Spanje, Sant Cugat Del Valles
...Parmigiano Reggiano), plakken kaas, Mozzarella parels, IQF kazen voor de industrie, kaasvlokken en blokjes voor de industriële salade sector (IVe gamma), roomkazen. Geraspte Emmental, Geraspte Gouda, Geraspte Edam, Geraspte Cheddar. Plakken Emmental, Plakken Gouda, Plakken Edam, Plakken Cheddar. Geraspte Mozzarella, Gesmolten Mozzarella, Verse Mozzarella, IQF Mozzarella, Mozzarella Blok voor de industrie.
Bedrijfsvoorstelling Onze onderneming is opgericht in 2006, met als doel de echte smaken en geuren van ons land (Calabrië) op de tafels te brengen. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking van vier kleine bedrijven die, met hun ervaring in hun eigen sector, een breed scala aan hoogwaardige producten hebben kunnen aanbieden, om onze klanten een uitstekende service in één pakket te bieden. We...
Italië, Parma
ExportEat is het eerste online platform dat zich richt op alle Italiaanse voedsel- en drankenimporteurs. We bieden zowel online als offline kanalen, waardoor iedereen zijn offerteaanvraag op onze website kan indienen. Wij zijn het eerste platform dat deze nieuwe, snellere methode mogelijk maakt, en dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met verschillende producenten. We bieden ook maatwerk op p...
Italië, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi is gespecialiseerd in de rijping en portionering van Italiaanse kazen en meer. Wij kunnen een compleet pakket van kazen leveren: Grana Padano Dop en Parmigiano Reggiano Dop in verschillende rijpingen, porties en geraspte vormen. Veel Italiaanse DOP's: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, Zwitserse kazen, harde kazen, zachte kazen, geiten- en schapenkaas, Provoloni, jonge, semi- en supergerijpte melk kazen.
Italië, Guastalla
In Guastalla, tussen Reggio Emilia en Parma, verenigt een familiebedrijf de twee beste tradities van Emilia Romagna: de culinaire kunst en de technische expertise. Bertazzoni is de erfgenaam van het gastronomische erfgoed van de regio, met producten zoals Parmaham, salami en mortadella, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn. Om deze reden gebruiken kookliefhebbers de keukens en kookplaten van Bertazzoni, die met passie en vakmanschap zijn gebouwd door keukenexperts.
Italië, Torino
... kennis, observatie en ervaring essentieel zijn om een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen. Het assortiment van PAMA is ontstaan uit een zorgvuldige selectie van producenten die het meest aandacht hebben voor de kwaliteit van de grondstoffen en varieert van representatieve en prestigieuze merken zoals de rauwe ham van Parma en de Parmigiano Reggiano, tot andere veelgebruikte producten die...
...In de loop der jaren heeft de zuivelfabriek de juiste investeringen gedaan om een sterke groei in de productie van Parmigiano Reggiano mogelijk te maken: in 1960, met 107 leden, was de verwerkte melk 20.000 quintalen voor een productie van 3.700 vormen per jaar. In 2005 zijn er 24 leden, de verwerkte melk bereikt 165.000 quintalen en de vormen 30.000 per jaar. In 2017 zijn er 16 leden, de verwerkte melk is 215.000 quintalen en de geproduceerde vormen 36.000 per jaar.
Italië, Cesenatico
Terre di Romagna, rijk aan tradities, passies en smaken, is de geboorteplaats van Pastificio La Fenice. Het gebruik van grondstoffen waarmee geproduceerd wordt, is van fundamenteel belang voor het behoud van de hoge kwaliteit. Onder de belangrijkste en meest gebruikte grondstoffen bevinden zich de gecertificeerde Romagnola bloem en Semola di Altamura, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, beide...
Italië, Milano
... productieconsortia van typische Italiaanse en buitenlandse producten, zoals Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Conserve Alimentari, extra vierge olijfolie met een zeer lage zuurgraad, Italiaanse en Spaanse ham (jamon iberico), Bresaola, en Bevroren Vis (Argentijnse Garnaal). Door producten te commercialiseren die gericht zijn op nichemarkten, hebben we een belangrijke groep gespecialiseerde Italiaanse en...
Italië, Sant'anastasia
Ons bedrijf is opgericht in 1998 als groothandel in rauwe Parma-ham en Parmigiano Reggiano, waar de naam PRO.PAR vandaan komt. In de loop der jaren, door de markttendensen te volgen en ervaring op te doen in de voedingssector, hebben we onze doelstellingen gediversifieerd. In 2008 hebben we in samenwerking met Syrische producenten rechtstreeks ingelegde kappertjes uit Syrië geïmporteerd. In 2010...
Productie en verkoop van Parmigiano Reggiano...
Italië, Sant'ilario D'enza
Luxemburg, Holzem
...Een bedrijf dat online via een e-commerceplatform regionale Italiaanse voedingsproducten verkoopt. Verkoop van de meest beroemde producten uit de Italiaanse keuken, van Parmigiano Reggiano tot pecorino's, van Toscaanse pasta tot Calabrese salami of Felino salami en Stronchino. Extra vierge olijfolie uit Ligurië en Calabrië. In olie en azijn ingelegde producten, jam, kant-en-klare sauzen en pesto. We zoeken de producten die we op onze site verkopen in de verschillende Italiaanse regio's en na een zorgvuldige zoektocht testen we persoonlijk de kwaliteit van het product dat we te koop aanbieden.
Productie en verkoop van Parmigiano Reggiano...
Verkoop van Parmigiano Reggiano, vleeswaren...
Groothandel in Parmigiano Reggiano en Grana...
Italië, Lama Mocogno
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play