IJsland, Þorlákshöfn
...Wilde Atlantische diepvriesgedroogde zee-komkommer viscera poeder. Verwerking op dezelfde dag. Het product wordt op dezelfde dag geoogst en diepvriesgedroogd. 100% natuurlijk, geen toevoegingen, geen vulstoffen. Het product wordt geleverd in zakken van 3 kg (met stikstof gevuld). Houdbaarheid is 5 jaar.
Portfolio (3)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Spanje, Peligros
...Mengsel van additieven, zetmeel en eiwitten, voor het bereiden van MASA PARA REBOZAR. Te gebruiken voor vlees, vis en groenten, als lijm voor de latere toepassing van paneermeel. Met goede hechting, zorgt voor een snelle en uniforme verlijming en voorkomt dat het paneermeel loskomt tijdens de verdere verwerking. Formaat: Pot 800g, doos 6Kg...
Spanje, Catarroja-Valencia
Groothandel in vis in het algemeen. Vers en bevroren. Gespecialiseerd in cefalopoden: inktvis, calamari, ringen, strips. Kabeljauwfilets, pangasius en visburgers. Martínez Moreno Hnos, S.L., is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op de markt. Pionier in de verwerking van cefalopoden. Het bedrijf houdt zich bezig met de productie, import, export en commercialisering van alle soorten vis...
D. Visser Frozen Seafood B.V. is een toonaangevende leverancier van premium diepvries visproducten gevestigd in Urk, de vishoofdstad van Europa. Ons bedrijf werd opgericht in 1994 en we hebben sindsdien een stevige plaats op de Europese markt voor zeevruchten verworven. Wij bieden een gevarieerde selectie van Nederlandse Noordzee Vis en wereldwijd ingekochte zeevruchten, met verwerking op maat en...
Portfolio (30)
Nederland, Urk
... eisen hiervan te voldoen. Wij streven voor de beste service voor al onze klanten, dit kan u terugzien in onze kwaliteit, verwerking van onze producten, en levering van onze producten. Alle wensen van onze klanten nemen we hier in mee. Zalm en Paling is onze specialiteit, maar verder doen we vele soorten verse en diepgevroren vis. Bel of mail ons voor ons gehele assortiment. Informatie kunt u terugvinden op onze website: www.qualityseafood.nl .
Italië, Salerno
... van ons product niet veranderd, net als de fasen van de verwerking, waarbij de selectie van grondstoffen, de controle van het product, de transformatie en de voorbereiding van groot belang zijn. Alle fasen worden uitgevoerd onder een waakzaam toezicht om de productienormen te waarborgen in overeenstemming met de geldende regelgeving. Kom vandaag ons nieuwe winkel ontdekken, nu ook Lounge Bistrot...
Portfolio (8)
Kroatië, Zadar
... d.o.o. koopt jaarlijks 2.000 tot 3.000 ton vis. We kopen rechtstreeks van vissersschepen van het type PURSE SEINERS (lampara), die zijn uitgerust met moderne technologie voor het vangen, behandelen en opslaan van vis, van de belangrijkste havens in de Kroatische Adriatische Zee; Rijeka, Pula, Zadar, Split en Dubrovnik.
Estland, Tallinn
... deze waarde op de verpakking van onze producten met speciale emblemen, waarvan de betekenissen hieronder worden gegeven. VERPAKKING. Onze klanten waarderen handarbeid en de toegevoegde waarde ervan. Perfect verpakte ansjovis en netjes verpakte filets zijn het resultaat van de zorgvuldige handarbeid van onze medewerkers. HANDMATIGE VERWERKING. Tijdens het productieproces worden visfilets met de...
...Ons bedrijf behoort tot de Europese marktleiders in de productie van voedselapparatuur. Wij zijn experts op het gebied van technologie-innovatie voor de voedselverwerking. Ons bedrijf werkt aan de ontwikkeling van nieuwe, gecombineerde producten voor gebruik op drie gebieden: snoep, zuivelproducten en vlees/vis. Daarnaast zijn we ook succesvol in de innovatie van volledig nieuwe producten. We hebben ons gespecialiseerd in de innovatie van moderne industriële complexen met programmeerbare besturingssoftware.
Spanje, Aviles-Asturias
Asturpesca, S.L. is een Asturische onderneming die zich voornamelijk richt op de verwerking, transformatie en daaropvolgende commercialisering van allerlei soorten vis en zeevruchten, vers, bewerkt en diepgevroren, evenals het fileren van vis. Sinds de oprichting in 1992 is het bedrijf geleidelijk gegroeid en zich gevestigd, waarbij het elk jaar nieuwe uitdagingen aangaat en voortdurend met de...
Portugal, Vila Nova De Sande-Guimarães
...{"QUEM SOMOS":"WIE WE ZIJN\nLusoatlantis is een eigen merk van het bedrijf Paulo Machado & Irmão, Lda., gericht op de verkoop van diepgevroren voedingsproducten, vooral vis, schelpdieren en weekdieren. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, grote variëteit aan producten en de meest veeleisende voedselveiligheidsnormen.\n\nO QUE FAZEMOS\nAankoop, verkoop en uitbesteding van de verwerking van...
Portugal, Sangalhos
MOREIRA is een 100% Portugees bedrijf en is verbonden aan de verwerking van diepvriesvoedsel op grote schaal: vis, zeevruchten, vlees en groenten. MOREIRA verkoopt onder zijn eigen merk, maar breidt ook zijn activiteiten uit naar de productie van andere private merken, voor supermarkten en generieke producten.
Diepvries onze vis Verwerking, import en export van Marokko naar Europa, gevestigd in Málaga, groothandel in heel Europa Nationale inktvis, alle maten Nationale inktvis, schoongemaakt, alle maten Marokkaanse inktvis en mongo, alle maten Marokkaanse inktvis en mongo, schoongemaakt, alle maten Octopus, bloem en blok, alle maten Nationale puntjes...
Portfolio (1)
België, Blankenberge
Import, export, verwerking en distribute van verse en diepgevroren vis en visproducten. Onze activiteiten: - Aankoop : aankopen waar de vis is. - Productie De verwerking en productie gebeurt volledig in de vestiging te Zeebrugge. Ons bedrijf is uitgerust met de modernste productieapparaten zoals lasergestuurde portie-cutters, sorteerlijnen , computerweegterminals etc. - Distributie Na...
Portugal, Gafanha Da Nazaré
... bronnen, waardoor het zeer efficiënt en competitief is. Met een professioneel en flexibel team past het zich gemakkelijk aan de veranderende behoeften van zijn verschillende klanten aan en is het een uitstekende partner voor bedrijven die vis verhandelen. Het biedt een know-how, regionaal verworven door eeuwenlange ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven.
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
Gespecialiseerd in de verwerking van zeeproducten, verspreidt MERISUD zijn bereidingen onder twee merken: Les Richesses de la Mer, in de verse afdeling, en Armand Blot, in de delicatessenafdeling. Ongeveer vijftig referenties dragen het merk van de mediterrane keuken. Pastis, Cognac, tomaat, saffraan, venkel, witte wijn, olijfolie ... Met minimaal 50% vis zijn de koralen van zee-egels, de...
Denemarken, Frederiksvaerk
...We zijn bijzonder trots dat ze zijn verwelkomd in een aantal landen met lange tradities voor zeevruchten, waar de klanten gewend zijn aan alleen de beste kwaliteit vis en kaviaar. De meeste van onze markten hebben ook strikte voedselveiligheidswetgeving, die we zeer serieus nemen en waarmee we 100% voldoen. We zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding van onze markten, omdat we ervan overtuigd zijn...
Portugal, Custoias, Matosinhos
Opgericht in augustus 2005, is MAR CABO – BEVROREN PRODUCTEN, LDA, gespecialiseerd in de verwerking, verpakking en verkoop van bevroren vis, zowel geïmporteerd als van de nationale kust. Het bedrijf heeft zijn weg gevonden door zich voortdurend aan te passen aan de schommelingen in de vraag van de markt, en richt zich steeds meer op de producten uit onze zee, zoals blauwe haai, sardine, makreel...
Italië, Camerota
... werden doorgegeven. Een schat aan waarden die ons is overgeleverd via onze grootouders, die we het geluk hadden te zien werken, ook in de keuken. Van hen hebben we de recepten geleerd die zijn gebaseerd op natuurlijke en authentieke ingrediënten waarmee de gevangen vis werd bereid. Een tijdje later hebben we met trots die traditie geërfd en nieuw leven ingeblazen, via een merk dat rechtstreeks afstamt van die jaren.
Bedrijf dat zich richt op de aankoop, verkoop, import, export, verwerking en invriezen van vis, voornamelijk pelagische vis zoals: sardines, horsmakreel, makreel, enzovoort... Bevroren blauwe vis, scomber scombrus, scomber japonicus, trachurus trachurus, sardina pilchardus...
San Marino, Dogana Rsm
Met deze brief zijn we verheugd u een ontmoeting voor te stellen met een van onze technici om u ons bedrijf voor te stellen. Wij ontwerpen en realiseren installaties voor de agrovoedingsindustrie. De efficiëntie van onze apparatuur en het gespecialiseerde personeel stellen ons in staat om complete installaties te realiseren voor de verwerking van fruit en groenten, van het ruwe product tot...
...Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de "bevroren wereld" en houden ons bezig met de verwerking van voedselproducten, voornamelijk op basis van vis, maar ook kaas, groenten en vlees. We zijn begonnen als leveranciers van het FINDUS-merk voor de visindustrie en hebben vervolgens onze eigen merken en producten ontwikkeld, waarmee we een verkoopnetwerk hebben gecreëerd dat de supermarktsector en...
Frankrijk, Wissous
... kwaliteit voor elke stap van het proces. Onze expertise en nauwkeurigheid zorgen voor een verwerking die is afgestemd op de specifieke behoeften van onze professionele klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.
België, Staden
...boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz. Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren. Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling. ...
... 1990, na de verkoop van die Cash & Carry, hebben we ons uitsluitend gericht op de industrie en verwerking van kabeljauw, met de lancering van de eerste grote investering van RIBERALVES: de bouw van de industriële eenheid in Carvalhal, in Torres Vedras, tegenwoordig het hoofdkantoor van het bedrijf, van waaruit alle activiteiten worden gecoördineerd. RIBERALVES produceert 30.000 ton kabeljauw per...
IJsland, Hólmavík
Hólmadrangur is een toonaangevend bedrijf in de verwerking en marketing van garnalen.
Bedrijf gevestigd in Spanje dat zich bezighoudt met de verwerking en daaropvolgende commercialisering van bevroren, diepgevroren en geconserveerde zeeproducten, met een potentiële markt in het buitenland. Wij kenmerken ons door de personalisatie van onze diensten en het aanpassen van onze producten aan de verpakkingsvereisten van onze klanten.
Productos del Mar Ancavico S.L. is gespecialiseerd in de productie van diepvriesproducten. Wij richten ons op de productie en verwerking van Tonijn, Zwaardvis, Marlijn, Mako-haai, Mahi-Mahi, Olievis (steaks, filets, lendenstukken en centra) en een breed scala aan Voorbereide Salades en Zeevruchtencocktails (zeevruchtenmix, zeevruchtensoepen, paella, gefrituurde roerbak). Daarnaast vindt u een...
Turkije, Istanbul
KEMAL BALIKÇILIK werd opgericht in 1964 en is sindsdien gegroeid over 3 generaties. Ipsala was de eerste fabriek en daarna werden er nog 7 meer opgericht, namelijk Adana, Adapazarı, Dinar, Samsun, Erzincan, Gönen en Sinop. Kemal Balıkçılık heeft in de loop der tijd de leiderschapspositie in de verwerking en export van zeevruchten bereikt en is meerdere keren onderscheiden. Volgens de laatste...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play