België, Evergem
Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
België, Anderlecht
...Het bedrijf Verboonen biedt een assortiment machines en apparatuur voor slagers: vlees snijders en hakmachines, machines voor het injecteren van pekel, vacuümmachines, weegschalen, snijmachines, etiketteersystemen, hydraulische duwers, pekelpompen, en botzagen. Daarnaast worden ook andere zorgvuldig geselecteerde machines van hoge kwaliteit aangeboden, zoals onder andere: kiproosters, kassa's, ovens en kookdouches, slijpmachines, snijtafels, rekken, enzovoort...
België, Wellen
... deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.
Frankrijk, Brive Cedex
Krill is een Frans bedrijf dat hoogwaardig bevroren rundvlees verkoopt aan professionele cateraars, restauranthouders en distributeurs. In onze snijwerkplaatsen voor vlees bestaat ons team uitsluitend uit ervaren slagers. Deze ongeëvenaarde expertise garandeert ons: kwaliteit van het vlees, traceerbaarheid, veiligheid en maatwerkbestellingen. We doen er alles aan om u kwaliteitsvlees te leveren, gesneden tot op de gram nauwkeurig.
Duitsland, Mitterskirchen
...Het Schnitzelmaster-handapparaat voor horeca, slagers en cateraars – het Schnitzelmaster-automaat voor grootkeukens en slagerijen. Of u klopt het vlees, een luidruchtige en niet bepaald schone klus, of u 'steakt' vlees, waarbij de oorspronkelijke vleeskwaliteit niet verbetert, maar wordt verwerkt tot 'gehakt'. Het verschil maakt de Schnitzelmaster. Het 'Mastern®' is een speciale methode voor het mals maken van vlees (geschikt voor alle botloze vleesstukken), waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder ze te scheuren – behoudt de versvleeskarakter.
België, St-Pauwels
VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.
Luxemburg, Ehlerange
RVS SERVICES SA, activiteiten van ontbenen, trimmen en handling van alle vleesproducten. Ieder zijn vak... dat is een grote waarheid die perfect het belang van kwalificatie uitdrukt. Het zijn dus hooggekwalificeerde vakmensen die wij aan al onze klanten aanbieden, die van onze slagers-ontbeners snelle en effectieve diensten verwachten. Dit betekent een optimale opbrengst. Wees daarom veeleisend...
Frankrijk, Thiers
57 jaar ervaring als fabrikant van roestvrijstalen schalen en materialen voor alle professionals in de voedingssector: bakkers, patissiers, slagers, cateraars, hotel- en restaurantondernemers, professionals in de evenementenbranche... Onze kernactiviteit: innovatie en de creatie van producten die zijn afgestemd op de professionals in de horeca en evenementen. Een breed scala aan complementaire en...
België, Retie
VanDrie België zet onder strikte kwaliteitsnormen de keten verder met het slachten, versnijden en verpakken van het kwaliteitsvlees. De gesloten keten is dé garantie voor zuiver kwaliteitsvlees. VanDrie België heeft verschillende types klanten: grossisten, supermarkten, slagers en horeca.
België, Wayaux (les-Bons-Villers)
... die voornamelijk aan slagers, maar ook aan supermarkten en enkele restaurants worden verkocht. Om onze dieren zo min mogelijk stress te bezorgen en om ons in staat te stellen de hele productieketen te controleren, brengen we onze dieren zelf naar het slachthuis. Zodra de uitsnijding in onze werkplaatsen is uitgevoerd, leveren we met onze eigen vloot van koelwagens. We beheren de keten van A tot Z...
Frankrijk, Pamiers
... kwaliteitsvleeswaren die onze producten in Ariège hebben geproefd, vragen ons om ze te blijven delen met hun vrienden in heel Frankrijk. Onze vleeswaren de wereld in brengen, onze specialiteiten delen, ons vakmanschap en onze eisen op het gebied van kwaliteit, dat is ons familiale credo. Ontdek honderden kilometers van Ariège wat u bij ons heeft betoverd: smaak, vakmanschap, kwaliteit en eisen! Dit alles rond het varken, ons unieke vlees, onze exclusieve grondstof. Een inzet voor een gerichte, Franse en regionale productie. Dit is in onze ogen een extra waarborg voor kwaliteit.
Duitsland, Köln
KISMET VLEES DÖNER PRODUCTIE werd in 2001 opgericht door de heer Resul Alici en heeft momenteel 15 hoogopgeleide slagers en productiemedewerkers in dienst.
België, Gierle
Vleba is gespecialiseerd in het versnijden, portioneren, verpakken en produceren van vers vlees en verse charcuteriewaren. Ze stellen u een team van professionele slagers voor. De groep Peeters Govers kan met Vleba en de aparte horecadienst, die voorziet in de levering van dagverse groenten, fruit en kruiden, zorg dragen voor uw versassortiment.
België, Oostende
Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering...
Frankrijk, Paulhan
De ETS MAURI MAX zijn gespecialiseerd in de pens, maar ook in het snijden en verpakken van pens, in de worstproductie, maar ook in de handel in vlees in de hele regio Hérault. Wij werken zowel voor de grootdistributie als voor de handelaren, zoals slagers, cateraars ... Neem contact met ons op!
België, Braine-L'Alleud
...Voor slagers, traiteurs en cateraars heeft ISFI het merk Oscar Tausig overgenomen. De originaliteit van Oscar Tausig: het aanbieden van een zeer compleet en evoluerend assortiment voor professionals: specifieke mengsels voor de verwerking van vlees en de bereiding van charcuterie; kant-en-klare kruidenmengsels en additieven; additieven (antioxidanten, gerookte aroma's, natuurlijke kleurstoffen...
België, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht is een groothandel in vlees die zijn eigen winkel heeft, waardoor particulieren direct hun vlees tegen groothandelsprijzen kunnen kopen. We beschikken ook over onze eigen werkplaats waar gekwalificeerde slagers het vlees op ambachtelijke wijze snijden en verpakken. De keuze is groot: lamsvlees, rundvlees, paardenvlees, bizonvlees, varkensvlees, kalfsvlees, wild en gevogelte, enkele specialiteiten van charcuterie en een uitgebreid assortiment kwaliteitsdiepvriesproducten zoals exotisch vlees en lamsvlees uit Nieuw-Zeeland.
Frankrijk, Rungis Cedex
PRODAL is al meer dan 30 jaar gevestigd op de Nationale Belang Markt (MIN) van Rungis. Gespecialiseerd in de import van vlees en slachtproducten, is PRODAL expert in het snijden, verwerken en verkopen. Onze slagers verwerken de organen op traditionele wijze om zo aan de meest uiteenlopende verzoeken te voldoen. De productie: onze slagers zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van bewerkte...
België, Bruxelles
... slagerijen en particulieren. Een leveringsdienst is al meerdere jaren actief en verzorgt leveringen in heel Brussel en de grote omgeving. Uw favoriete restaurant is ongetwijfeld klant bij Slagerij Romain! Onze teams van slagers en bezorgers hebben allemaal een training gevolgd over hygiëne en netheid op de werkplek. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een tracker om de temperaturen van de koelkasten op elk moment van de levering te controleren.
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.
Duitsland, Schmalkalden
...Wij zijn een middelgroot bedrijf uit Thüringen, met meer dan 40 jaar ervaring in de vleesindustrie. Wij verzorgen voor onze klanten het technische en technologische gedeelte tot aan de afstemming met de veterinaire dienst en de uitvoering met onze gekwalificeerde partners. - Complete oplossingen uit één hand - Wij maken slagers mobiel! • "mobiele slagerij" als productielocatie • Pluimvee- of...
Frankrijk, Versailles
Opgericht in 1958, JACOB SA is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel en half-groothandel van gevogelte, zuivelproducten, kruidenierswaren, vlees en vleeswaren. JACOB SA bestaat uit een professioneel en dynamisch team en biedt een breed scala aan producten om de restaurateurs, bakkers, slagers, gevogeltehandelaren en cateraars zo goed mogelijk te bedienen, dankzij dagelijkse leveringen van zijn vaste leveranciers uit heel Frankrijk met een bewezen reputatie.
... Italiaanse grondstoffen met altijd vers brood en vlees dat alleen van onze vertrouwde slagers komt. We zijn sinds 2014 actief in de regio, maar met het doel om uit te breiden binnen de provincie Milaan. U vindt ons op Via Giovanni Giolitti, 12, in Legnano. Voor informatie en reserveringen kunt u bellen naar 0331 546045.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play