Italië, San Pietro Clarenza
...Aromatische en smakelijke condiment. Uitstekende bijgerecht bij een vleesgerecht, perfect voor het maken van voorgerechten. INGREDIËNTEN: Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse basilicum, oregano, verse knoflook, chili in variabele verhoudingen. Verpakkingen van: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Paterno'
...De cultivar "Nocellara Etnea" vertegenwoordigt de uitmuntendheid, de trots van de Etnea olijfolieproductie. Volgens een lange bedrijfstraditie worden de groene olijven op de bomen geselecteerd, gemonitord en, zodra ze zijn geoogst, met vakmanschap en bewezen ervaring verwerkt. Vervolgens worden ze omgevormd, kunstzinnig geplet en pas op het juiste moment op smaak gebracht met selderij en verse munt, licht gekruid met oregano en chilipeper, en strikt bewaard in extra vierge olijfolie.
Portfolio (9)
Italië, Noci
... gebracht met extra vierge olijfolie of vergezeld van salade, cherrytomaatjes, brood of delicate gerechten zoals gerookte zalm, of gebruikt kan worden om pizza's of gourmet voorgerechten te vullen. Ook uitstekend in combinatie met een goed glas wijn.
Portfolio (10)
Zwitserland, Fribourg
...Verse zeep met een lentige geur Samenstelling Olijfolie Hennepzaadolie INCI-samenstelling Natriumolivaat Natriumhennepzaad. Gewicht: 60 g Afmetingen: 6 × 6 × 2,5 cm...
Portfolio (183)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel. Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak. Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
Portfolio (4)
... heeft een intense fruitigheid en scherpte die doet denken aan amandelen, artisjokken en groene verse kruiden. Om de versheid langer te behouden, wordt het gefilterd verkocht. Het is bekroond met een Gouden Medaille op de wedstrijden in Los Angeles en New York in 2020. 250 ml UV-gefilterde donkere fles.
Portfolio (6)
...Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren...
Portfolio (9)
Finland, Turku
... om risotto's, rijstsalades, gepelde tarwe, gerst of couscous te verrijken. Het is mogelijk om verse groenten zoals selderij, ui en kappertjes toe te voegen. Het is uitstekend te combineren met bonenpuree of polenta. Volume: 200g/ verpakking...
Portfolio (177)
...Door de warme winden en de vruchtbare grond van het Egeïsche bekken verkrijgen we de unieke smaak en aroma van onze olijfolie. Handgeplukte verse olijven worden onmiddellijk van de boomgaard naar de fabriek vervoerd, waar het maalproces begint. Door dit snelle proces behouden we een laag zuurgehalte in onze olijfolie.
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
...Dit product, geproduceerd voor de detailhandel, bevat koudgeperste en vroeg geoogste olijven die op een traditionele en gezonde manier zijn verzameld voor speciale consumenten. Als je je speciaal voelt, moet je het proberen; ook voor je gezondheid, gebruik het voor je koken en eet natuurlijke, verse biologische olijfoliën. De fles is door ons nieuw ontworpen en wordt zeer binnenkort gelanceerd. ( Mail me voor groothandel ) ( mehmet@sifayag.com )...
Portfolio (2)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
Frankrijk, Mandelieu
...Extra vierge olijfolie met citroensmaak is de ideale aanvulling voor al uw visgerechten, carpaccio, vismarinades, verse geitenkaas... Breng de geuren van de Middellandse Zee in uw gerechten en verrijk ze met zachte citroenachtige aroma's. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
...vinaigrette van sinaas met olijfolie, komijn en citroenazijn, kippenhaasje van verse filet, gepaneerd en voorgegaard, Griekse yoghurt, muhammara tapenade, gekonfijte wortel en gedroogde perzik, granaatappel, verse punt en cress, smakelijk ! Meer ideeën tips en suggesties vindt U op www.maiski.be...
Portfolio (34)
Spanje, Murcia
...Het wordt gevangen met de ‘xeito’-techniek, een duurzame visserijkunst die de topkwaliteit van onze verse producten garandeert. Gestoomd en met de hand verpakt in rijke olijfolie, behoudt dit proces de natuurlijke smaak en textuur van de sardine. Optie 1: 3/5 Optie 2: 8/10...
Portfolio (178)
Turkije, Istanbul
... alle huidtypes kan worden gebruikt, is eenvoudig en praktisch in gebruik met zijn speciale schuimstructuur met Natuurlijke Olijfolie schuimzeep. De natuurlijke olijfolieformule is verrijkt met frisse en unieke geuren, geïnspireerd door zorgvuldig geselecteerde fontein citroenen. De geur van citroenboombladeren en verse citroenbloemen en witte bloemengeuren in de middennoot laten je huid omringd voelen door bloemen. Het mos en de muskus in de basisnoot laten het effect van therapie achter. Doos Breedte: 28 Doos Lengte: 21.5 Doos Hoogte: 23 Doos Gewicht: 7.16 Doos Aantal: 12...
Portfolio (200)
Portugal, Pinhel
... niet bittere noot. Het is een subtiele olijfolie met een delicate persoonlijkheid, niet te krachtig maar van grote elegantie en harmonie. Eenheid 50CL - 16,9FL Oz Land Portugal Prijs: €10,00 incl. BTW ** Vraag een offerte aan **...
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... tussen scherpte en bitterheid. Het kenmerkt zich door de intensiteit van zijn fruitigheid, met een dominante smaak van fruit, banaan, appel, kiwi en groene tomaat, en zijn plantaardige aroma's, artisjok en vers gesneden gras. Gebruik als begeleiding bij vis, vlees (vooral wild), carpaccio en verse groenten. Persoonlijk zou ik een straaltje olie toevoegen op een geroosterd broodje gewreven met knoflook en tomaat, of op verse geitenkaas, met versgemalen peper - Molen bekroond 52 keer in de afgelopen 2 jaar Beste olie van Spanje 2016 in rijpe fruitigheid _ traditionele olie Beste...
Portfolio (198)
Spanje, Santoña-Cantabria
...De GROTE VARIËTEITENKIST MET CONSERVEN bevat - twee HANSA-blikken met filets van steenbolk in olijfolie - twee HANSA-blikken met verse ansjovis in olijfolie - twee HANSA-blikken met gesneden Bonito del Norte in olijfolie - twee HANSA-blikken met gesneden buik van Bonito del Norte in olijfolie - drie RR125-blikken met mosselen uit de Rías Gallegas in marinade - drie RR125-blikken met sardines in...
Portfolio (14)
Turkije, Osmaniye
...Deveci olijfolie, met zijn lichte fruitige smaak, is geschikt voor zowel verse dressings als frituren. Groenten, vissen en vlees kunnen hun kenmerkende smaken verbeteren met olijfolie. De olie kan worden verhit, waardoor deze geschikt is voor elk gerecht.
Portfolio (1)
Italië, Sassello
...Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello De gevulde hete pepers van l'Artigiana del Fungo-Sassello zijn handgemaakte dumplings, gemaakt van topkwaliteit verse Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag in extra vierge olijfolie. Uitstekend om te proeven als voorgerecht of aperitief.
Portfolio (9)
...Het idee om de semi-droge Ciliegino "Il Moro" te creëren, is ontstaan uit de wens om een lijn van premium, verse en verwerkte producten te maken, die één ding gemeen hebben: de ciliegino tomaat, "Hybleo", geselecteerd om zijn uitstekende balans tussen zuren en suikers. Beheerd in extra vierge olijfolie volgens traditionele technieken, weet de semi-droge ciliegino "Il Moro" de organoleptische...
Portfolio (8)
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook. Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
Portfolio (8)
Duitsland, Wiggensbach
...Het gele lavendelbloemenmaceraat heeft een intense lavendelgeur. Het bevat voornamelijk oliezuur, evenals linolzuur en palmitinezuur. Voor het biologische lavendelbloemenmaceraat worden verse biologische lavendelbloemen gemacereerd in gedeodoreerde olijfolie. Het maceraat wordt gefilterd en gestabiliseerd met tocopherol. Het gele lavendelbloemenmaceraat heeft een intense lavendelgeur. Het bevat...
Portfolio (23)
Slovenië, Krmelj
... mengt met verse groenten en kruiden, spelt fettuccine voegt een heerlijke en voedzame dimensie toe aan je culinaire creaties. Omarm de rijkdom en natuurlijke goedheid van spelt fettuccine, gemaakt van speltmeel, en til je pastagerechten naar een nieuw niveau van smaak en voldoening. Bovendien, net als al onze producten, zijn ze biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een voedzame en schuldvrije eetervaring. Portiegrootte: 100g Energie-inhoud: 1439kj / 341 kcal Totaal vet: 3,0g Verzadigd vet: 0,4g TOTALE KOHYDRAAT: 60,0g Suikers: 0,8g Vezels: 8,8g Eiwit: 14,0g ZOUT: 0,01g...
Portfolio (31)
Frankrijk, Marseille
... verkrijgbaar in verschillende smaken, biologisch en diepgevroren (met een houdbaarheid van 12 maanden). ingrediënten Volle koemelk, room, zout, stremsel. Zonder conserveermiddelen. Uitstekend met tomaat en extra vierge olijfolie, met verse truffels, met worstjes, of met verschillende combinaties in de bereiding van warme gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Malataverne
... conserveermiddelen en kleurstoffen, en de continue controle van de meester-kok tijdens het bereidingsproces. Deze romige preisoep is gepositioneerd in het segment van superieure kwaliteit. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten die in het veld zijn geselecteerd, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven en volgens methoden die vooral de oorspronkelijke smaak van een huisgemaakt recept respecteren. Ingrediënten: prei 33%, aardappelen 22%, uien, wortelen, kippenbouillon (selderij), verse room, extra vierge olijfolie 1,3%, zout.
Portfolio (188)
Turkije, Aydin
...Gebruikt voor het verwijderen van vuil en slechte micro-organismen. Nu gepresenteerd met fruit- en verse essences 500 ml vloeibare zeep in plastic fles VARIANTEN: Lavendel, Olijfolie, Oceaanfrisheid, Aloë Vera, Roos, Kokosnoot, Sinaasappel, Perzik PRODUCTCODE: RH-2 Categorie: Vloeibare Zeep Aantal stuks in een doos: 24 Gewicht van de doos: 12 kg Barcode: 8692624153365...
Portfolio (86)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play