Turkije, Rize
... 35 jaar ervaring in de bijenteelt, zodat de geneeskracht die van 2700 meter hoogte komt, niet alleen beperkt blijft tot de lokale bevolking, maar alle mensen bereikt. Ons principe in de honingproductie is; naast het absoluut produceren van suikervrije honing, de hoogste kwaliteit honing van de regio te produceren op het gebied van diastase en proline. Onze producten bevatten geen toevoegingen. In deze richting hebben we ons werk en onze productie voortgezet en zullen we dat blijven doen. Met het in 2014 opgerichte bedrijf BALDUDAK verkopen we onze geproduceerde honing wereldwijd.
Andere Producten
ONZE PRODUCTEN
ONZE PRODUCTEN
Portfolio (1)
Frankrijk, Villepinte
... vrachtwagenlevering als u dat wenst. Beschikbaar in 4 verschillende formaten (1L, 5L, 9.5L en 25L), vindt u op onze website alle details die u nodig heeft. We zetten ons in om de waarden en ethiek van ons merk te respecteren en u een product en service van optimale kwaliteit te bieden. Als u meer wilt weten over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (3)
Zwitserland, Hettlingen
... alleen fysieke processen die ook een normale burger kent. Persen, malen en drogen. Daarnaast verzichten we altijd op chemische toevoegingen of processen. We gebruiken geen enzymen, geen micro-organismen, bestralen niet en letten er vanzelfsprekend op dat onze producten nauwgezet GGO-vrij zijn. En een duurzaam FST-product is altijd een voedingsmiddel, dus van het eetbare deel van de plant. Dat is tegenwoordig niet meer bij alle voedselingrediënten het geval.
Portfolio (5)
Frankrijk, Pacy-Sur-Eure
... De geurige kaarsen en waxmelts zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas (zonder pesticiden, zonder GGO's, zonder insecticiden); ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en stoten geen schadelijke rook uit. De gebruikte grondstoffen zijn "cruelty free", niet op dieren getest en van zeer hoge kwaliteit. Het atelier 1001 SENT’EURE biedt geurige kaarsen en waxmelts aan in verschillende vormen en kleuren...
Portfolio (23)
Frankrijk, La Ciotat
... effectiviteit behouden. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten, hun traceerbaarheid en hun productieproces. Bovendien voldoen onze formules aan de geldende wetgeving voor cosmetische producten. Wij gebruiken geen parabenen of fenoxyethanol als conserveermiddelen, alleen die welke zijn toegestaan volgens de richtlijnen voor ecologische en biologische cosmetica. Tot slot zijn wij er trots op te kunnen garanderen dat al onze producten vrij zijn van GGO's. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (48)
Frankrijk, Agen Cedex 9
SOJAMI is opgericht in 1997 door Jean-James GARREAU, doctor in de biologie. Gespecialiseerd in de lactofermentatie van soja, produceren wij een compleet assortiment plantaardige specialiteiten op basis van biologische soja, geteeld in het zuidwesten van Frankrijk en afkomstig uit een niet-GGO productieketen. De lactofermentatie van soja is een uniek proces met uitzonderlijke voedings- en...
Frankrijk, Montreuil, Seine-Saint-Denis
...Natuurlijke en eco-verantwoorde geurkaarsen, met de hand gegoten in de regio Parijs! Een zorgvuldige selectie voor 100% VEGAN kaarsen: Van plantaardige sojawas, zonder GGO's en natuurlijke geuren, vervaardigd in Grasse en niet op dieren getest!
Frankrijk, Mane
... met verzorgingsproducten zonder parabenen, zonder siliconen, zonder GGO's, zonder minerale oliën en niet getest op dieren. Een subtiele alchemie van actieve ingrediënten, zorgvuldig gebalanceerde mengsels van plantaardige oliën, etherische oliën en plantenextracten stelt ons in staat om u producten aan te bieden met meerdere voordelen, zijdezachte texturen en delicate geuren. Wij bieden een assortiment zeep, oliën en douchegels, shampoos, badzouten en schuimbaden, en verzorgingsproducten zoals bodylotion, droge olie, reinigingsmelk en tonische lotion.
...Onderzoeksprojecten naar voedsel, specifiek vlees, vleesproducten en eieren Onderzoek naar de veiligheid en kwaliteit van vlees, vleesproducten en eieren; Handelsklassen voor vlees, slachttechnologie, technologie van vleesverwerking, microbiologie van vlees en vleesproducten; Analyse van gewenste en ongewenste organische en anorganische stoffen in voedsel; Authenticatie van dier- en plantensoorten, GGO's en allergenen; Ontwikkeling van snelle niet-invasieve analysemethoden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play