Frankrijk, BRIE
...zout en peper, sommigen kiezen ervoor om het op te fleuren met een snufje cayennepeper. Gebruik van de cheddar saus Aangezien cheddar een van de meest verkochte kazen ter wereld is, is het gebruik van cheddar saus zeer gevarieerd. We vinden het vaak terug in sandwiches zoals hotdogs of hamburgers, maar ook op Mexicaanse gerechten zoals nacho's, taco's en tortilla's.
Portfolio (10)
...* 10g Extra Vergine Olijfolie * 10g Azijn * 10g Citroensaus * 10g Granaatsiroop * Zout * Suiker * Chilipoeder * Tijm * Munt * Zwarte Peper...
Portfolio (6)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... (gelijk aan 8/10), is het een peper met karakter, die pittigheid en aromatische kwaliteiten combineert. De Amazoniaanse peper kan geheel worden gebruikt, bijvoorbeeld in een saus, voordat hij wordt verwijderd, of kan worden gemalen en volledig worden opgenomen in uw bereidingen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...De krachtige smaak uit het Noorden... Een recept overgeleverd door een krijgersvolk rechtstreeks uit Noorwegen. Het Vikingzout verwarmt de smaak van uw gerechten met zijn rokerige tonen, de pittigheid van peper en de kruidige smaak van curry. Het wordt aanbevolen voor soepen, stoofschotels en sauzen in het algemeen. Zowel sterk als delicaat, past de smaak uitstekend bij aardappelen, rijst, roerei en natuurlijk zalm. Op een omelet of een kaas soufflé is het onmisbaar!! SKU:SGV250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: Room, kalfsfond, morielen 10%, maïszetmeel, rode port (sporen van sulfieten), knoflook, armagnac, zout en peper...
Portfolio (37)
België, Mont-Saint-Guibert
ufs.country_names.RU, Moscow
...Het Mexicaanse karakter van deze peper komt volledig tot uiting in hete sauzen en saladedressings. Vooral in de rol die het speelt in de nationale Mexicaanse gerechten van chipotle en guacamole. Deze dikke sauzen kunnen een uitstekende dressing zijn voor warme gerechten, evenals voor sandwich- en pizzasauzen. Gebruik voor Soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten, gevogelte en vis, bijgerechten. Smaak Scherp, medium heet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 12 Vetten (g / 100g)… 17 Koolhydraten (g / 100g)… 33 Energiewaarde (kcal / 100g)… 330...
Portfolio (178)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Met mate doseren... Als je van pittig houdt, voeg het dan aan het begin van de bereiding toe; als je echter alleen een lichte pittigheid wilt, voeg het dan aan het einde van de bereiding toe. Te gebruiken met vlees, vis, sauzen, groentegerechten... DE VOORDELEN Pittige peper stimuleert de spijsvertering, vooral van vetten, en verlicht pijn. Gebruik het met mate om te genieten van de smaakvoordelen!
Portfolio (28)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Turkije, Istanbul
...Pittige Paprikapasta 19kg Ingrediënten: Heet rode peper, zout (maximaal 5% toegevoegd zout in droge stof), citroenzuur, bevat schil en zaden. Netto Gewicht: 19,35 kg Categorieën: Pasta...
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Tunesië, Hammam Sousse
...Natuurlijke Heet Cayennepeper Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glazen Pot Harissa (uitgesproken als hah-ree-suh) is een pittige chilipasta die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. De meeste harissa-recepten worden gemaakt met een mix van hete chilipepers, knoflook, olijfolie en specerijen zoals komijn, koriander en zout. Al onze Sauzen & Salades zijn handgemaakt...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen. Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust. De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (30)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Rochelle
...Een mix van temperamenten, smaken van karakter, de Fleur de Sel met Espelette-peper zal je spiesen, gegrilde gerechten, omeletten, salades en sauzen opfleuren.
Portfolio (91)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Pimp-Kruiden Een echt goede basis + onze nieuwe Pimp-kruiden = 1001 mogelijkheden voor snelle grill dips en sauzen! Afhankelijk van de gewenste intensiteit 1 - 2 tl door ongeveer 100 ml tomatenketchup roeren, kort laten trekken en genieten. Ook geweldig voor pittige dips op basis van roomkaas of crème fraîche! Ingrediënten: Gerookte paprika (paprika, rook), Delicatessen-paprika, Knoflookpoeder, Cayennepeper, Komijn, Zwarte peper, Piment, Kruidnagel Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 30 g in blikken doos...
Portfolio (24)
Frankrijk, Ham
... gerechten en geeft ze een verfrissende toets. Receptidee: Gegrilde Zalm met Dille Ingrediënten: 4 zalmfilets 2 eetlepels dillezaad Sap van een citroen Zout en peper naar smaak 2 eetlepels olijfolie Referentie: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfolio (127)
Zwitserland, Château-D'oex
...« Vooruit met de geit! » Gemberdrank, Citroen met een vleugje Zwitserse peper die de smaakpapillen prikkelt en ananas met een ronde en zoete smaak. Sterk in vers koudgeperst gember. Toegevoegd aan tonic wordt het een heerlijke gemberbier, ook voor uw cocktails. Het brengt de smaken van uw saladedressings of warme sauzen, marinades en andere recepten tot leven, die beschikbaar zijn op de...
Portfolio (13)
Italië, Sassello
... niveau van hitte, waardoor de belangrijkste ingrediënten naar voren komen. Heerlijke aroma van geroosterde peper. Een heerlijke hete saus die oorspronkelijk uit Noord-Afrika komt. Het product heeft een houdbaarheid van 30 maanden en er zijn verschillende formaten beschikbaar.
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Offord Cluny
...Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal Ontworpen om te passen bij elke Synergy Grill maat Verschillende aantallen gastronomen afhankelijk van de grootte van de grill Hangrail ideaal voor het ophangen van tangen, schrapers en spatels Gastronomen zijn ideaal voor de opslag van olie, zout, peper, kruiden en sauzen Diepere gastronomen kunnen worden besteld voor het vasthouden van desinfectiemiddelen ** Vraag om een offerte **...
Portfolio (7)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
..."Kruiden & Specerijen online kopen? Dat doe je bij De Kruidenbaron: dé kruiden en specerijen specialist. Of het nu gaat om zaden zoals karwijzaad, maanzaad, sesamzaad, mosterdzaad of anijszaad. Of om kaneel, kurkuma, oregano, peterselie, venkel en tijm. De Kruidenbaron heeft het. En naast het aanbod van kruiden en specerijen verkoopt De Kruidenbaron ook diverse kruiden toebehoren zoals een kruidenrek, kruidenblik of een peper en zout stel."...
... prioriteit. Daarom hechten we veel waarde aan de beste kwaliteit van onze producten, voldoende advies en een redelijke prijsstelling, de productie van hummus en falafel, evenals sauzen en dips, horeca en catering, groothandel en wederverkopers van peulvruchten en tahini. In de logistiek doen we ons best om hele containers te importeren en onnodige ritten te vermijden. Productveiligheidscultuur: Veilige...
Portfolio (19)
Frankrijk, Livry Gargan
Burçak Baharat is een Turks bedrijf dat bekend staat om zijn lange geschiedenis. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en export van een verscheidenheid aan specerijen (van 100 gram tot 25 kg), waaronder rode peper, koffie en bakproducten (slagroom, cacao, gezoete vanilline, bakpoeder, chocoladesaus, verschillende soorten zetmeel), granaatappelsiroop, appelciderazijn en wijnazijn, evenals...
Portfolio (46)
Nederland, Zoetermeer
Frankrijk, Rungis Cedex
... China, Kameroen. - Mango - Zoete aardappel: rood, wit, oranje. - Safou, bobolo, chikwangue - Afrikaanse bladeren (spinazie, fumbwa, bissap, lalo, enz.) - ... Verkoper van conserven zoals: - zaad sauzen - tomatensauzen - pindakaas - sardines - enz. Verkoper van dranken zoals: - Jus Star - Guiness Kameroen - Fanta uit Afrika - Top - Djino - enz. Wij bieden ook rijst, specerijen, griesmeel, zetmeel, enz. Diepvriesproducten zoals: Sinds 2022 bieden wij ook diepvriesproducten aan zoals: - Tilapia - Kapitein - Gerookte kip - Zachte kip - Barracuda - Chinchard enz....
Andere Producten
PLANTAIN
PLANTAINBANANEN
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play