België, Oostende
Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven...
België, Oostende
Moussecenter Oostende is uw specialist in alle soorten mousses en bekledingen. Alle soorten stoffen, leder, kunstleder kunnen bij ons verkregen worden. Bekleden of herbekleden van zetels van klassiek tot modern, van stoelen en zetels, banketten, caravans, boten en zittingen van motorfietsen tot zitmeubelen van dancings, cafés, tearooms en restaurants, voor ieders budget een oplossing. Beschermingstassen en hoezen voor allerhande materiaal( fietsen, surfplanken, …). Bekleden van beschermingskoffers voor camera’s, foto materiaal, wapens, ….
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.
België, Izegem
...De familiale K.M.O. ontwikkelde snel tot één van de belangrijkere spelers op gebied van het maken van leverpatés van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in de productie op borden en in terrines. Vandaag maakt POLCA zo'n 35 verschillende smaken in grove of halfgrove patés, crèmes of mousses. Bepaalde specialiteiten, waaronder de appelpaté, blijven de goede reputatie versterken van het assortiment, dat...
...CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG biedt een breed assortiment aan zoetwaren van pure Zwitserse chocolade. CONFISEUR LÄDERACH biedt bijvoorbeeld pralines, vierkantjes, mini mousses, snacks, truffels, cadeaus…...
Italië, Montecchia di Crosara
... bereiding van sorbets, ijs, mousses en taarten vanwege het hoge percentage grondstoffen (90%) en de beperkte toevoeging van suikers. Cesarin S.p.a. is sinds 1920 actief in de agrovoedingssector en heeft zich altijd gericht op de sector met bijzondere aandacht voor innovatie, het resultaat van het werk van een gekwalificeerd team. Deze werkwijze heeft het bedrijf in staat gesteld om een snel evoluerende...
België, MANAGE
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Frankrijk, Rognonas
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play