Italië, Chiari
... en analyse van de grondstof en het eindproduct uitvoeren. De controles zijn verdeeld in drie typen op basis van het analysegedeelte: chemisch-fysisch, reologisch en microbiologisch. We hebben een breed scala aan producten, van tarwebloem tot de commercialisering van meel van andere granen of mengsels met een klassieke en natuurlijke verwerking. Op basis van jarenlange ervaring selecteren en kopen we verschillende soorten tarwe afhankelijk van de behoeften van de markt en de kwaliteitsprincipes.
Duitsland, München
Verse pasta-manufacuur voor pasta van lokale oergranen zoals de Oberkulmer Rotkorn spelt en de emmer volkoren. In onze manufacuur produceren we ook verse pasta van Kamut, tarwe en andere graansoorten. Het is voor ons belangrijk om de diversiteit van grondstoffen te benutten en daarbij onze focus op regionale producten en producenten te leggen. Vooral ons meel komt uit de enige nog werkende molen...
België, Aalter
Lima promoot al meer dan 55 jaar een gezonde voeding voor elk moment van de dag. Alle Lima®-producten zijn kwaliteit gegarandeerd, vegetarisch en 100% biologisch. De strenge normen van Labo Lima® Expert vormden in 1974 het fundament voor het toezicht op kwaliteit van biovoeding in Europa. Gezonde voeding geeft voorkeur aan volkorengranen, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetten en trage suikers...
Italië, Milano
Integralbianco® is de ideale oplossing voor de groeiende vraag naar gezonde gerechten, die tegelijkertijd de volle smaak van voedingsmiddelen behouden. De Integralbianco-meelsoorten vertegenwoordigen de evolutie van een traditie die gekenmerkt wordt door voortdurende ontwikkeling en onderzoek. De eetgewoonten zijn in de loop der tijd radicaal veranderd en geraffineerde voedingsmiddelen zoals witte...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
België, Havelange
... en gemalen spelt, gepelde boekweit, rogge. Volkoren en halfvolkoren biologische bloem Tarwe, spelt, boekweit, rogge. Biologische muesli Muesli 100% spelt zonder toegevoegde suiker. Speltvlokken van Agribio, blokjes appel en pruim, geroosterde boekweit, noten en hazelnoten, zonnebloem- en pompoenpitten. Biologische pasta Marelli pasta 100% spelt. Halfvolkoren speltbloem met kiem van de graankorrel. Korte spiralen zonder eieren.
...Wij maken biologische graancrèmes voor een macrobiotisch / veganistisch / vegetarisch ontbijt. Je hoeft geen tijd meer te verspillen, je kunt de voorbereiding vergeten. Volkoren granen (volkorenrijst, gierst, quinoa, boekweit, gerst, haver in korrel...) zijn zaden, ze bevatten het leven en de energie om een plant te laten ontkiemen; daarentegen zijn meel en vlokken bewerkt en hebben ze niet...
Portfolio (8)
... biologische olijfolie. Het BackNatur Ferment kan voor verschillende producten worden gebruikt: -Brood: voor alle graansoorten, meel- en schrotbroden -Baguette, Ciabatta: optimaal voor tarwe- en speltmeelsoorten, maar ook volkoren -Broodjes: voor alle graansoorten, optimaal voor volkoren, maar ook voor type meel -Fijne gebakjes: voor alle lichte tarwe- en speltgebakjes -Snedenbrood...
Polen, Lublin
...waaronder volkoren roggebrood en havermoutbrood, • mineraalwater, frisdranken en niet-koolzuurhoudende dranken, • zuivelproducten, waaronder natuurlijke yoghurt, kwark, eieren, melk en ghee, • grutten, pasta, meel, suiker en gist. Het bedrijf garandeert verse producten en een efficiënte orderverwerking. De goederen worden geleverd met een voertuig dat is uitgerust met een speciale koelinstallatie...
Italië, Zafferana Etnea
Het bedrijf, opgericht in 1950 door Giuseppe Russo, is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten voedingsmeel (fijne semola, dubbel nul, volkoren, soja, 5 granen, meel voor Arabisch brood, biologische meel en glutenvrij meel) en voedingsproducten (paddenstoelen, tomatenpuree, sesam en verbeteringsmiddelen). Exclusief distributeur van de beste nationale en lokale meelsoorten...
Roemenië, Focsani Vrancea
... industriële uitwisselingen. Riscossa produceert zijn eigen merk en private label. Riscossa heeft momenteel enkele sterke relaties met de belangrijkste ketens die 45% van de totale omzet dekken. Een ander belangrijk verkoopkanaal voor klassieke en speciale vormen is de horeca, de catering en biologische restaurants. In Italië verkoopt Riscossa ook via traditionele verkoopkanalen. Produceert Rijst, Koekjes, Gnocchi, Eiernoedels, Biologische Pasta, Volkoren Pasta, Semola en meel, Semolapasta, Pasta met Spinazie, Tomaten in Blik. Mr. SCIRE 'ITALO, senior verkoopdirecteur. tel. 004,0729818823...
De Moulins du Val Dieu produceren hoogwaardige bloem voor de meest veeleisende ambachtelijke bakkers en voor thuisgebruik! Onze bloem is lokaal en ideaal voor het maken van uw ambachtelijk brood. De molen, gelegen in Hombourg, is een van de laatste ambachtelijke molens in België. Gepassioneerd door landbouw en voeding, hebben we de capaciteit om op onze locatie witte bloem, volkoren bloem en...
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Italië, Taranto
Pizzeria Pucceria Hamburger Kip Salades...
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play