Turkije, Manavgat
We zetten onze exportactiviteiten, die we zijn begonnen met levende paling anguilla anguilla (europaneel) bijproducten, voort. We blijven onze activiteiten voortzetten in de vorm van bevroren palingfilet. We leveren en exporteren een andere soort paling (glass eel 5000-6000 stuks / kg), elver (elvers paling (1000-1500 en 200-250 stuks / kg) en volwassen palingproducten in de vorm van 250-350 gram ...
Portfolio (10)
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri is opgericht door de derde generatie AHMET AKÇAKAYA en MEHMET AKÇAKAYA in 2003 in de Kayseri Şerçeönü wijk. Het bedrijf gaat verder met een open houding naar de tijd en vernieuwing. In 2012, met de MİMARSİNAN OSB, gaat het verder met een koudedepot en een wagenpark, zonder af te wijken van het pad dat door de ouderen is getekend, en zet het zijn weg in de sector voort...
Portfolio (5)
Turkije, Istanbul Umraniye
...Gebruikt voor de verwerking, verpakking en opslag van gekookt of klaar-om-te-koken voedsel en in klaar-om-te-koken vlees, gevogelte, vis, dessert en andere voedseltoepassingen. Legeringen: 8202, 8006, Dikte (mm): 0,035 – 0,250 Breedte (mm): 250 – 1500 mm Oppervlak: Helder/Helder; met of zonder smeermiddel Interne diameter (mm): 76, 150, 152, 300, 400 Externe diameter (mm): Max. 1750...
Portfolio (7)
... bevatten of de verpakkingsomgeving vervuilen, zoals vis. Om het schoonmaken te vergemakkelijken, is de ladepool ontworpen om gewassen te worden. De verzegelpool is uitgerust met een lift om de verwerking van zware pakketten te vergemakkelijken, terwijl de eenheid wordt geleverd met standaard vrije roller in- en uitloopconveyors.
Portfolio (9)
Turkije, Istanbul
KEMAL BALIKÇILIK werd opgericht in 1964 en is sindsdien gegroeid over 3 generaties. Ipsala was de eerste fabriek en daarna werden er nog 7 meer opgericht, namelijk Adana, Adapazarı, Dinar, Samsun, Erzincan, Gönen en Sinop. Kemal Balıkçılık heeft in de loop der tijd de leiderschapspositie in de verwerking en export van zeevruchten bereikt en is meerdere keren onderscheiden. Volgens de laatste...
Turkije, Elazig
... 800 ton per jaar in Ağın verzendvoertuigen door heel Turkije voor levende en bevroren vis. Beschikbare certificaten voor verwerking en verpakking in de samenwerkende verwerkingsfabriek; BRC (British Retail Consortium) IFS (International Food Standard) GLOBALGAP ISO (International Organization for Standardization) 14001 & 22000 HACCP...
Portfolio (2)
...-Anatolië en beschikt over een oppervlakte van 15.000 m2, waarvan 1.500 m2 overdekt is. Het is een volledig hygiënische, ISO 9001 en ISO 22000 gecertificeerde, door de EU goedgekeurde verwerkingsfaciliteit voor vis, vrij van milieueffecten.
Turkije, Izmir
... we voer verkopen. Hierdoor hebben we geen problemen met de vislevering en kunnen we concurrerende prijzen aanbieden. We verkopen zowel verse als bevroren vis. We kunnen verwerking doen volgens de wensen van de klant (filets, gerookte filets, enz.). OYKUM biedt ook alle soorten vis in overeenstemming met IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, voor alle klanten en voor menselijke consumptie. We...
Turkije, Seydisehir
Alle seizoensgebonden verwerking en verpakking van meer- en zeevis van welke aard dan ook moet bi worden gedaan, maar zij heeft een geweldige manier gevonden om het import- en exportbedrijf te runnen. Zinnige positieve antwoorden op terugkoop- en verkoopvoorstellen moeten absoluut worden gegeven...
Garnalen, inktvis, mosselen, octopus, gerookte zalm, verwerking en productie van visproducten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play