Italië, Rivoli
...Het is een aangenaam pittige mayonaise, met een rijke en smakelijke smaak. De uitstekende mayonaise "Biobontà" wordt verrijkt met een genereuze hoeveelheid van de beste groene peper: een smaakvolle ontmoeting. De sterk aromatische groene peper geeft de saus een geurige, aangenaam pittige toets.
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Sassello
... niveau van hitte, waardoor de belangrijkste ingrediënten naar voren komen. Heerlijke aroma van geroosterde peper. Een heerlijke hete saus die oorspronkelijk uit Noord-Afrika komt. Het product heeft een houdbaarheid van 30 maanden en er zijn verschillende formaten beschikbaar.
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play