerecht of hoofdgerecht. Deze glutenvrije pesto is gemaakt van de beste Siciliaanse hazelnoten en onderscheidt zich door zijn opmerkelijk delicate smaak. Netto gewicht: 90g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Condom
AURIAN SAS is distiller and trader of wines and Armagnac since 1880. The AURIAN house is a manufacturer and trader of flavored wines, liqueurs, and spirits located in the heart of southwestern France. Its origins date back to 1880, when Mr. Dupeyron was one of the most important traders of Armagnac and Gascony wine. A few decades later, Dupeyron's grandson, Philippe Aurian, specialized in the pro...
Portfolio (66)
Opgericht in 1994, EURADIF is een Frans bedrijf gevestigd in de Hauts-de-France. Onze expertise, die zich uitsluitend richt op de wereld van de voordeur, stelt ons in staat om voordeuren, monobloc deuren en decoratieve panelen voor voordeuren in aluminium en PVC te ontwerpen, te vervaardigen en te commercialiseren. Onze klantenkring bestaat uit fabrikanten van ALU en PVC timmerwerk van alle groot...
Bijpassende producten
Zwarte Rits
Zwarte Rits
Andere Producten
MIRAGE AS-P2
MIRAGE AS-P2
Portfolio (248)
...Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren...
Portfolio (9)
Frankrijk, Wambrechies
...Dit nieuwe concept van een modulaire magnetronbestendige schaal maakt het mogelijk om een volledige en gevarieerde maaltijd aan te bieden, bestaande uit een koude voorgerecht, een warm hoofdgerecht en een dessert, die eenvoudig samen in de magnetron kunnen worden opgewarmd, dankzij de IML-folie ontwikkeld door Culidish, die de controle over de energie-intensiteit voor elk onderdeel mogelijk maakt (variërend van 0 tot 100%).
Portfolio (245)
...De lokale productlijn VIJAYA heeft ook een plek gemaakt voor de Kikkererwt. Deze peulvrucht, rijk aan plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen en voedingsvezels, werd vooral geconsumeerd in de mediterrane regio's. Nu is het een vaste waarde op elke tafel, van voorgerecht tot dessert... Referentie:22601...
Portfolio (123)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017812 De pijnboompit maakt al duizenden jaren deel uit van onze voeding. Deze kleine noot wordt verbouwd aan de kusten van de Middellandse Zee, waar hij de warmte en het milde klimaat waardeert. De genereuze en smaakvolle smaak van de pijnboompit past gemakkelijk bij en geeft een aangename geur aan alle soorten bereidingen, van voorgerecht tot dessert. De rijkdom aan vitamines, sporenelementen en essentiële voedingsstoffen maakt het een concentratie van energie die je in je recepten kunt strooien.
Portfolio (114)
Frankrijk, Marseille
...Gedroogde tomaten in olie 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten Marseille Frankrijk Gedroogde tomaten worden gegeten als aperitief, voorgerecht of gewoon als bijgerecht bij een maaltijd. Ingrediënten Gedroogde tomaten (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, kappertjes, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, basilicum. Antioxidant ascorbinezuur E300. Zuurgraadregelaar citroenzuur...
Portfolio (145)
Frankrijk, Paris
... proces zou de voordelen van klassieke knoflook verveelvoudigen en de licht zoete smaak, variërend van karamel tot drop en afhankelijk van de droogtijd, wordt beschouwd als een van de vijf basissmaken, umami. Zwarte knoflook is bijzonder veelzijdig en wordt in veel recepten gebruikt, van voorgerecht tot dessert. Het is zeer gewild bij fijnproevers en sterrenchefs. Ean13:3701511709891 Referentie:ZwarteKnoflookBioAOPVoghieraCrème1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Talant
... werkruimte. De compacte en handmatige Swissline Bamix® staafmixer levert ongelooflijke resultaten voor snelle doordeweekse maaltijden of meer verfijnde gerechten in het weekend. Eenvoudig in gebruik en snel in uitvoering. Met een vermogen van 200W is hij in staat om elke bereiding in recordtijd te verwerken. Een echte assistent dankzij zijn 4 opzetstukken, helpt hij je bij het bereiden van heerlijke recepten van voorgerecht tot dessert. Accessoires met een veelvoud aan toepassingen: Hakmes: snijdt vezelige groenten en fruit. Referentie: DX100080 Op voorraad: 5 Producten...
Portfolio (192)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...De Maé siliconen mallen zijn ontworpen voor zowel het invriezen als het bakken van uw zoete en hartige bereidingen (gebak, ijs, cake, voorgerecht, zeevruchten en vlees, broodjes, banket...). Premium voedselveilig silicone voor intensief gebruik Bestendig tegen temperaturen van -45°C tot + 280°C Gemakkelijk loslaten (aanbeveling: loslaten na het invriezen) Gemaakt in Frankrijk Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Malataverne
..." van porcini paté, guindillas en pimientos del piquillo uit Navarra. Ontdek de authenticiteit van een karakteristieke paté met de geur van porcini. Toast de porcini paté als voorgerecht of bij de borrel. Eet smakelijk! ))...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
... steenfruit en tropische lagen, omkaderd door een fantastische frisheid en een lange, romige afdronk","Apogée":"2023-2033","Œil":"licht citroengeel","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"De vinificatie vindt plaats in Franse eiken vaten, met een proportie van ongeveer 40% nieuwe vaten. De rijping, in dezelfde vaten, duurt 20 tot 24 maanden.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodynamie","Accord met wijn":"aperitief (gebakken foie gras en truffelsap), voorgerecht (verse vijgen gevuld met foie gras), hoofdgerecht (kwartels met sauternes), kaas (roquefort)"}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Grigny
...Zeer snel in gebruik, deze courgettebeignets voldoen perfect aan de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar tijdswinst. Deze beignets zijn gemaakt met echte schijfjes courgette en een fijne krokante deeg. Ideaal warm of koud als voorgerecht of aperitief, ze passen uitstekend bij uw vlees, vis of salades. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Roerei kan worden genoten als warme voorgerecht, hoofdgerecht, maar ook bij het ontbijt, in tapas en buffetten. Producten gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Verpakking: 2,5 kg, 9 kg of 10 kg.
Portfolio (52)
Frankrijk, Colmar
...Gouden medaille op het Grote Concours van Colmar Intense en expressieve neus met fruitige tonen en een fluweelzachte, gestructureerde afdronk. Ideaal als voorgerecht, bij koude buffetten en wit vlees. Evenwichtig, fris en soepel wit wijn. Het past bij de meeste gerechten. Een perfecte jaargang. Druivenrassen: 100% Pinot Auxerrois Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 50 jaar Veroudering: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Suiker: 4,1 g/L Totale zuurgraad: 3,5 Serveertemperatuur: 8 – 10°C Bewaarpotentieel: 5 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Brunoy
...Met een unieke smaakkracht zal de zwarte Voatsiperifery-peper de intensiteit van al uw gerechten verhogen, van voorgerecht tot dessert. Ontdek onze 100% natuurlijke zwarte Voatsiperifery-peper, verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: De wilde zwarte peper uit Madagaskar, ook wel zwarte Voatsiperifery-peper genoemd, is een soort wilde peper met een staart, die te vinden is in de tropische...
Portfolio (11)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
Portfolio (142)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
... lichtheid. We kunnen zijn licht amberkleurige kleur bewonderen. Zijn krachtige neus onthult aroma's van gedroogd fruit, citrusvruchten, tonen van gedroogde abrikoos en kweepeer. De Champagne Claude PERRARD Brut Tradition is ideaal als aperitief met kaasgougères. Het kan ook geserveerd worden als voorgerecht met een hamflensje. Het zal met succes een gevogelte of een biefstuk in saus begeleiden.
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
...Hmiss of Mechouia, een Algerijnse salade van gegrilde paprika's, gepeld en gebakken in olijfolie met tomaten en knoflook. Een zeer eenvoudige, snelle en vooral smakelijke voorgerecht.
Portfolio (20)
Frankrijk, Plaisir
...De papaja is een lid van de Caricaceae-familie, het vlees wordt gegeten als een voorgerecht, in dessert of in salade gemengd met andere vruchten. Groene papaja kan worden gebruikt in gratin. Kenmerken van de papaja: Papain wordt gebruikt in zogenaamde "enzymatische" scrubs, die veel milder zijn dan korrelige scrubs. Huid: verwijdert dode cellen op het oppervlak van de epidermis, zonder gezonde...
Bijpassende producten
De Papaja
De Papaja
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
Frankrijk, Les Riceys
...DRAADSOORTEN: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l PROEVERIJ: Een mooie lichtgouden kleur voor deze jaargang, met aroma's van rijpe gele vruchten. Met licht honingachtige tonen die perfect passen bij uw aperitief, vooral een voorgerecht met foie gras.
Portfolio (9)
... recept, altijd in het seizoen. Zin in een origineel ontbijt, een brunch, of gewoon uw picknickmand samenstellen voor uw zomerse uitjes? Wij hebben wat u nodig heeft. Ideeën voor al uw wensen. Laat u verleiden door onze chutneys om uw recepten te personaliseren. Durf te experimenteren met een voorgerecht van eend dankzij de chutney Abricots secs au Rhum Vieux. Voor burgerliefhebbers is de chutney...
Portfolio (10)
Frankrijk, Argenteuil
Restaurant Halal is de halal cateraar die dubbel gespecialiseerd is en aan al uw verwachtingen zal voldoen voor de culinaire en decoratieve aspecten van uw grote huwelijksfeest. Met uitsluitend halal cateringdiensten, bereidt het team een maaltijd die net zo onvergetelijk is als uw ceremonie. **Aangeboden diensten** Van het voorgerecht tot het dessert, Restaurant Halal zorgt voor de bereiding...
Frankrijk, BOUJAN SUR LIBRON
Sinds 1964 onderscheidt Avidoc zich in de distributie van ijs en diepvriesproducten aan professionals in de Horeca, evenals aan bakkerijen-patisseries en afhaalpunten, in Languedoc-Roussillon. Van het voorgerecht tot het dessert bieden wij meer dan duizend referenties van diepvriesproducten en ijs aan.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play